Keso gjera behen jo rastesisht ne Kine. Jeta e njeriut ne kete shtet vlene shume pak.
Operacioni ne fjale behet edhe ne Europe. Nuk eshte kjo ndonje senzacion. Biles, per tu kryer eshte fare i lehte. Rreziqet dhe pasojat mund te jene shume te medha. Pacient te tille kam pare dhe kam trajtuar. Shpesh, nga deshira per tu zgjate njerezit pas nje mundimi sume te madh, behen edhe me te vegjel. Pse? Sepse fitojne infeksion i cili pastaj shkakton osteolizen ( shkrirjen e kockes si pasoje e infeksionit) e qe si pasoje ka amputacionin e kembes ose kembeve.
Eshte pra nje operacion me rreziqe shume te medha. Do ua preferoja vetem atyre qe kan probleme funksionale, por ne asnje menyre per arsye estetike.
Qe besa nuk duhet anashkaluar as faktorin PARA. Nuk eshte nje gje e lire.
Kujdes nga sharllatanet, cofshin ata edhe mjek!
A ju,nuk keni respekt as per greven,e jo me per viagren.
Po ju me duket se e merni viagren mbrapsh,ne menyre te gabuar....
Nuk meret si supost se nuk te zgjat te trash.
Ik mor djal!.Nuk kam kohe te merem me ty,atdheu po digjet,e Elsa po na shendoshet....(e ti do te dish kush ja kerciti mamas se ironis)
ai operacion behet kudo, dhe ne greqi se e kam pare vete me syte e mi
dhe mud te zgjasesh nje kembe ose te dyja deri ne 10 cm afersish
e kam pa tallje dhe du pergjigje te sinqerte
kam degju per njerin qe ka ba operacion
per zgjatjen e organit
a mendoni se eshte e vertete kjo pune apo jo
une ju thashe talleni
JO SEKS PARA MARTESE
Patjeter qe eshte goldo, vetem se, ne kembim te ndonje cm me shume rreziku qe te ngelesh impotent pas operacionit eshte mjaft i larte e per me teper ta harrosh "pozicionin vertikal". Maksimumi qe mund te arrish me shume perpjekje eshte "pozicioni horizontal".
»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«
Krijoni Kontakt