Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 29
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2010
    Postime
    4

Ekziston mundesia per zgjatjen e njeriut permes operacioneve ose marrjes se pilulave?

Pershendetje te nderuar forumiste! E hapa kete teme sepse degjova ne radio qe ne Kine gjendet nje mjek, i cili ka bere rreth 5000 operacione per zgjatjen e njerezve te ndryshem nga mosha 20-50 vjec. Une personalisht kam pare kete mjek dhe pacientet e tij pas operacionit, ne Discavery channel kohe me pare,por nuk munda te mar dot emrin e tij...Me duket se quhej Bai Helou (por fatkeqesisht nuk di ta shkruaj ne kinezce) Do ju lutesha nese dikush e di emrin e tij, te ma tregonte,sepse do me benit nje nder shume te madh..Jam gati te nisem qe neser per kete ne Kine! Gjithe te mirat!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    si i zgjaste ai kinezi ato kshu ? wow. hmm interesante. LoL
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga elvi xibraku Lexo Postimin
    Pershendetje te nderuar forumiste! E hapa kete teme sepse degjova ne radio qe ne Kine gjendet nje mjek, i cili ka bere rreth 5000 operacione per zgjatjen e njerezve te ndryshem nga mosha 20-50 vjec. Une personalisht kam pare kete mjek dhe pacientet e tij pas operacionit, ne Discavery channel kohe me pare,por nuk munda te mar dot emrin e tij...Me duket se quhej Bai Helou (por fatkeqesisht nuk di ta shkruaj ne kinezce) Do ju lutesha nese dikush e di emrin e tij, te ma tregonte,sepse do me benit nje nder shume te madh..Jam gati te nisem qe neser per kete ne Kine! Gjithe te mirat!
    Per cilen pjese te trupit je me shume i interesuar?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-01-2010
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    97
    sot e lexova ne gazet do te shoh serish nese ishte emri i tij ne te

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Un pash ne tv nje femer e njohur nga mizika apo filmi nuk me kujtohet kishte ber nje operacion te njejt ,kishte shtuar gjatesin per 5cm , me duket se i kishin shtuar gjatesin e kembeve.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Ca nuk ben njeriu nga halli! Zoti ashtu si ka bere njerez te gjat ka bere dhe te shkurter. Te gjatit me te gjatit & te shkrurtrit me te shkurtrit ka plot njerez ne pazar pse duhet te konsideroni procedura kaq ekstreme?

Megjithate ,po eshte e mundeshme. Nuk besoj se eshte vetem 1 doktore ne Kine qe e ben kete operacion. Eshte dicka qe ndodh shpesh. Zgjatja behet posht gjurit (si quhet ajo pjesa e kembes qe kemi ne femrat te bukur se spo me kujtohet lol). Eshte procedure e gjat dhe e shtrenjt $$$. Gjithashtu duhet tu thuash njerezve qe ke vajtur 1 vit me pushime sepse do duhen hsume muaj qe te jesh ne gjendje te hecesh.

Elvi xhibraku perserit pas meje..."I like myself" lol dhe leri budalliqet.

ps. Pasi te shikosh ti se si kryet kjo procedure hajd me cpo mua hunden po vazhdove ta konsiderosh.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FierAkja143 : 19-04-2010 mė 01:06

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    ..........................
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FierAkja143 : 19-04-2010 mė 01:06 Arsyeja: u postua 2 here

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Besoj se ky link do tu pergjigjet disa nga pyetjeve te tua. Nese nuk flet/lexon anglisht me thuaj ta perkthej (une ose dikush tjeter)

http://74.125.45.132/search?q=cache:...&ct=clnk&gl=us

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga elvi xibraku Lexo Postimin
    .Me duket se quhej Bai Helou (por fatkeqesisht nuk di ta shkruaj ne kinezce) Do ju lutesha nese dikush e di emrin e tij, te ma tregonte,sepse do me benit nje nder shume te madh..Jam gati te nisem qe neser per kete ne Kine! Gjithe te mirat!
    nuk ke nevoje te dish te shkruash kinezce. te gjithe emrat kineze shkruhen edhe me shkronja latine.
    sdq doktori quhet Bai Helong.
    e di se cila eshte metoda?
    thyen kockat e kembes poshte gjurit (tibia dhe fibula). fute nje shufer tutor prej titani. dhe pas nje jave kockat rigjenerohen tutori zgjatet...

kaq ne hall qenke???
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Vasudhaiva Kutumbakam

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    E kam ndjekur kete gje ne nje emision.por duhet ndonje vit e ca qe te mos kesh me probleme.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •