Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 69 prej 69
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Nga cili fjalor e more ti kete ?

Historikisht, nje dekadė bejn rrafsh 10 ditė, dekad qe rrjedh nga greqishtja δεκάς.

Un jam mese i sigurt qe eshte gabim te nenkuptohet 10 vjecare, dhe nese eshte perkthyer keshtu, eshte perkthyer gabimisht !

Nga fjalori Shqip.

Ne fjalorin Shqip ket gjen,

1. Periudhė kohe qė zgjat dhjetė ditė rresht; periudhė kohe prej dhjetė ditėsh kushtuar diēkaje a gjatė sė cilės zhvillohet njė veprimtari e organizuar; dhjetėditėsh, dhjetėditor. Dekada e parė (e dytė). Dekada e muzikės. Dekada e majit.

2. Periudhė kohe qė zgjat dhjetė vjet rresht, dhjetėvjetėsh, dhjetėvjeēar. Dekada e fundit. Pas disa dekadash. Dekadat e Pushtetit Popullor.
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Citim Postuar mė parė nga Llapi Lexo Postimin
    Haaaaaaaaaaaaaaaaa
    per qata populli po jau jep voten pa nderpre hiq krejt 2.000.000 shqiptar kokan budall veq ti nji shqipfoles koke i menqur haaaaaaaaaaa
    Ahahhahahhahahah. Rugova i ka fitu Zgjedhjet 10 here, e ti prap e shan Rugoven.
    Llap, cilen luft e fitove ta kendojm nje kang? Se po i thu Vehtit qaq luftetar i madh.?! Apo je tashti mas lufte.!?
    Nejse
    Nuk me interon partia hiq, por me intereson se pse jan vra shqiptaret mas lufte.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    "Famije e mire Jasharaj""familje e mire"Geci" une nuk po shofe edhe aqe mire nga keto dy familje, Daje-Nip- nuk folin me vite, ku po shifni ju mire ketu!!!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-10-2009
    Postime
    356
    Citim Postuar mė parė nga Llapi Lexo Postimin

KURE TA KUJTONI LIRINE KUJTONE ADEM JASHARIN,
    KURE TA KUJTONI PAVARSINE KUJTONE HASHIM THAĒIN

E more hora e maskarenje spiuna e qena!

A e krahasoni vellaun me vella ?

A e krahasono Rifatin me Ademin e ma hankshit njeren ane te leshit te hordhave e ju pordhesha ne shishe kur te hyri si demona .

Po nese Taqi del ne foto me Rifatin qa gugje ka lidhje me Adem Jasharin vellau !He po dallavergjinje qe jeni dhe Rifati po ja dhine gjakun e vellaut nga friga apo kajta se vellazni ka qe ja qin gruan vellaut dhe sa per ftyre skuqen fare,ket e bejne vetem shqiptaret spiuna.

Adem Jashari me pas kon gjalle taqit ka kish pre se pari veshet,e gojen vetem dhembet i kishin mbet si leprit bashk me limen e avdi agen!E di taqi se ēka i ka thene keti e Rexhep Selimit ?

Ne foto kurr Ademi ska dal me Taqini!
    Llapi ti je ketu vetem me perqare popullin shqiptar,e di qe ke aftesi por une kam me ti pordhe aftesit e tua qe ta len rahat popullin shqiptar e nese mundesh serbet shtini e perqai,por ata te fusin kungjin e te del ne goje e din mire kete tiiiiiii.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-10-2009
    Postime
    356
    Citim Postuar mė parė nga arberi_fr Lexo Postimin

A e krahasono Rifatin me Ademin e ma hankshit njeren ane te leshit te hordhave e ju pordhesha ne shishe kur te hyri si demona .

Po nese Thaqi del ne foto me Rifatin qa gugje ka lidhje me Adem Jasharin vellau !He po dallavergjinje qe jeni dhe Rifati po ja dhine gjakun e vellaut nga friga apo kajta se vellazni ka qe ja qin gruan vellaut dhe sa per ftyre skuqen fare,ket e bejne vetem shqiptaret spiuna.

Adem Jashari me pas kon gjalle thaqit ja kish pre veshe e goje vetem dhembet i kishin mbet si leprit bashk me limen e avdin !E di thaqi se ēka i ka thene keti e Rexhep Selimit ?

Ne foto kurr Ademi ska dal me Thaqini!
    Llapi ti je ketu i paguar vetem me perqare popullin shqiptar,e di qe ke aftesi por une kam me ti pordhe aftesit e tua qe ta len rahat popullin shqiptar e nese mundesh serbet shtini e perqai,por ata te fusin kungjin e te del ne goje e din mire kete tiiiiiii.
    E din kur serbet ne anen e komunes ta bejshin me krye e sy ka une a eshte ne rregulle,ja bejshe ska problem dhe po shitesh shqiptar e mua minoritet.ne udbe pasdha nje perendi ti ke punue dhe ja paske ēprishe serbit qerdhen ,kuku vertete edhe tanken serbe e hajshe me dhemb,siq i vrave shoket mbas shpines!
    A te kujtohen !Pra luftes si i shtine policet me ju ndale ne Llap ne pamje dhe Rizen Bajramin dhe ty kinse te rrijshin dhe dole ne internet me thene qe edhe mua me rrajten policet serb.A me thoshe ma mire me te shkrue se neser me nevoitet kam argumente!

Per ty as qysmen e fakteve sti kam tregur,a per mua vetem hane *** kinse paskam qen spiun,ama qite fakte siq po ti qesi une ty o dallaveregji .Qe behesh here LDK e here PDK dhe e shane veten kinse nuk je ti ai !

Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Nga fjalori Shqip.

Ne fjalorin Shqip ket gjen,

1. Periudhė kohe qė zgjat dhjetė ditė rresht; periudhė kohe prej dhjetė ditėsh kushtuar diēkaje a gjatė sė cilės zhvillohet njė veprimtari e organizuar; dhjetėditėsh, dhjetėditor. Dekada e parė (e dytė). Dekada e muzikės. Dekada e majit.

2. Periudhė kohe qė zgjat dhjetė vjet rresht, dhjetėvjetėsh, dhjetėvjeēar. Dekada e fundit. Pas disa dekadash. Dekadat e Pushtetit Popullor.

Ok, vec e dyta eshte gabim. Dhe si duket eshte keqperkthyer dhe keqkuptuar nga perkthimi i gjuhės angleze.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Citim Postuar mė parė nga arberi_fr Lexo Postimin

Po nese Taqi del ne foto me Rifatin qa gugje ka lidhje me Adem Jasharin vellau !He po dallavergjinje qe jeni dhe Rifati po ja dhine gjakun e vellaut nga friga apo kajta se vellazni ka qe ja qin gruan vellaut dhe sa per ftyre skuqen fare,ket e bejne vetem shqiptaret spiuna.

Adem Jashari me pas kon gjalle taqit ka kish pre se pari veshet,e gojen vetem dhembet i kishin mbet si leprit bashk me limen e avdi agen!E di taqi se ēka i ka thene keti e Rexhep Selimit ?

Ne foto kurr Ademi ska dal me Taqini!
    Llapi ti je ketu vetem me perqare popullin shqiptar,e di qe ke aftesi por une kam me ti pordhe aftesit e tua qe ta len rahat popullin shqiptar e nese mundesh serbet shtini e perqai,por ata te fusin kungjin e te del ne goje e din mire kete tiiiiiii.
    A po thu eshte llapi shok me kete far Ibarin a !? PO thojn Serbia po i boton keto dosje e nuk jan te Shqiptarve, e normal se ata jan spiuna te Serbise e Serbia tash iau qet ne drite te gjitha, sepse i ka ne dore keta mistreca.
    Nuk me interon partia hiq, por me intereson se pse jan vra shqiptaret mas lufte.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-10-2009
    Postime
    356
    Keta mistreca serbi i ruan se u vyn!
    Dhe per kan serbia leshone fletarrest,kete e bene me qellim qe shqiptaret e pasherr te thone a ky qenka patriot .

Dhe keta qe thone une jam shqiptar dhe vdesi per shqiptari,ruju se te lan ne balte e vete ik si derri ne mal me dushk bile me tokivoki ne gjep .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-10-2009
    Postime
    356
    Citim Postuar mė parė nga mebybe Lexo Postimin
    A po thu eshte llapi shok me kete far Ibarin a !? PO thojn Serbia po i boton keto dosje e nuk jan te Shqiptarve, e normal se ata jan spiuna te Serbise e Serbia tash iau qet ne drite te gjitha, sepse i ka ne dore keta mistreca.
    Po nuk ka koment po eshte i Ibarit !

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •