Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 69
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

KURE TA KUJTONI LIRINE KUJTONE ADEM JASHARIN,
    KURE TA KUJTONI PAVARSINE KUJTONE HASHIM THAĒIN

Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga Kasumi Lexo Postimin
    po lexoje edhe njeher e citoj "Vendqendrimi yt ne Gjermani veq sa mundet me vertetu pohimet e mia se ti je nje spiun i UDB: veq nje ta dish se familje ime e ngushte i ka dhene dy deshmore gjate luftes qlirimtare (dhe une jam nip ballisti )siq kane dhene edhe shume familje te tjera por edhe mu nga ketu shkuan dhe nuk u kthyen shume trima andaj duhet ti kerkoj falje te gjitheve atyre qe jane jashte (Gjermani )se i ke ofenduar shume .
    Nuk kam ofenduar askėnd sepse nuk fola nė shumės mirpo ti qe hap kesi tema dhe mundohesh mi njėllos postimet e mia, ti veq je kah na kallxon qe je UDB-ash sen ma shum
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
    Ti je kullė fuqi baroti...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    31-01-2010
    Postime
    55
    Nuk eshte ky symbol I deshirushem ne familjen e komandantit legjendar ADEM JASHARI
    per arsye se

-legjenda Adem Jashari nuk ka luftuar vetem per Drenicen dhe ne rajonin e Drenices po ne ter Kosoven .

-ky symbol I pa pelqyer nga kjo familje aspak nuk lidhet me ate te komnadantit ,sepse thaqi e dergo flamurin po nuk ka guxim vet te shkoj ne Mitrovicen e Adem Jasharit ku ai viteve 90 ishte ne balle te organizimeve .

Kjo eshte nje trillium I thaqit sikur qe ishte me 5 mars qe e beri rreth parades se FSK .

THAQI KA HARRUAR KENGEN E SHKUTE FEJZES
    THAQI KA HARRUAR QE KISHTE SHKUAR KEMBE NE MITROVIC
    E SOT NUK PO JA MERR MENDJA ME SHKU ME XHIPA

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Me pavarėsin e Kosovės, morri fund edhe endrra e bashkimit Kombtar.

Gabimet qe harrohen, perseriten, dhe pikerisht kjo ndodhi me pavarsin e dyt.

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anėtarėsuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar mė parė nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    Me pavarėsin e Kosovės, morri fund edhe endrra e bashkimit Kombtar.

Gabimet qe harrohen, perseriten, dhe pikerisht kjo ndodhi me pavarsin e dyt.

E ke gabim , me pavarsin e kemi bo ni hap dreit bashkimit , shpresoj qe hapat dreit bashkimit mos te ndalen kurr deri sa te realizohet !
    We are all Aliens

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar mė parė nga extreme Lexo Postimin
    E ke gabim , me pavarsin e kemi bo ni hap dreit bashkimit , shpresoj qe hapat dreit bashkimit mos te ndalen kurr deri sa te realizohet !
    Dje ishte ne Uni. te Prishtines e verteta e shqiptareve, Adem Demaci !
    Ne pa'qe degjue, do e kishe kuptuar se pse po i japin fund kesaj storie te pa finalizuar.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    428
    Citim Postuar mė parė nga gimche Lexo Postimin
    Nuk kam ofenduar askėnd sepse nuk fola nė shumės mirpo ti qe hap kesi tema dhe mundohesh mi njėllos postimet e mia, ti veq je kah na kallxon qe je UDB-ash sen ma shum
    dimche si duket nuk po te punojka mire mendja se une per me qen udbash jam tash ne moshe te re e leje ma para luftes qe perfundoi para 10 viteve atehere kam qene teper i ri edhe te tregova se ne fam. tone te ngushte kemi 2 deshmore bile nje shkolle fillore mban emrin e deshmorit por ti qe e ben zotin rren i quan spiun bashkeatdhetaret qe punojne ne Gjermani dhe qe shkruan pa argumente kete ende nuk e kuptoj .
    Apo valle mos po te pengon perqafimi i bace Rifat Jasharit dhe mr. Fadil Gecit qe po e kundershton dhe e quan rren kete postim timin ,po ai qe ka gjak shqiptari dhe i thot vetes shqiptar duhet te mburret me keto perqafime te gezohet pse jo ku te ishte qe edhe Hashim Thaqi dhe Ramush Haradinaj ti shtrengojne doren njeri tjetrit e jo te shtyhen se cili po ban pasuri me te madhe ne kurriz te ketij popullit te vuajtur per shume vite por ne jemi ato qe jemi dhe nuk do te ndryshojme per ate edhe kemi mbetur mbrapa te tjereve sepse te ndare ne regjione krahina ne religjion ,duke i ndare mergimtaret (vlen vetem per ty dimche)duke i ndare te pasurit nga te varferit e mos ti permendi edhe shume e shume argumente tjera sepse po me duket humbje kohe dhe e kote me polemizue me ty se ketu po humbe 1 ore shkuan 15 euro e tek ti o dimche ne Dragash se di apunoni me euro te Kosoves apo dinar te Serbise

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-12-2005
    Postime
    252

Adem Jashari ne nje takim me Ibrahim Rugoven ne Tirane ne vitet e 90-ta!

Ne kohen kur Hashimi vjedhke fermerka ne zvicer...

i/e regjistruar Maska e SKIFTERI&12.05
    Anėtarėsuar
    04-11-2007
    Postime
    423
    me sa di une ket foto sa e sa her ekan akuzuare autorin e saje si e falsifikuare e bashkangjiture.

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •