OO kurr Shqiptari nuk do mbledh mend...Kjo eshte ber thuaja se per Shqiptaret e Lugines po pse ata nuk u hjekin Shqiptaerve.. Ata keshtu marrin e kurr nuk japin se jan SHKIJE>............
OO kurr Shqiptari nuk do mbledh mend...Kjo eshte ber thuaja se per Shqiptaret e Lugines po pse ata nuk u hjekin Shqiptaerve.. Ata keshtu marrin e kurr nuk japin se jan SHKIJE>............
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Vizat i hoqi Sali Berishovic se gjysma e shqiperise eshte toka e premtuar e Serbise. Sali Berishovic po e ben endrren realitet. Gjysmen tjeter ja ka premtu Greqise qe ti kete mire hesapet me te dy. Ku te gjej ndonje parcele tjeter i shkreti qe te ngreje edhe ca varre greke te tjere ne jug te shkumbinit.
Sa te madhe e boni edhe ju,mos u mereni me gjera gjysmen srbis e gjysmen greqis,ne jemi nje dhe sbesoj se Sali Berisha e mendon kete gje qe e thua ti.
Me vjen interesant jemi popull vendas dhe na urdherojn keta te ardhurit,jemi te nemur si popull na sidomos kemi ne gjak tradhtin se sot do ishna te bashkuar dhe shuuuum shuuuum here me te fort se grek e serbi.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Sali Berisha per fate te keqe ka nje popullate mbas vete qe eshte frigacak dhe mendojne vetem si te bjne lek.
A ka dikush qe i thote ketij fare m.....!!!. STOP
Deri sa nuk e kundershton askushi,Sali Berishen dhe politikanet tjere, atehere..... don te thote se ne Shqiperi jane te gjithe si Sali Berisha .
Ne Kosove, po udheheqet e njejta politik , Ne Maqedoni gjithashtu populli shqipetare , e ka humbur rrugen ne oborr e tyre ,etj.etj.
Nje popull perparimtare, nuk mendon shume se c'fare thone politikanet ,pore veprojne se c'fare bejne politikanet.
Nuk me vje qudi edhe nji dit ta kerkojn bashkimin me Serbin.Mbase ne jemi nji popull i mrapsht e faqe zi ,nuk duhet shqiptari i vertet ti kerkoi rruget tjera per ta perparu vendi deri sa shpatë nuk ju qi nanen shqiptar faqezive qe po na i ndihmojn armikut e po ja bejn terenin hapur te vin e te na sundojn .Ne mitrovic po rrenohet nji investim prej 30 .ooo erove per te fute perqarjen ne mes qytetareve jo te ngritet busti i isa boletinit jo i azem bejtes jo inji hasan briskut te ldd-es etj etjpo une po jua le amanet se pasi po grindemi mes veti, nji dite ka me u ngrit busti i millosheviqit nese kjo nuk ndodh ejani o shqiptar e me dhieni ne vorr.Allahu xh.h ne kuranin famlart ka then popullit te devijuar ju qoj udheheqsin faqe zi e ai jua ben me keq se une.
Udheheqsi i keq i len popujt pa dynja edhe pa ahret.Zoti i humb popujt pa dinjitet siq i ka humb popullin e adit.Gabelet i ka shpernda neper bot,andaj nji popull te prishur e zhduk e ne token e ti e sjell nji tjeter me te mir .Fajin e kom kerku tek tjert popuj per gjendjen e keqe qe e kemi ,pore jo... ne jemi pjella e se keqes nder ne dhe vetem ne mund ta ndryshojm duke kerku ndihmen e Zotit dhe te popullit shqiptare qe gjaku i ka mbet gjak e jo uje i shurres kumuniste .Te me falin per shprehjet qe bera po spo gjej nji fjal qe te turpruarve tua them veq ksaj i shtoi u humbt rrenja e fara o shqiptar faqe zi o pjell e kumunistav serborus.O perqars o dore e zgjatur e shkaut e grekut e e thiut te birit te derrit,Ngrituni o Vllezer se ora po iken per te qen vetvetja dhe zot ne shtepin e te parve ,mose te lejojm tjert te na neperkembin nderin ,mose te lejojm te behem sllaver ,ne niprit e burrav me nam siq ishin mijra luftetar te pushkes e pendes per te jetuar kombi yne i lasht .MOSE TE LEJOJM TANI SE DIKUR BEHET VON.RREZOJENI BERISHEN HARROJENI RUGOVEN Harrojini partit po punoni per brezat qe vin e eqe do vin..
Ndryshuar për herë të fundit nga ganimet : 13-04-2010 më 15:59
jo jo shqiptaret duan viza qe te shkojne ne serbi, po ky eshte nje hap pare nga qeveria
krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet
une po mendoj qe kete varian politik qe e ka bere qeveria shqiptare mund te jet me shpres qe ndoshta "majmunat shkijet"Serbet qe ndoshta do te vin ne shqipri per pushime verore
mendim
LIVERPOOL
you`ll never walk alone
Shqiptarët e Luginës së Preshevës kanë reaguar për shkak të aplikimit të vizave nga ana e shtetit shqiptar.
Në vendkalimet shqiptare, kryesisht në Qafë Thanë, qytetarë nga Lugina e Preshevës nuk janë lejuar të hyjnë në territorin shqiptar, për shkak të mosposedimit të vizës hyrëse.
Autoritetet kufitare shqiptare u kanë sugjeruar qytetarëve të Luginës së Preshevës që të pajisen me viza hyrëse në ambasadën e Shqipërisë në Beograd.
Muhamer A. nga Presheva i cili sot nuk është lejuar për të hyrë në kalimin kufitar Qafë Thanë ka theksuar për agjencinë INA se është detyruar që të kthehej në shtëpi, pasi që është refuzuar nga policia kufitare.
“Më ndaluan që të hyjë për shkak se nuk kisha vizë. Deri tani nuk kam pasur një problem të tillë, por ata më njoftuan se vizat do të vlejnë për të gjithë shtetasit e Serbisë”, ka theksuar Muhamer A. nga Presheva.
Edhe një grup studentësh nga Lugina e Preshevës këto ditë gjithashtu janë ballafaquar me një problem të tillë në pikën e kalimit kufitar Qafë Thanë.
Komuna e Preshevës pas situatës së krijuar ka kontaktuar Ministrinë e Jashtme në Tiranë, e cila ka konfirmuar se do të hiqet së shpejti kjo masë lidhur me kërkesën për vizë hyrëse për shqiptarët e Luginës së Preshevës në territorin shqiptar.
“Qeveria dhe Ministria e Jashtme shqiptare nesër do të mblidhet për të vendos largimin e kësaj mase administrative aplikim për vizë hyrëse në Shqipëri, vetëm për shqiptarët e luginës së Preshevës”, ka bërë të ditur komuna e Preshevës, /INA/
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Shum bukur.. Po Kazakistani do i heqi vizat me neve?
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt