Close
Faqja 19 prej 22 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 212
    i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    As nuk dua te komentoj ne kete teme sepse jam i bindur se te vertetat do te vijne ne vendin e vet.

Por desha te shpreh habine time per kete xhami te bukur.

Shume e bukur qenka, ja mahnitur, inshAll-llah ma ben te mundur All-llahu qe te fal nje namaz ne kete xhami.

Amin!
    Urime gimche !
    Jo bre hajde se te qoj une kur dush,hiqe zhigun se une nuk hi ne te me sa ne kish,veq per ty te qoj deri te dera,po nuk hin kush ne ta vetem i kan ndertu me pare te serbis me i perqa shqiptaret.
    Nje her um ka pas hi nje lop ne oborr e pash hogjen e rrehke lopen,mos e rreh hogj se lop eshte e nuk din se une nuk jam hi kurr e as qe menoi me hi keshtu u murrum vesh disi dhe u ndam

i/e regjistruar Maska e gjilan55
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    gjilan
    Postime
    310
    edhe perkunder punes se paket te politikanve tane kosoven o njohen shum shtete.per mosnjohje me te shumta fajtor kryesor eshte puna e paket e vete neve.kemi pas mjaft hoxhallar e prifterinj ne kosove qe te punojn secili me ato shtete te atyre feve qe ju perkasin por luksi i madh qe kan per vete nuk po ju lejon te interesohen per njohje te reja.po te angazhoheshin hoxhallaret neper shtete islame priftrinjet neper ato krishtere apo katolike me siguri do te vinin edhe njohje te reja.

Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    Jo bre hajde se te qoj une kur dush,hiqe zhigun se une nuk hi ne te me sa ne kish,veq per ty te qoj deri te dera,po nuk hin kush ne ta vetem i kan ndertu me pare te serbis me i perqa shqiptaret.
    Nje her um ka pas hi nje lop ne oborr e pash hogjen e rrehke lopen,mos e rreh hogj se lop eshte e nuk din se une nuk jam hi kurr e as qe menoi me hi keshtu u murrum vesh disi dhe u ndam
    O drenicak, po kush ta ras ty more mjeran !

Shko pirdhu se s'ta ve veshin kush ty.

Ndrysho Firmėn

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-11-2009
    Postime
    113
    Citim Postuar mė parė nga uvejsa Lexo Postimin
    E kane moter kishen ortodokse, normal qe do e perkrahin ate.
    po edhe harapt hiq ma t mir nuk jon.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-11-2009
    Postime
    113

ky drencaku i pshurrt lop e gjall osht. ky ish budalla i krejt budallve t zhuganave t drenics.

Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga tasjani-ferizaj Lexo Postimin
    ky drencaku i pshurrt lop e gjall osht. ky ish budalla i krejt budallve t zhuganave t drenics.
    Oj magjupja e ferizajit,me sa po shifet dikun ti kan ngreh veshet drenicaket qe i ke kaq merzi,po neve nuk na e ndien shum per turli zgjyrani,ti je magjup me siguri

Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263

Po pse bre mutliman u idhnove,po une veq deshta me tregu qe ti nuk je as musliman e as njeri hiq,po pse provokohesh ne kete menyr,e sa per te rrasne ju muslimanet e devoteshem nuk jeni pederrista ndoshta,e me u pjerdh pjerdhi se qke me te

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189

ti.....pa fe.

[QUOTE=ZbatoRregullat;2755811]
    Citim Postuar mė parė nga maratonomak Lexo Postimin

Po Katolikt po i bajne musulmanet me vra njeri tjetrin.

Evropa s'ka vend per ideologji islame, vecanerisht jo EU-ja. Deshiron vize, nderro fene prape. Jo te shkosh ne Evropen krishtere si Arabomagjype dhe te luftosh shtetin qe te ndihmoji. Ne Greqi edhe emrat i kane ndryshuar per 20 euro ne dite
    evropa nuk ka vend per llojin tend,as shqiptaret nuk kan nevoj per ty qe nenqmon vellezerit tuaj,ne nuk ndrojm fen per nje cope leter te pa vler,ne po shohim se si dal nga dal po futen ne borxhe shtete qe ti krenohesh me ta ,me grekun spanjen dhe ne vazhdim edhe te tjeret,po ti qe shet b....tende per viza ku do te mbetesh do te vazhdosh tjav puthesh ....apo do te vazhdosh te na ofendosh pa te ber as gje,ti je injorant dhe dote vdesesh injorant i pa dije pa dinjetet.Ne nuk ndrojm emra ne nuk shesim besimin ndaj Allahut ,newva na dhimbsen lloji i juaj qe esht ne zhdukje e siper.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Vatikani pritet ta njohė sė shpejti Kosovėn

Nga Express mė 04 shtator 2011 nė ora 20:05

Selia e Shenjtė pritet qė sė shpejti tė pranojė pavarėsinė e Kosovės, ka thėnė Juliusz Janosz, delegat apostolik i Vatikanit pėr Kosovė.

Pas meshės sė shenjtė tė mbajtur tė dielėn nė Prizren, Janosz ka thėnė pėr media se vetė prania e delegacionit tė Vatikanit nė Kosovė ėshtė dėshmi pėr kėtė.

“Fakti qė nuk jemi tė varur nga Nunci i Beogradit, apo prej Nuncit tė Shqipėrisė, por e kemi njė delegat apostolik e ka njė domethėnie qė duhet tė lexohet nė kėtė kuptim”, ėshtė shprehur Janosz.

Ndryshe, Juliusz Janosz, delegat apostolik i Vatikanit pėr Kosovė, do tė marrė pjesė nesėr nė Festėn e Nėnės Terezė, e cila do tė mbahet nė Katedralen “Nėnė Tereza” nė Prishtinė.

===

Vatikani: Nuk e njohim Kosovėn

Nga Express mė 06 shtator 2011 nė ora 08:47

Vatikani mohon menjėherė mundėsinė e njohjes sė pavarėsisė sė Kosovės.

“Nuk ka asnjė ndryshim tė pozicionit tė Selisė sė Shenjtė ndaj Kosovės”, ka thėnė drejtori i zyrės sė informacionit Ati Federico Lombardi nė njė deklaratė shtypi pėr Tanjug.

Ishte Julius Janis apostul pėr Kosovė e Slloveni qė tha nė Prishtinė se do tė kthehej shumė shpejt me lajme tė mira. Janus qėndroi nė Kosovė pėr tė shėnuar ditėlindjen e Nėnės Tereze. (indeksonline)

===

Cfar lojra po bejn me Kosoven , skan faj jo.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    edhe kujt i kercert per vatikanin se cmendon ???
    ecni mer djema/vajza kosova duhet te eci me ritem qe me von me referendum ti bashkohet memes saj Shqiperis persa e njofin se njofin sna kercet shum

rrespekte
    Partizoni

Faqja 19 prej 22 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •