Close
Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 105
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Sipas asaj qe thua ti i bie qe te gjithe te semuret ti vrasim dhe te leme ata qe jane me shendet te mire!!
    Hajde mendje hajde....
    Epo beje nje retard edhe lidh jeten me te deri ne fund pra. Hajde mendje hajde !!!
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ke harru pa shtuar, se njeriu eshte i forte. Nuk diskutohet. Po para femijes se vete, shkaterrohet komplet. Nuk ka me vlere jeta. Shkaterrohen te gjithe. E ne fund c'a u fitua, kur dhe vete krijesa qe sollen ne jete me probleme nuk ndjen, nuk kupton ?

Ketyre u duket fushe me lule. Harrojne ne vend te zemres nuk kemi nje cop gur.

Anyway.. mos ua prish "endrrat" qe kane Mia. lol

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    E bukura eshte se ato qe e mbrojne me flake qenien njerezore, pra jane kunder abortit as nuk e kane idene se cdo te thote te jesh nene.
    Sa e veshtire eshte te rritesh nje femije normal, e jo me me probleme. Nje nate e ke femijen pa qejf dhe e gdhin te koka e tij. Jo me ta kesh tere jeten. Ka shume cifte qe jane ndare per shkak te stresit lodhjes , apo fajesimit te njeanshem per jokontributin si duhet te femija me probleme. Keto periudha stresuese dhe momente fajesimi ndodhin dhe te cifte me femije normal, por te ata me femije me probleme jane me te shumta dhe zgjasin tere jeten.
    Dhe njehere po flasim kur femija eshte ne barkun e nenes , dhe jo kur ka ardh ne jete. Edhe kur deshton jo me qellim, nena njesoj ndihet ne nje fare menyre fajtore. Me ka ndodh dhe mua.. Kam deshtuar jo me deshire. Nje shtatezani plot me probleme, dhe si perfundim e humba femijen. Akoma mendoj sikur te kem qene une shkaktarja, edhe pse pritej nje gje e tille. Prape them qe nuk do e mbaja nje femije me probleme. Duke patur parasysh sa e veshtire eshte te rritesh nje femije. Mjekesia ka avancuar, por nuk po ben mrekullira. Nje femije me probleme do ngelet me probleme tere jeten fatkeqesisht.
    Me pelqen qe thoni qe eshte krijese e Zotit dhe do e pranoni, por kam frike se pas lindjes do vini ne dyshim ekzistencen e Zotit kur te shikoni sa shume do vuaje femija dhe ju bashke me te, ndersa moshataret e tij gezojne shendet te plote.
    Mau na shfaqet si baba i mire, ku nuk eshte bere akoma baba besoj.
    Shumica e baballareve Shqiptar as e kane idene si rritet femija, ose kontriubojne shume pak ne rritjen e tij.
    Nese ti Mau do jesh sic thua atehere duhet te shpallesh hero, jo thjesht baba.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Sa e di une Hitleri ka mbytur femijet te cilet kane linde me te meta,me thoni e doni hitlerit ju.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Ktu i nderuar nuk ishte ajo pyetja,ishte shtruar ndryshe,nese veq konstatohet nga ekzaminimet e frutit ne bark te nenes qe fmiu do kete te meta fizike,sepse ato psiqike veshtir qe mund te identifikohen,por perparimi i shkences ka arrijt bukur larg,ndoshta mund te identifikoj edhe ato.Kuptohet qe eshte zgjidhje e veshtire,por duhet moral i fort per te vendosur, qe te dy opcionet!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Nuk ishte e njejt pyetja po aty pari ishte,e njejta o e mbyte ne bark o e mbyte pas lindjes e njejt eshte.

Me thoni ju qe keni femij e kishit mbytur femijen tuaj?

Mendoj se krejt ketu cka kane dhene pergjigje jane te pa martuar me gjithe mua dhe ne mund te japim pergjigje ashtu si na konvenon neve,por kur do ta kesh ne barkun tend apo kur do ta kete gruaja jote ne barkun e saj femijen tend ateher ndryshon muhabeti ketu dhe veprimi ne te vertet,per ate arsye secili ja hup ashtu si don vet.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Eshte shume e veshtire per nje prind te kete nje femije me probleme dhe nje femije pa probleme. Duhet kujdes i vecante qe te mos besh krahasime midis femijeve. Te vret fakti qe njeri nga femijet eshte i destinuar te vuaje tere jeten per shkak te nje difekti.
    Kemi nje cift ketu nga Shqiperia qe kane nje vajze simpatike me nje difekt fizik jo shume te madh do te thosha sa ta pengoje te jetoje e pavarur dhe te bej jete normale. Ka lindur e tille. Nuk duan te bejne femije tjeter pikerisht per faktin se si do ndjehet ajo prane nje motre apo vellai pa difekte. I vret shume ky fakt, edhe pse femija e tyre deshiron te kete motra e vellezer.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 13-04-2010 më 13:00

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Nese me keni lexua une isha kunder veprimit te till(abortit)
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Nuk ishte e njejt pyetja po aty pari ishte,e njejta o e mbyte ne bark o e mbyte pas lindjes e njejt eshte.

Me thoni ju qe keni femij e kishit mbytur femijen tuaj?

Mendoj se krejt ketu cka kane dhene pergjigje jane te pa martuar me gjithe mua dhe ne mund te japim pergjigje ashtu si na konvenon neve,por kur do ta kesh ne barkun tend apo kur do ta kete gruaja jote ne barkun e saj femijen tend ateher ndryshon muhabeti ketu dhe veprimi ne te vertet,per ate arsye secili ja hup ashtu si don vet.
    une do thosha mose na vent Zoti ne sprova te tilla.Nji pytje of po e lendoi ndo kend po e terheq.Po me trego se kush vdiq e jetoi lum vellai.

Sinqerisht, kur lexoj shkrimet e ca nenave ketu me ngaterrohen zorret. Po pse ca kujtoni ju se po nuk ke bere akoma femije, nuk e di rendesine e femijes apo sa e veshtire eshte ta rritesh ate? Harroni qe kemi niper e mbesa dhe kemi ndenjur dhe ne me nete te tera pa gjume, apo neper spitale kur duhej. Kur nje nene nuk ben gje tjeter por ne cdo gje qe shkruan perdor fjalen "UNE", per mua ajo femer nuk duhej te bente femije fare. Kot nuk thone, ca njerez thjesht nuk duhet te riprodhohen. Dhe ne raste te tilla eshte ne interesin e femijes qe me mire mos te dali ne drite se sa te rritet nga nje nene qe ka frike se i prishet gjumi naten, apo se nuk mburret dot me femijen e saj ne syte e njerezve.

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    E di qe kjo eshte nje teme shume e ndjeshme sepse shumica ketu jane prinder.

Ne ditet e sotme me zhvillimin e teknologjise jane shtuar mundesite per te ndjekur zhvillimin e embrionit ne mitren e femres.Rreth muajit te 5 mund te shikohet qarte nqs gjithcka shkon ne rregull.
    Nqs femija ka probleme gjenetike do ishte me mire te zgjidhej aborti apo sjellja ne jete?
    Sa e veshtire do ishte zgjedhja midis ketyre te dyjave?
    Per mendimin tim te dy rastet jan te veshtira per prindin,sidomos per nene.
    Por kushdo qoft qe e ka parjetuar apo mundet ti ndodh ne te ardhmen, nje gje mos te shiqon abortin si zgjidhje.C'do krijes lind me fatin e vete, mundet te lind 100% i shendoshe pa te meta por mjafton nje aksident dhe te deformohet fizikisht.
    Mendoni kete para se te vendosni nje gje te tille,se po vendoset te kunderten ateher duhet ti mbysim edhe ata qe jetojn mbas aksidenteve...
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •