Ke harru pa shtuar, se njeriu eshte i forte. Nuk diskutohet. Po para femijes se vete, shkaterrohet komplet. Nuk ka me vlere jeta. Shkaterrohen te gjithe. E ne fund c'a u fitua, kur dhe vete krijesa qe sollen ne jete me probleme nuk ndjen, nuk kupton ?
Ketyre u duket fushe me lule. Harrojne ne vend te zemres nuk kemi nje cop gur.
Anyway.. mos ua prish "endrrat" qe kane Mia. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Sa e di une Hitleri ka mbytur femijet te cilet kane linde me te meta,me thoni e doni hitlerit ju.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Ktu i nderuar nuk ishte ajo pyetja,ishte shtruar ndryshe,nese veq konstatohet nga ekzaminimet e frutit ne bark te nenes qe fmiu do kete te meta fizike,sepse ato psiqike veshtir qe mund te identifikohen,por perparimi i shkences ka arrijt bukur larg,ndoshta mund te identifikoj edhe ato.Kuptohet qe eshte zgjidhje e veshtire,por duhet moral i fort per te vendosur, qe te dy opcionet!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Nuk ishte e njejt pyetja po aty pari ishte,e njejta o e mbyte ne bark o e mbyte pas lindjes e njejt eshte.
Me thoni ju qe keni femij e kishit mbytur femijen tuaj?
Mendoj se krejt ketu cka kane dhene pergjigje jane te pa martuar me gjithe mua dhe ne mund te japim pergjigje ashtu si na konvenon neve,por kur do ta kesh ne barkun tend apo kur do ta kete gruaja jote ne barkun e saj femijen tend ateher ndryshon muhabeti ketu dhe veprimi ne te vertet,per ate arsye secili ja hup ashtu si don vet.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Eshte shume e veshtire per nje prind te kete nje femije me probleme dhe nje femije pa probleme. Duhet kujdes i vecante qe te mos besh krahasime midis femijeve. Te vret fakti qe njeri nga femijet eshte i destinuar te vuaje tere jeten per shkak te nje difekti.
Kemi nje cift ketu nga Shqiperia qe kane nje vajze simpatike me nje difekt fizik jo shume te madh do te thosha sa ta pengoje te jetoje e pavarur dhe te bej jete normale. Ka lindur e tille. Nuk duan te bejne femije tjeter pikerisht per faktin se si do ndjehet ajo prane nje motre apo vellai pa difekte. I vret shume ky fakt, edhe pse femija e tyre deshiron te kete motra e vellezer.
Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 13-04-2010 më 13:00
Nese me keni lexua une isha kunder veprimit te till(abortit)
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Sinqerisht, kur lexoj shkrimet e ca nenave ketu me ngaterrohen zorret. Po pse ca kujtoni ju se po nuk ke bere akoma femije, nuk e di rendesine e femijes apo sa e veshtire eshte ta rritesh ate? Harroni qe kemi niper e mbesa dhe kemi ndenjur dhe ne me nete te tera pa gjume, apo neper spitale kur duhej. Kur nje nene nuk ben gje tjeter por ne cdo gje qe shkruan perdor fjalen "UNE", per mua ajo femer nuk duhej te bente femije fare. Kot nuk thone, ca njerez thjesht nuk duhet te riprodhohen. Dhe ne raste te tilla eshte ne interesin e femijes qe me mire mos te dali ne drite se sa te rritet nga nje nene qe ka frike se i prishet gjumi naten, apo se nuk mburret dot me femijen e saj ne syte e njerezve.
Per mendimin tim te dy rastet jan te veshtira per prindin,sidomos per nene.
Por kushdo qoft qe e ka parjetuar apo mundet ti ndodh ne te ardhmen, nje gje mos te shiqon abortin si zgjidhje.C'do krijes lind me fatin e vete, mundet te lind 100% i shendoshe pa te meta por mjafton nje aksident dhe te deformohet fizikisht.
Mendoni kete para se te vendosni nje gje te tille,se po vendoset te kunderten ateher duhet ti mbysim edhe ata qe jetojn mbas aksidenteve...
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Krijoni Kontakt