Postuar më parë nga
The Boy
ILMGAP-i, nese kishe per qellim te hidhje dyshime ne mendjet dhe zemrat e coroditura te njerezve kunder fese ISLAME, kete e arrite mjaft bukur dhe me dinakerine e nje SHEJTANI , por nga ata shejtanet prej njerezve....nuk ben dallim ti nga QAFIRAT dhe HIPOKRITET te cilet nje nga tezat e tyre (justifikuese) per te sulmuar ISLAMIN ,eshte kjo teme delikate qe kerkon DIJE te MADHE, kerkon zemer te paster dhe te sinqerte per tu diskutuar, kerkon PA-ANESI, kerkon shume gjera qe ti sigurisht qe nuk i ke.
Nese mendon se me keto "TYMSE' te ndyra dhe te felliqura qe mundohesh te hedhesh sa andej sa ketej, te frenosh PERHAPJEN e FESE ISLAME, une te them se e ke te kote, je i pashprese, dhe heret apo vone do te marresh ate qe e meriton, mos harro, Allahu i di fshehtesite e mendjeve dhe te zemrave, Ai eshet i mire-njohur dhe i mire-informuar per cdo gje qe ndodhet ne qiell dhe ne toke.
Une e di se KU do te dalesh ti dhe se ku "qellon' me ketoTYMSE , por une bej nje LUTJE te hapur, publike, ashtu si ky shkrimi yt, me gjithe zeemr, me gjithe shpirt, pa pakesuar dhe pa shtuar asgje, une i lutem Allahut qe: "O Zoti im, o TI qe shikon dhe degjon cdo gje, o TI qe i pergjigjesh atij qe te lutet, o ti qe thua LUTMUNI qe tju pergjigjem, o ti qe je SHIKUESI dhe DEGJUESI, o ti qe je i pa-temeta, o ti qe e plotesove fene tone dhe nuk le asgje mangut ne te, o ti qe zgjodhe per neve fene ISLAME si te vetmen fe te pranuar tek ty, JEPI ATE QE MERITON atij njeriu qe ka hapur kete teme kaq delikate, o Zoti im, ti marsh hak per ketec njeri, o Zoti im, ti i di synimet e tij, e ti je me I MIRI i GJYKUESVE, dhe ti je me i DREJTI i te gjithe te DREJTEVE, O Zoti im, jepi ate qe meriton, o Zoti, jepi ate qe meriton, o Zoti im, jepi ate qe e ka hak, AMIN'
Krijoni Kontakt