Postuar më parë nga
Brari
benseven or djalo i ri.. ma kadal ore zotni..
tregimet e kendimit te klases se peste te shtypura ne vitet 60 ta.. e 70 ta nuku merren me si prova historike..
ato ishin tregime te frymezuara per te krijuar heronj legjendare qe prodhojn pastaj lejfena..
vojo kushi vertet ka qen trim.. po dhe lym keta..mirpo.. jo cdo gje qe bejme kur jemi te rinj eshte etalon morali e heroizmi..
un psh kur jesh kalama.. hidhesha nga kati 5 i nje pallati qe ndertohej ne lagje tone.. e belldum mbi nje grumbull rere me te cilin behej llaci i pallatit.. e tere lagja thosh ska me trim se zenuni..per mua.. e kishin llafin..lol.
mirpo kaluan vite dhe tani me del gjumi naten kur i kujtoj ato marrina.. qe beja une e brezi im ne ato mosha e ato kohra..
dhe puna e vojos dhe e lymit keshtu eshte..
ca cuna te rinj kan marre kobure nga shoku gogo apo bekiro balluk.. e ne baze te urdherit te qarkorit.. pra nga shoku taras apo vasil apo ska rendsi.. vrasin ne rruge ne pabesi nje nepunes shteti .. shqiptar me ndoshta moshe 4 here me te madhe se krejt njesiti gueril.. dhe ikin me vrap e fshihen neper shtepijat e tiranasve..
e kush eshte shoku gogo..
nje hic qe ska asnje te drejte te beje lista se kush do vritet..
po shoku bekir?
nje mu.t m,uti sic thote enveri ish shefi i mutmutit beqir balluk..
po enveri vete kush na qe.. qe kishte te drejte te bente listat se kush do vritej nga rrugacet me emra lym e adnan e etj..
dhe ai vet nje super m.ut m.uti.. bëmat e te cilit i njohu pastaj tere shqiperia e qe si finale kan te famshmin EKSOD..
Pra ti harrojme ca modele heronjsh.. sepse nuku e kishin bash mire.. qat pune..
..gjith te mirat nga brari..qe i di mire ato pune ne originall..
jo vetem nga kendimet e po-rdhe-filmat e Kinostudios enveroiste kico blusho mutavisto-ramizo nexhmijeiste.. por nga vet.. pjesmarrsit e atyre qarkorave te PKSH-se..
lol
Krijoni Kontakt