Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 41
    i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Deshmor e martir,kane pak a shum te njejten shprehi,por kane kuptime te ndryshme.

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Deshmor e martir,kane pak a shum te njejten shprehi,por kane kuptime te ndryshme.
    e heroi i popullit , ku e ka vendin .. !?

Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar më parë nga busavata Lexo Postimin
    e heroi i popullit , ku e ka vendin .. !?
    Hero i popullit ....ne vendin e tij.

Hero i popullit;Person qe me kurajon,sakrificen,moralin e vepren tij,vihet perballe admirimit te popullit.

Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Hero i popullit ....ne vendin e tij.

Hero i popullit;Person qe me kurajon,sakrificen,moralin e vepren tij,vihet perballe admirimit te popullit.
    pra luftojn per te miren e popullit ... pa dallim feje ...

Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    pra luftojn per te miren e popullit ... pa dallim feje ...
    Natyrisht.E mira..eshte baza.(ti e liron nje popull nga tirania...po i le ne varferi,o e vdes nga prapambetja;je nje hero-tradhetar.

Ata me fe...ne pergjithesi jan martir......per veten e tyre.

Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Natyrisht.E mira..eshte baza.(ti e liron nje popull nga tirania...po i le ne varferi,o e vdes nga prapambetja;je nje hero-tradhetar.

Ata me fe...ne pergjithesi jan martir......per veten e tyre.
    d.m.th. ata herojt qe e luftuan feudalizmin ( se ne ate koh nuk ishim kapitalist.. ) jan heroj tradhtar...!?

Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    d.m.th. ata herojt qe e luftuan feudalizmin ( se ne ate koh nuk ishim kapitalist.. ) jan heroj tradhtar...!?
    Varet;po ta luftosh feudalizmin...qe te behesh vet "kapitalist",ose dhe e kunderta...Sigurisht qe je hero-tradhetar....

Baza e heroit,eshte e mira e popullit....E nje person eshte hero i vertete:kur populli jeton me mire se ai.

Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Varet;po ta luftosh feudalizmin...qe te behesh vet "kapitalist",ose dhe e kunderta...Sigurisht qe je hero-tradhetar....

Baza e heroit,eshte e mira e popullit....E nje person eshte hero i vertete:kur populli jeton me mire se ai.
    jo Serafim , se heronjet i kan pas udheheqsin tradhtare , ma von , pas qlirimit , ata herojt qe kan mbet te gjalle ( e nese ka hero te gjall , por un ashtu po i quaj .. ) dhe qe jan dekorue me medalje nderi , ata ishin te burgosun ...ose ri hero ose tradhtar i popullit....
    se fillimi i ideologjise ka qen 100% ne regull...

Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    jo Serafim , se heronjet i kan pas udheheqsin tradhtare , ma von , pas qlirimit , ata herojt qe kan mbet te gjalle ( e nese ka hero te gjall , por un ashtu po i quaj .. ) dhe qe jan dekorue me medalje nderi , ata ishin te burgosun ...ose ri hero ose tradhtar i popullit....
    se fillimi i ideologjise ka qen 100% ne regull...
    Busavate,nuk eshte se kushdo qe lufon eshte hero....ideollogjia duhet te sherbej per te mire..e ne qofte se nuk sherben per asgje,mbase nuk eshte hero-tradhetar...por sigurisht eshte hero-i gabuar,o hero-kot.

Nje hero,ndjek nje ideal(shkon mbas idealit),nuk shkon mbas udheqesit...
    E kur udheheqesi tradheton idealin,nje hero,lufton edhe kunder udheheqesit te tije....

Nuk eshte medalja e nderit qe te ben hero,eshte rezultati i vepres se tije qe mund ta percaktoje si hero.

Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Busavate,nuk eshte se kushdo qe lufon eshte hero....ideollogjia duhet te sherbej per te mire..e ne qofte se nuk sherben per asgje,mbase nuk eshte hero-tradhetar...por sigurisht eshte hero-i gabuar,o hero-kot.

Nje hero,ndjek nje ideal(shkon mbas idealit),nuk shkon mbas udheqesit...
    E kur udheheqesi tradheton idealin,nje hero,lufton edhe kunder udheheqesit te tije....

Nuk eshte medalja e nderit qe te ben hero,eshte rezultati i vepres se tije qe mund ta percaktoje si hero.
    kan luftue , por i kan pushkatue ne vendbanimin e quajtur Maliq ... kete e din historija ..

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •