simpatizoj e panjohura poezite e saj me bejne te qaje..................
simpatizoj e panjohura poezite e saj me bejne te qaje..................
"Molti nemici, molto onore" = sa me shume armiq, aq me shume i nderuar ka thene Julio Cerzare![]()
Antaria qe vleresoj me shum esht STERN
Me Duket Interesante Menyra Se Si i Pergjigjet Temave Shoqerore dhe Psikologjike
Jep Pergjigje Inteligjente![]()
Kur e ke kėmbėn jashtė gremines ėshtė e lehtė tė japėsh kėshilla
Une e vleresoj shume VOLSIV.
Eshte shume i edukur gjate debatit dhe nuk kam pare akoma asnje antar qe ka qetesine e tij.
Ka edhe disa forumiste te tjere qe kane kapacitet per te bere debate konstruktive, por fatkeqesisht nuk kane kulture debatuese dhe kjo bene qe t'u humbet vlera e tyre.
une vleresoje :
z.agimemetbala,per temat qe sjelle ne forum e sidomos "nderimoret' kete gje s'e kam ditur,ketu e mesova sadopake.
z.ademgashi,z.valdetshala,z.besoja,daja gonin....sepse jan zotri te sjellshem dhe te gatshem per te ndihmuar...
teta veren....e pa aritshme,nena ime virtuale por nje pjese e saje,fjalet e saja,keshillat...edhe reale..
poetet qe me kenaqin me poezi: dua te ceki se fill ne fillim kure jam rregjistruar ne forum kam vizituar faqen e poezive te : agim doci,riza2008,gloreta,me vone: vrelesoje dhe di ana,burlinda it dhe e pa njohura qe shpeshe here me lote ne sy lexoje poezite e tyre dhe i pelqej,i ndjej se jan shkruar me zemer,sepse ashtu ata i ndjenje....fara,gloreta qe gjithmon me ka ndihmuar dhe keshilluar...
busavata,systema,enii,albela vleresoje per stilin e tyre te vecante dhe qe bejen do zgjedhje te kengeve...qe vetem ata dine t'i bejne....
rimashat....
dhe ata miqte dhe mikeshat e mia.....e dine ata kushe jane...
uuuuu u be liste e gjate...........
uuuu harova helenen.....
qe e thote ate qe mendon pa mare parasyshe se si e kupton,i pengone apo jo tjeterit....
dhe enkeleun....qe ka talent e gjen c'do nderimore te z.matbales....
me respekte
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga tetovarja87 : 12-04-2010 mė 15:32
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Jehone !Ashtu sic je e re dhe energjike ashtu sjell risira edhe ne forum!Faleminderit qe me ke vleresuar edhe mua !Puc-puc Teta!
Kush na qenka Jehona qe njerezit u ben copash ta marrin vleresimin e saj ,ata qe ajo i ka vleresuar vrapojne ta falenderojne ,ndersa disa te tjere qe nuk i ka permend i mbyti zilia hahhaahahhaah
Mos eshte sinomim i ndonje vleresuesi IQ
Haj medet haj,si thote nje fjale e urte popullore -nje budalle e gjun nje gure ne bunar e 100 te meqem sun e nxerrin![]()
Te gjithe antaret i vleresoj , cdonjerin per mendimet dhe idete e veta.Po te ishim te gjithe njelloj sdo kish kuptim kjo bote.
e panjohura .ademgashi 2043 PERLA Rock Star etj etj .................
if love is the answer, could you rephrase the question?
Krijoni Kontakt