Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 48
    i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    simpatizoj e panjohura poezite e saj me bejne te qaje..................

i/regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-03-2008
    Vendndodhja
    Pistoia
    Postime
    580
    "Molti nemici, molto onore" = sa me shume armiq, aq me shume i nderuar ka thene Julio Cerzare

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga i/regjistruar Lexo Postimin
    "Molti nemici, molto onore" = sa me shume armiq, aq me shume i nderuar ka thene Julio Cerzare
    Mire e ke ti.
    Une me shume kam fiksuar ca me te cilet kam debatuar se ca qe rrine vetem tuj pershendet, qesh e fol. Ka shume anetare qe nuk mund te them dot asnje karakteristike te tyren. Me duken te tera njesoj.

i/e regjistruar Maska e [MaRiO]
    Anėtarėsuar
    29-01-2008
    Vendndodhja
    Ne Zemren e Asaj Qe Dua :)
    Postime
    1,127
    Antaria qe vleresoj me shum esht STERN

Me Duket Interesante Menyra Se Si i Pergjigjet Temave Shoqerore dhe Psikologjike
    Jep Pergjigje Inteligjente
    Kur e ke kėmbėn jashtė gremines ėshtė e lehtė tė japėsh kėshilla

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Une e vleresoj shume VOLSIV .
    Eshte shume i edukur gjate debatit dhe nuk kam pare akoma asnje antar qe ka qetesine e tij.

Ka edhe disa forumiste te tjere qe kane kapacitet per te bere debate konstruktive, por fatkeqesisht nuk kane kulture debatuese dhe kjo bene qe t'u humbet vlera e tyre.

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    une vleresoje :

z.agimemetbala,per temat qe sjelle ne forum e sidomos "nderimoret' kete gje s'e kam ditur,ketu e mesova sadopake.

z.ademgashi,z.valdetshala,z.besoja,daja gonin....sepse jan zotri te sjellshem dhe te gatshem per te ndihmuar...

teta veren....e pa aritshme,nena ime virtuale por nje pjese e saje,fjalet e saja,keshillat...edhe reale..

poetet qe me kenaqin me poezi: dua te ceki se fill ne fillim kure jam rregjistruar ne forum kam vizituar faqen e poezive te : agim doci,riza2008,gloreta,me vone: vrelesoje dhe di ana,burlinda it dhe e pa njohura qe shpeshe here me lote ne sy lexoje poezite e tyre dhe i pelqej,i ndjej se jan shkruar me zemer,sepse ashtu ata i ndjenje....fara,gloreta qe gjithmon me ka ndihmuar dhe keshilluar...

busavata,systema,enii,albela vleresoje per stilin e tyre te vecante dhe qe bejen do zgjedhje te kengeve...qe vetem ata dine t'i bejne....

rimashat....

dhe ata miqte dhe mikeshat e mia.....e dine ata kushe jane...

uuuuu u be liste e gjate...........

uuuu harova helenen.....
    qe e thote ate qe mendon pa mare parasyshe se si e kupton,i pengone apo jo tjeterit....
    dhe enkeleun....qe ka talent e gjen c'do nderimore te z.matbales....

me respekte
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga tetovarja87 : 12-04-2010 mė 15:32
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    Jehone !Ashtu sic je e re dhe energjike ashtu sjell risira edhe ne forum!Faleminderit qe me ke vleresuar edhe mua !Puc-puc Teta!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Kush na qenka Jehona qe njerezit u ben copash ta marrin vleresimin e saj ,ata qe ajo i ka vleresuar vrapojne ta falenderojne ,ndersa disa te tjere qe nuk i ka permend i mbyti zilia hahhaahahhaah
    Mos eshte sinomim i ndonje vleresuesi IQ
    Haj medet haj,si thote nje fjale e urte popullore -nje budalle e gjun nje gure ne bunar e 100 te meqem sun e nxerrin

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Te gjithe antaret i vleresoj , cdonjerin per mendimet dhe idete e veta.Po te ishim te gjithe njelloj sdo kish kuptim kjo bote.

tHeKtHi MaMa :P
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    e panjohura .ademgashi 2043 PERLA Rock Star etj etj .................
    if love is the answer, could you rephrase the question?

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •