Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 48
    not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Jehona flm. per vlersimin.
    Por gjithsesi, jan shum t'tjer para meje qe me t'vertet din me ba humor, si: xhuxhi, drague, apollyon, xhamia, besoja, walchiara, linda5 e te tjer.

Per vehte, vlersoj antart e qet ne diskutime, pa komplekse, dhe qe kan njefar kujdesi ne t'shprehun....
    Per nje liste emrash, e gjeni te pershnetjet qe un bej
    paqen, e sjell vetem drejtsia

1. DARIUS pse ma ke vene poshte me her tjeter mos bej gabime te tilla vema siper
    2.ne disa ke bere kritike te gabuar
    3. tani po krahason angin me DARIUS do mbetemi tullac kapaciteti i tij ska lidhje me ate te angit edhe ajo eshte e zgjuar po pak ironike
    Une ju kaloj te gjitheve,por ja qe sben te flasesh per veten[/COLOR][/QUOTE]
    1. mua pse me ke bere cift me DARIUS me trazavace
    2.ne disa ke bere kritike te gabuar
    3. tani po krahason angin me DARIUS do mbetemi tullac kapaciteti i tij ska lidhje me ate te angit edhe ajo eshte e zgjuar po pak ironike
    4.sa per walchiria ne koke i ke rene
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

O goce..po qenke llapazone e modhe ti !

Citim Postuar mė parė nga JehonaKryeziu Lexo Postimin
    Une per vete e vleresoj anetaren E panjohura per arsye se eshte shume mendjeprehte,e vendosur dhe kur flet te le me goje hapur.Kjo sa iu perket femrave eshte nr.1 e diku pas saj e shoh Izadoren.
    Drague eshte anetar me karakter shume te forte,kur flet flet i ngjashem me te Panjohuren.Pas tij e shoh Apollyon,Land dhe Kronikė
    I vleresoj edhe ata qe humorizojne situatat ne menyre te menqur,sigurisht.Te tille me duken Skenderi,Walchiria dhe ylli Linda5
    Helena me impresionon me aftesite komunikuese te saj.
    Darius padyshim truri i forumit,e nga femrat Angelina
    Ka dhe te tjere:Gloreta (e dashur,humoriste),PINK(shikoni postimin poshte meje,kuptohet),Stern (enciklopedike eshte kjo),Rreja (interesante),Kryeplaku (i menqur),Tetovarja (shume e dashur,e hapur),Sueda (e mbare :P),Maryp (engjellore),Teta Vera (keshilluese) dhe Alem de (tolerant)...

Une ju kaloj te gjitheve,por ja qe sben te flasesh per veten

...llapazone dhe qeflije e modhe...21 here ne dite..po si te del koha mi goce?
    A bo pushim ti apo nuk bo?..

..nejse..si shume e re ne forum, vetem 6-dite dhe si shume energjike qe qenke, 21 diskutime cdo dite..te falenderoj per temen interesante. Por sic e ke kuptuar edhe vete pothuajse asnjeri nga ata qe ke vleresuar nuk e kane kuptuar temen dhe nuk kane kontribuar ne ngjyrosjen e saj.

Per mua, une vleresoj ne forum shume forumista por dua te theksoj se asnjeri nuk i afrohet "Brarit" per menyren e tij shume terheqese te paraqitjes se mendimit...gjithashtu vleresoj dhe falenderojshume-e-shume forumista te tjere per kontributin e tyre ne forum dhe kenaqesine qe me japin kur i lexoj.

..dua te vecoj nga shoqet..ate..te vetmen qe mund te vecohet.."PINK-un"
    dhe ta falenderoj si per fotografite e saj plot ngjyra qe poston po ashtu edhe per mendimet e saj qe jane gjithmone plot ndjenje dhe kane vetem nje ngjyre ..qe jane gjithmone te sinqerta.

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    une ju respektoj edhe vlersoj te gjithve
    pa mar parasysh orjentimin politik , fetar edhe ate muzikor...

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Per mua jane gati i lloj ,duke perjashtuar ata te paedukuarit.qe i japin gojes mbare e prape.E verteta fare eshte se s'mund te vleresosh dot sakt nga virtualiteti se kujt grupi te shoqeris i perkasin keta njerez.Virtualiteti te zhgenjen.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    E panjohura edhe sueda i ka disa postime te mira sepse postojne me zemren dhe butesine qe e kane. Gostivari_Usa deri diku mundohet me qen i sinqerte (ama s'munet me mrri 100%, po apet sukses eshte per to) disa postime i ka te mira, Darwin dhe drague te mire jane prej ateisteve, pra mundohen te sjellin nje fryme humori, por Darvin e ka nje rruge te plote perpara. Prej myslimaneve jane xhamia mundohet edhe ky deri dikun kishe po sjell kunder argumenta, mundohet kishe po debatoj. Edhe Gimche eshte i drejte, mundohet me qen ma real, me i dashur dhe me i bute. Prej katolikeve eshte toni77, prej ortodokseve eshte Albo, mundohet sa ma neutral e me i bute te jete, por edhe Matrix nuk ia leshon rrugen. Prej protestanteve jane albani1, marcus, deshmuesi, Peniel etj. Qe mos me bo hiq, eshte r'posa.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-01-2010
    Vendndodhja
    @
    Postime
    383
    Une vlersoj keta antare: Diana,Xfiles,Darius,Izadora, e shume te tjere qe s'me bien per momentin ndermend.
    What goes around,comes around.

Te gjithe ata qe kane sens per humor .....personat depresiv te zi si dua as ketu qe edhe virtualisht se dojne jeten......po i permend disa prej tyre,Busavata,alem de, izadora,tetovarja,sueda,mia,stern,elsa,izabella,us a nr 1,helen of troy, e te tjere .

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar mė parė nga The Clown Lexo Postimin
    Te gjithe ata qe kane sens per humor .....personat depresiv te zi si dua as ketu qe edhe virtualisht se dojne jeten......po i permend disa prej tyre,Busavata,alem de, izadora,tetovarja,sueda,mia,stern,elsa,izabella,us a nr 1,helen of troy, e te tjere .
    The Clown , faliminderit
    Ty edhe listen tende , ju kam kam ne listen e personave qe i respektoj
    ju pershenes te gjithve ...

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anėtarėsuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Citim Postuar mė parė nga The Clown Lexo Postimin
    Faleminderit gjithashtu dhe ti ben pjese ne listen e antareve qe une i vleresoj shume.......

PS. listen do e bej nje dite tjeter se tani u bera vone....
    Non mollare mai !!!!

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •