Nuk ja leme thinjat ne meeee, ja lyejme me boje kepuces![]()
Nuk ja leme thinjat ne meeee, ja lyejme me boje kepuces![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
urrime , edhe 100 tjera.
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Thonė qė njeriun e mirė nuk e harojnė kollaj, e vėrtetė? :P
(Meqe kam marė fjalė tė mira/ėmbėla kėto ditė, po ja bėj qejfin vetes una ;d , ku i dihet ndoshta jam bėrė me gjith mend djal i mirė :P)
Tė falemenderit pėr urimin dhe hapjen e kėsaj teme, gjithashtu dhe una tė uroj ēdo tė mirė qė tė do zemra. :)
p.s Sa i mirė ky fillimi i muajit PRILL ka qenė me mua, gjith gėzim e lumturi. Thank's lol
Forca Barca ;d
Faleminderit, gjithė tė mirat edhe juve. :)
p.s Ehh, sa do e kem 'IMRIN' tė shkruar aq do jetoj, besoj se nuk kam pėr ta tepruar. ;)
Fitoj Barca fitoj, urime. ;d
Faleminderit :)
Faleminderit, gjithė tė mirat edhe ty bimo.
p.s Gjynof pėr ju bavarezėt e shkrehtė, prap do hani dru si vjet. :d
Faleminderit Iza, ēdo tė mirė dhe ty. :)
#VamosArgentina
ojjjj flm shumė :)
Faleminderit, ēdo tė mirė dhe ty. :)
Faleminderit mondi, gjithė tė mirat dhe ty. Mos tu ndaltė penda nė krijimtarinė tėnde letrare. ;)
Sueda flm alltan :)
Faleminderit pėr urimin, ēdo tė mirė. :)
#VamosArgentina
Faleminderit, gjithė tė mirat edhe pėr ju. :)
Faleminderit, gjithė tė mirat edhe ty. :)
Loqko faleminderit. :)
Une, une :D
Faleminderit pėr urimin alltan, krejt tė mirat qė ti do zemra edhe ty. :)
Majr pėr merak, taj majr ke kon? :D
Flm pėr urimin. :)
#VamosArgentina
Gezuar ditelindjen , qofte me shume se prilli , gjithe viti i mbare !
Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.
Faleminderit shpirtrrush ♥ :) E sheh, vet me lazdroni :d pastaj mos kemi fjalė haha :P
Tė uroj gjithė tė mirat e kėsaj bote qė ti do zemra. :)
Normale qė do kėrcejmė, po vetėm ruaj kėmbėt se kam hallin mos ti bėj ushaf lol.
Hugss
Faleminderit, ēdo tė mirė dhe pėr ju. :)
Hahahaha, a ti ti :)
Bej mashallah se mos e marim mėsysh kėtė muajin Prill, se po shkon pėr shtat pal qejf lol.
Faleminderit shumė, gjithēka qė ti do zemra e shpirti i paē!!! :)
Jo miii, ēne une ta teproj :P haha, mirė se tė vish ti se jo chocolate po e di ti ēfarė tė na doje qejfi neve do hamė :) , vetėm mos haro t'mė bėsh njė zė kur tė afroje koha orajte? Se mos ja kėpus una pėr tjetėr kund si pa hiri haha ;d. Te Blyssi prap do vemi se sbėn, e pastaj do i marim me radhė kismet. ;)
Mwahhh ♥♥♥ :) , p.s une nuk njoh tjetėr yv pėrveē meje :P hahaha
Tė faleminderit shumė, gjithė tė mirat nė jetė uroj dhe pėr ty! :)))
Faleminderit shumė yllo :) , gjithė tė mirat paē dhe ti nė jetė.
p.s Champions League & Primera Division po se po, por kismet vitin tjetėr do shkojmė nė Angli ta fitojmė edhe Premier League se vetėm ajo na ka ngel pa e marė hahaha :D
#VamosArgentina
Faleminderi J@mes, gjithė tė mirat dhe ty. :)
Hahaha , o po si tė duash ti uroma dhe nja 10 herė tjera i mirėpres una, aman jo duar bosh, po plotė :P, po tė them edhe kėtu falemenderit pėr dy urimet, se desh e harova kėtė tė Barcelonės ;d. Gjithė tė mirat nė jetė ti kesh ti ♥ ;)
Faleminderit, ēdo tė mirė dhe pėr ju. :)
Faleminderit, gjithė tė mirat dhe ty. :)
Faleminderit ronce :)
#VamosArgentina
edhe 100 seksi ...lol
Krijoni Kontakt