Close
Faqja 14 prej 39 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 390
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga smokkie Lexo Postimin
    Po sikur te te jepet mundesia te vizitosh paraprakisht universitetin ku do aplikosh, te maresh kontakte me specifike, pastaj te kthehesh ne shqiperi e te presesh te miratohet aplikimi.
    .
    po. keshtu do te jete.
    para nje viti nje shok i imi amerikan kishte hyre ne europe pa vize (pra si turist), ashtu si do te hyjme ne shqiptaret pas pak.
    ai deshi te merrte nje leje qendrimi per studim, pasi nuk mund te qendronte ne europe me shume se 3 muaj dhe ia refuzuan.
    i thene se duhet te hynte ne europe me vize, per te marre nje gje te tille...
    pra ai shkoi ne amerike. mori vize schengen dhe erdhi perseri ne europe.

pra shqiptaret duhet te aplikojne perseri per te marre viza nese do te deshirojne te studiojne ne universitet...

apo mos valle besoni se do jemi me te avantazhuar se amerikanet???
    Vasudhaiva Kutumbakam

Nuk eshte se u hap cdo dere dhe mund te dalim pas asnje loj problemi, sa here te na teket, e te rrime sa te duam e per cfare te duam jashte shtetit. Por eshte padyshim nje lehtesim mjaft i madh per te gjithe ata qe duan te shkojne jashte shtetit per cdo lloj arsye.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar mė parė nga pranvera bica Lexo Postimin
    Kemi kaq kohe qe degjojme per nje levizje te lire te shqiptareve e qytetareve ne te gjithe Europen ,per nje liberalizim te vizave , nje lehtesim ne marrjen e tyre etj.Sigurisht qe keto jane lajme shume te mira po une akoma nuk e kam te qarte se c'do me thene liberalizim i vizave...Une dua te di si do jete ky liberalizim,cfare dokumentacioni do te duhet,per sa kohe do jepen keto viza etj.probleme qe dalin ne rruge per liberalizimin e tyre!Me mire do te ishte qe t'na jepte argumente dhe fakte ndonje qytetar qe ka perfituar nga ky liberalizim(vendet fqinje ) dhe a kane lehtesira nga ky proces...?Ju lutem ma spjegoni kete fenomen...

Me nuk do te kete viktima ne Detin Jon dhe Adriatik me skafe, pra nuk do te kete me mish per peshqi...

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga Kosovelli Lexo Postimin
    Me nuk do A kete viktima ne Detin Jon dhe Adriatik me skafe, pra nuk do te kete me mish per peshqi...
    Te lumte goja Kosovelli...mos qafte me asnje sy...!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    ai/ajo qe do kete $$$$ do kete mundesi te dali jashte, per vacation neper europe. Kaq
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Ka nga ata qe kane vite ne biznes dhe duhet te dalin o burri, o gruaja, ose pa femijet. Ka nga ata qe kane shkuar ne ambasade per te vizituar familjet jashte, me dokumenta te rregullta dhe perseri iu eshte refuzuar. Ka qe duhet te shkojne per pushime vetem ne Mal te Zi apo Turqi, se kush rri per te marr vizat. Ka....
    Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ē’ka mund tė jetė ajo e pendės

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Kosovelli Lexo Postimin
    Me nuk do A kete viktima ne Detin Jon dhe Adriatik me skafe, pra nuk do te kete me mish per peshqi...

Kam frik mos shtohen te humburit tani!Dhe i njerzve te larguar ne drejtim te pa ditur....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elonaa : 09-10-2010 mė 20:14
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Special Guest Maska e Genius™
    Anėtarėsuar
    04-10-2010
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    46
    Unė jam injorant nga Europa, do ta vizitoj pėr qejf njėherė, nuk mund ta gjejė krevatin e ngrohtė si nė vendin tim askund. Kjo nuk do tė thot se mjaftohem me pak, po ato gjėra qė dua mund ti realizoj dhe kėtu. Pėr mua do jetė me shumė njė guidė turistike, tė njohė mė tepėr kulturėn evropiane dhe ta prekė realitetin, boll me tė lexuar dhe tė dėgjuar. Ne shqiptarėt e bėjm njėēik qimen tra, prandaj jam kurioz tė shkoj dhe ta shikoj vetė. Njė e mirė pėr prindėrit, motrat, vėllezėrit qė do tė kenė mundėsi tė shikojn gjakun e tyre prejė shumė vitesh larg. Ka dhe nga ato qė kanė mė shumė se njė dekadė pa ardhur, pasi akoma nuk kanė marrė dokumenta, pasaporta etj... Hajde pėr hajėr qoftė dhe u bėft sa mė shpejt realitet.
    If you are first you are first. If you are second, you are nothing.

Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    nuk po di si ta kuptoj kete
    Gjithe kete kohe kam qene ilegale dhe nuk e kam pasur mundesine te vij ne Shqiperi.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    ai/ajo qe do kete $$$$ do kete mundesi dali jashte, per vacation neper europe. Kaq
    Ai/ajo qe ka aq dollar ka dale me kohe ne Europe.

Kjo eshte nje mundesi e mire per ata qe duan te vizitojne femijet e tyre, dhe nuk kane leke te paguajne ambasaden per sherbime "extra".
    Feelings change - memories don't.

Faqja 14 prej 39 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •