Close
Faqja 12 prej 39 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 390
    Dark Angel Maska e smokkie
    Anėtarėsuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    He boll negativitet se ka dale nga moda...
    Edvino nuk e di ti por une kam familjare qe jetojne ne BE dhe kam deshire ti vizitoj ndonjehere. Eshte gje e mire apo jo?
    Kujt i ruet per agjensite turistike shqiptare. Meqenese i permende, ke udhetuar ndonjehere me ato?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Edvin83 : 07-10-2010 mė 08:04
    Cdo gje eshte relative...

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga smokkie Lexo Postimin
    He boll negativitet se ka dale nga moda...
    Edvino nuk e di ti por une kam familjare qe jetojne ne BE dhe kam deshire ti vizitoj ndonjehere. Eshte gje e mire apo jo?
    Kujt i ruet per agjensite turistike shqiptare. Meqenese i permende, ke udhetuar ndonjehere me ato? Apo, ke pare ndonje oferte nga ata?.
    Nuk eshte negativitet, por nje frenim i histerise qe i ka kape shqiptaret e shkrete qe kujtojne se u bene evropiane dhe tani mund te hyjne ne pune ne BE. Eshte gje e mire qe viziton familjaret, por kete gje mund ta beje dhe me pare, por vetem se duhej te vonoheshe nja 1-2 jave sa te merrje vizen.

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Ose edhe njė muaj mund tė vonoheshe,tu paguaje edhe ca lekė atyre qė do tė tė nxirrnin vizėn...ja kaq!
    E po njėsoj qėnkemi ne si me libaralizim dhe pa atė!
    Eh ne shqiptarėt brėnda Shqipėrisė si nuk i kuptojmė dot kėto gjėra!Qėnkan tė thella!

Dark Angel Maska e smokkie
    Anėtarėsuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Epo si u nxirka viza per 1-2 jave? Po garanci? Po 100 vula nga ku e di une ca konsullate?
    Po garanci bankare?
    Po vrap si legen te rruga ambasadave?
    Epo duhet ta provosh njehere qe te ndjesh shijen e liberalizimit. Se vraponim si majmuna per te zene radhe te ambasada, per vize studentore! Ne 7 hapte traun polici kerciste vrapi 200 persona nga rruga Kavajes 200 persona nga rruga Durresit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga smokkie : 07-10-2010 mė 08:17
    Cdo gje eshte relative...

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    Nuk eshte negativitet, por nje frenim i histerise qe i ka kape shqiptaret e shkrete qe kujtojne se u bene evropiane dhe tani mund A hyjne ne pune ne BE. Eshte gje e mire qe viziton familjaret, por kete gje mund ta beje dhe me pare, por vetem se duhej te vonoheshe nja 1-2 jave sa te merrje vizen.
    po gjithe ato akte qe duhet te paraqisnin
    jo ftesa, jo garancira, jo terri verri

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga smokkie Lexo Postimin
    Epo si u nxirka viza per 1-2 jave? Po garanci? Po 100 vula nga ku e di une ca konsullate?
    Po garanci bankare?
    Po vrap si legen rruga ambasadave?
    Epo duhet ta provosh njehere qe te ndjesh shijen e liberalizimit. Se vraponim si majmuna per te zene radhe te ambasada, per vize studentore! Ne 7 hapte traun polici kerciste vrapi 200 persona nga rruga Kavajes 200 persona nga rruga Durresit.
    Per ate vizen studentore prape do te presesh e presesh...

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Ehh jam pak pesimist. Jo se nuk besoj se Europa na ka qejf, apo se mos largqofte ne nuk plotesojme ndonje kusht.
    Problemi ne Shqiperi eshte se jane nje dore njerezish qe nate per nate mblidhen ne pyll dhe vijne rrotull nje kazani qe zjen ku hedhin zorre miu dhe qime thiu duke thirrur:
    "Therrasim Shpirtrat e Ferrit, Fuqine e Satanait dhe Frymen e Berzebulit....mos u liberalizofshin vizat me Shqiperine. Mos u liberalizofshin vizat me Shqiperine. Ne emer te Satanait, Shejtanit dhe Shpirtit te Keq".

Keta njerez nuk arrijne te kuptojne hapat vigane qe ka bere Shqiperia. Keta nuk kane sy te shikojne qe shqiptaret per periudhen rekord te 20 viteve jane te lire te shkojne ne Europe. Te levizin lirisht, te harxhojne parate dhe te kthehen prape ne vendin e tyre qe mos t`i kapin me shkelma bytheve per shkelje te afatit.
    Dhe kjo nuk eshte asgje me ate qe do arrijme sa hap e mbyll syte. Perfytyroni pas 30 vjetesh neve do hyjme ne Europe. Do jemi europiane. Dhe pas 30 vjetesh te tjere do futemi ne Eurozone.

Ejjj po e a dini qe ne Suedi i enderrojne zhvillime kaq te shpejta. Dhe ia thoni keto rekorde ndonje shokut tuaj cek, polak apo lituanez dhe nuk do ju besoje. Do ju thote "U bote ju shqiptaret" se do ju kete zili.

Dhe nje kaceeer ne gryke ishalla atyre qe djegin qime derri qe te mos liberalizohen vizat.
    I zente kolera jarebi.
    -

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anėtarėsuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    tani vizen e ke , shkon vet ne universitetin qe do dhe ben regjistrimin, eshte shume me lehte.
    ndersa axhensite turistike do kene shume pune. kjo nuk diskutohet.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga SKRAPARI Lexo Postimin
    tani vizen e ke , shkon vet ne universitetin qe do dhe ben regjistrimin, eshte shume me lehte.
    ndersa axhensite turistike do kene shume pune. kjo nuk diskutohet.
    Regjistrimet gjithmone behen online, pavaresisht vendit ku je. Dhe vizen studentore prape do te duhet ta marresh ne Shqiperi e ndoshta do te ta vonojne prape 1-2 muaj sic ndodh rendom ne disa ambasada.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Kavir Lexo Postimin
    Ehh jam pak pesimist. Jo se nuk besoj se Europa na ka qejf, apo se mos largqofte ne nuk plotesojme ndonje kusht.
    Problemi ne Shqiperi eshte se jane nje dore njerezish qe nate per nate mblidhen ne pyll dhe vijne rrotull nje kazani qe zjen ku hedhin zorre miu dhe qime thiu A thirrur:
    "Therrasim Shpirtrat e Ferrit, Fuqine e Satanait dhe Frymen e Berzebulit....mos u liberalizofshin vizat me Shqiperine. Mos u liberalizofshin vizat me Shqiperine. Ne emer te Satanait, Shejtanit dhe Shpirtit te Keq".

Keta njerez nuk arrijne te kuptojne hapat vigane qe ka bere Shqiperia. Keta nuk kane sy te shikojne qe shqiptaret per periudhen rekord te 20 viteve jane te lire te shkojne ne Europe. Te levizin lirisht, te harxhojne parate dhe te kthehen prape ne vendin e tyre qe mos t`i kapin me shkelma bytheve per shkelje te afatit.
    Dhe kjo nuk eshte asgje me ate qe do arrijme sa hap e mbyll syte. Perfytyroni pas 30 vjetesh neve do hyjme ne Europe. Do jemi europiane. Dhe pas 30 vjetesh te tjere do futemi ne Eurozone.

Ejjj po e a dini qe ne Suedi i enderrojne zhvillime kaq te shpejta. Dhe ia thoni keto rekorde ndonje shokut tuaj cek, polak apo lituanez dhe nuk do ju besoje. Do ju thote "U bote ju shqiptaret" se do ju kete zili.

Dhe nje kaceeer ne gryke ishalla atyre qe djegin qime derri qe te mos liberalizohen vizat.
    I zente kolera jarebi.
    ,

Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 12 prej 39 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •