Close
Faqja 11 prej 52 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 519
    United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga ismani Lexo Postimin
    liverpool i jep 3 pike te arta chelsea vetem e vetem qe manutd mos te shpallet kampion askunde tjeter nuk kam pare nje veprim te till por edhe aq te mir pasi e kam dashur nje gje te till qe te bejme investime te jashtzakonsheme edhe 3 vite kemi qene kampion le te jete ki nje edicion i deshtuar por me plote krenari dhe sakrific pasi nje fjale popullore thote jepi te varferit qe zoti te te shtoj edhe me shum pasurin dhe dashurin per te qene atje ku e meriton i uroj chelseat titullin ket radhe pasi jo edhe me shum merit por e meriton nje gje te tille pasi ka lojtar fantastik dhe turp nese nuk arin tek nje titull i cmuar i uroj rooney gjithe te mirat qe nje lojtar i jashtzakonshem dhe i pa permbajtshem per kundershtaret i uroj ne botrore fitimin e kampionit te botes dhe shpreesoj se te jete lojtari me i mire i botrorit dhe ta stolis arkiven e vete edhe me lojtar me te mire te planetit pasi e meriton me shum se kush tjeter
    une hala shpresoj,deri ne fund
    pershendetje

i/e regjistruar Maska e ms13
    Anėtarėsuar
    22-01-2009
    Vendndodhja
    Prishtin
    Postime
    192
    noen ja ****** me liverpol e me qka oshtt..

MAN UTD 1

albania is the best Maska e ismani
    Anėtarėsuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    tetova
    Postime
    583
    Rooney: Nuk do t’i shėnoja golat pa Valencian
    Futbollisti mė i mirė i kėtij sezoni nė Ligėn Premier, Wayne Rooney, ka deklaruar se ai nuk dėshiron qė vetėm emri i tij tė jetė nė qendėr tė vėmendjes te tifozėt e Unitedit, pasi qė sipas tij, Antonio Valencia ka qenė meritor pėr suksesin e tij.

“Antonio Valencia. Nuk do t’i shėnoja gjithė kėto gola pa Antonio Valencian. Ai ka qenė i mrekullueshėm kėtė sezon dhe cilėsia e topave qė ai lanson brenda zonės, pėr mua ėshtė thjeshtė e pabesueshme”.

“Mė pėlqejnė mė shumė golat me kokė. Mė pėlqejnė tė gjitha golat qė i kam shėnuar me kokė. Ėshtė njė gjė, pėr tė cilėn kam punuar vėrtetė shumė dhe jam i kėnaqur pėr kėtė arritje”.

“Tani jam i vetėdijshėm pėr atė se sa mė shumė njė gjė ushtrohet, aq mė shumė perfeksionohesh nė tė”, deklaroi Rooney pėr revistėn MOTD. /Telegrafi/
    100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI

albania is the best Maska e ismani
    Anėtarėsuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    tetova
    Postime
    583
    United, fuqia evropiane
    Manchester United ka ‘spastruar’ nga rruga Barcelonėn dhe Real Madridin, pėr tė rifituar vendin e parė nė renditjen e top-klubeve evropiane.

Kėto rezultate vijnė pas sfidave tė fundit tė zhvilluara nė tė gjitha garat. Si rrjedhojė, Barcelona edhe pse u eliminua nga Interi, fitoi dy ndeshjet e radhės dhe kėshtu ėshtė nė pozitėn e dytė.

Bayerni i Munichut ėshtė nė top 10, duke shfrytėzuar rezultatet ekstremisht tė dobėta tė Arsenalit nė tetė javėt e fundit.

Lista e ekipeve mė tė fuqishme tė sezonit nė Evropė:

1. Manchester United
    2. Barcelona
    3. Real Madrid
    4. Inter
    5. Bordeaux
    6. Benfica
    7. Chelsea
    8. Porto
    9. PSV Eindhoven
    10. Bayern Munich

/Telegrafi/
    100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anėtarėsuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Asist te fort i beri Gerrard Drogbes ~!

Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga Edmond.S Lexo Postimin
    Asist te fort i beri Gerrard Drogbes ~!

si me pase qene lojtar i Chelseas Gerrardi

Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga ismani Lexo Postimin
    Rooney: Nuk do t’i shėnoja golat pa Valencian
    Futbollisti mė i mirė i kėtij sezoni nė Ligėn Premier, Wayne Rooney, ka deklaruar se ai nuk dėshiron qė vetėm emri i tij tė jetė nė qendėr tė vėmendjes te tifozėt e Unitedit, pasi qė sipas tij, Antonio Valencia ka qenė meritor pėr suksesin e tij.

“Antonio Valencia. Nuk do t’i shėnoja gjithė kėto gola pa Antonio Valencian. Ai ka qenė i mrekullueshėm kėtė sezon dhe cilėsia e topave qė ai lanson brenda zonės, pėr mua ėshtė thjeshtė e pabesueshme”.

“Mė pėlqejnė mė shumė golat me kokė. Mė pėlqejnė tė gjitha golat qė i kam shėnuar me kokė. Ėshtė njė gjė, pėr tė cilėn kam punuar vėrtetė shumė dhe jam i kėnaqur pėr kėtė arritje”.

“Tani jam i vetėdijshėm pėr atė se sa mė shumė njė gjė ushtrohet, aq mė shumė perfeksionohesh nė tė”, deklaroi Rooney pėr revistėn MOTD. /Telegrafi/
    me te vertete Valencia ka qene Super lojtare edhe besoj se ne sezonin tjeter do te jete edhe me i mire

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-02-2009
    Postime
    394
    Chelsea Kampion!!!!!!!

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Citim Postuar mė parė nga Mitrovicali2009 Lexo Postimin
    Chelsea Kampion!!!!!!!
    Une vertet shpresoj shum se Manchesteri do behet campion.
    Burri 1 X flet !

Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga Suhejbi Lexo Postimin
    Une vertet shpresoj shum se Manchesteri do behet campion.
    edhe une po shpresoj LOL

Faqja 11 prej 52 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •