noen ja ****** me liverpol e me qka oshtt..
MAN UTD 1
Rooney: Nuk do t’i shėnoja golat pa Valencian
Futbollisti mė i mirė i kėtij sezoni nė Ligėn Premier, Wayne Rooney, ka deklaruar se ai nuk dėshiron qė vetėm emri i tij tė jetė nė qendėr tė vėmendjes te tifozėt e Unitedit, pasi qė sipas tij, Antonio Valencia ka qenė meritor pėr suksesin e tij.
“Antonio Valencia. Nuk do t’i shėnoja gjithė kėto gola pa Antonio Valencian. Ai ka qenė i mrekullueshėm kėtė sezon dhe cilėsia e topave qė ai lanson brenda zonės, pėr mua ėshtė thjeshtė e pabesueshme”.
“Mė pėlqejnė mė shumė golat me kokė. Mė pėlqejnė tė gjitha golat qė i kam shėnuar me kokė. Ėshtė njė gjė, pėr tė cilėn kam punuar vėrtetė shumė dhe jam i kėnaqur pėr kėtė arritje”.
“Tani jam i vetėdijshėm pėr atė se sa mė shumė njė gjė ushtrohet, aq mė shumė perfeksionohesh nė tė”, deklaroi Rooney pėr revistėn MOTD. /Telegrafi/
100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI
United, fuqia evropiane
Manchester United ka ‘spastruar’ nga rruga Barcelonėn dhe Real Madridin, pėr tė rifituar vendin e parė nė renditjen e top-klubeve evropiane.
Kėto rezultate vijnė pas sfidave tė fundit tė zhvilluara nė tė gjitha garat. Si rrjedhojė, Barcelona edhe pse u eliminua nga Interi, fitoi dy ndeshjet e radhės dhe kėshtu ėshtė nė pozitėn e dytė.
Bayerni i Munichut ėshtė nė top 10, duke shfrytėzuar rezultatet ekstremisht tė dobėta tė Arsenalit nė tetė javėt e fundit.
Lista e ekipeve mė tė fuqishme tė sezonit nė Evropė:
1. Manchester United
2. Barcelona
3. Real Madrid
4. Inter
5. Bordeaux
6. Benfica
7. Chelsea
8. Porto
9. PSV Eindhoven
10. Bayern Munich
/Telegrafi/
100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI
Asist te fort i beri Gerrard Drogbes ~!
![]()
Chelsea Kampion!!!!!!!![]()
Krijoni Kontakt