Close
Faqja 34 prej 52 FillimFillim ... 24323334353644 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 519
    http://www.sportishqiptar.com.al/wp-...0/09/runi1.jpg Shtypi vė “bast”: Runi ikėn nga Manēesteri!

“Djajtė” pėrgėnjeshtrojnė, por sipas gazetave marrėdhėnia Runi-Ferguson ėshtė prishur pėrfundimisht
    E ardhmja e Uejn Runit ka dominuar faqet e shtypit anglez ditėn e hėnė, duke shtuar zėrat se sulmuesi i Manēester Junajtid mund tė largohet nga “Old Traford”, pas njė zėnke me trajnerin Sėr Aleks Ferguson. Edhe pse drejtuesit e Manēesterit deklaruan tė dielėn se fjalėt pėr largimin e Runit ishin “tė pakuptimta”, gazetat britanike janė gati tė vėnė bast se lojtari ka vendosur tė largohet nga “djajtė”.
    Kanė qenė tė shumtė ata gazetarė qė besojnė se marrėdhėnia mes Fergusonit dhe Runit ėshtė prishur deri nė atė pikė sa s’mund tė ndreqet. Sipas tyre, fatale ka qenė ēėshtja e fundit private e Runit, i cili tradhėtoi tė shoqen me njė prosititutė. Gazeta “The Times” citon njė burim tė padeklaruar qė thotė se Runi dhe Ferguson nuk kanė pasur njė bisedė me njėri-tjetrin prej disa javėsh.
    “Daily Mail” shkruan se Runi kėrkon tė largohet njė orė e mė parė, duke qenė se Fergusoni, jo vetėm qė nuk e mbrojti, por e kritikoi, pas daljes nė skenė tė skandalit seksual. Menjėherė pas daljes nė skenė tė kėsaj ēėshtjeje, Fergusoni vendosi ta lėrė pushim Runin pėr ndeshjen ndaj Evertonit dhe qė atėherė ai ka qenė nė stol nė tri sfida radhazi ndaj Sandėrlendit, Valencias dhe Uest Bromuiēit.
    Sinjali i parė i “krisjes” sė marrėdhėnies mes sulmuesit dhe trajnerit erdhi gjatė javės sė kaluar kur Runi hodhi poshtė teorinė e Fergusonit, qė e justifikonte mungesėn e Uejnin me njė dėmtim nė kavilje. Por Runi luajti me kombėtaren angleze dhe tha se nuk kishte munguar nė asnjė stėrvitje, qė nga muaji shtator. Kjo deklaratė ka qenė njė sfidė e hapur nga Runi, qė ka edhe dy vjet kontratė me Manēesterin dhe qė vlen tė paktėn 50 milionė paundė nė merkato.
    Runi ėshtė i vendosur tė largohet nga “Old Traford” dhe klubi i Manēesterit, qė ka njė borxh prej 700 milionė paundėsh, ėshtė i detyruar ta shesė pėr tė mos e humbur me kosto zero, pas 18 muajsh. E kaluara tregon se Fergusoni nuk ka frikė tė largojė futbollistėt mė tė mirė tė ekipit, mjafton tė ketė njė debat me ta. Pol Ins, Jap Stam, Devid Bekham, Roi Kin, Rud Van Nistėlroi, Kristiano Ronaldo dhe Karlos Tevez janė “yjet” e larguar nga Manēesteri gjatė dekadės sė fundit.
    “Runi ėshtė ndryshe nga tė tjerėt. Edhe pse e ka shtypur vetė butonin pėr t’u larguar nga Manēesteri, ai mbetet lojtari mė i rėndėsishėm i Junajtid, - shkruan “Mirror”. - Nėse Runi largohet, nuk krijon vetėm njė boshllėk tė pazėvendėsueshėm nė sulmin e Fergusonit, por ul edhe moralin e tė gjithė skuadrės.” Ndėrkohė, gazeta “The Times” identifikon Manēester Sitin dhe Realin e Madridit si blerėsit e mundshėm tė Runit.
    “Mourinjo ėshtė njė fans i Uejnit, por imagjinoni sikur situata tė mbetet e tillė. Imagjinoni sikur Runi tė mos luajė deri nė janar dhe Manēester Siti tė ofrojė 50 milionė paundė, - lexohet nė gazetė. - Si mund tė refuzojė Junajtid 50 milionė pėr njė futbollist qė ėshtė zėnė me trajnerin dhe ka njė kontratė drejt fundit.”
    ”Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar”

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    se fundi le te theje qafen
    prape Man Utd eshte me i miri , une jam fans me shume se 15 vjet atehere edhe Rooney ska qene fare ne Man Utd loool

Moderator
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    Tani behet nami kush do ta marri Rooneyn.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-06-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230

Rooney nėnshkruan marrėveshje tė re me United

Rooney nėnshkruan marrėveshje tė re me United
    Wayne Rooney ka ndėrruar mendje! Ai ka befasuar fansat pasi ka pranuar tė nėnshkruajė kontratė tė re pesėvjeēare me Manchester United e cila do tė mbajė atė nė klub deri nė vitin 2015.

Rooney tė mėrkurėn tha se ai dėshiron tė largohet nga klubi, pėr shkak tė mungesės sė ambicieve nga pronarėt e klubit, por takimi me drejtuesit duket se ia ka ndryshuar mendjen atij.

“Jam i ngazėllyer tė nėnshkruaj marrėveshje tė re me United. Nė disa ditėt e kaluara, kam biseduar me menaxherin dhe pronarėt dhe ata mė kanė bindur mua se kėtu e kam vendin. Thash tė mėrkurėn se menaxheri ėshtė gjeni dhe ėshtė besimi dhe pėrkrahja e tij qė mė kanė bindur tė qėndroj”, ka thėnė Rooney.

Wayne Rooney duket derisa bėn shaka gjatė njė stėrvitje me klubin ditė mė parė (Foto: Getty Images)

Nė anėn tjetėr, Ferguson po ashtu ka shprehur ngazėllimin pėr vazhdimin e kontratės sė Rooneyt.

“Ka qenė njė javė e vėshtirė. I kam thėnė djaloshit se dera ėshtė gjithmonė e hapur dhe jam i ngazėllyer qė Wayne ka nėnshkruar tė qėndrojė. Ndonjėherė, kur je nė njė klub, mund tė jetė vėshtirė tė kuptosh se sa i madh ėshtė ai dhe duhet tė ndodhin gjėra si ato nė ditėt e kaluara pėr tė kuptuar. Mendoj se Wayne tash e kupton se sa klub i madh ėshtė Manchester United”, ka thėnė Ferguson.

“Jam i kėnaqur qė ai ka pranuar sfidėn pėr tė udhėhequr lojtarėt e rinj dhe pėr tė stabilizuar veten si njė prej lojtarėve mė tė mėdhenj tė United. Kjo ka treguar karakter dhe besim nė qėndrimin tonė. Jam i sigurt se ēdokush i pėrfshirė nė klub tash do tė qėndrojė prapa Wayne dhe do tė shfaqė pėrkrahjen qė ai ka nevojė pėr tė treguar paraqitjet pėr tė cilat ne e dimė se ai ka kapacitet”, ka shtuar strategu skocez.

Marrėveshja e re i jep fund sagės rreth tė ardhmes sė sulmuesit anglez, qė ka pushtuar mediat sportive gjatė kėsaj jave, e cila arriti kulmin tė mėrkurėn kur Rooney deklaroi se ai dėshiron tė largohet nga klubi, pėr shkak se drejtuesit nuk i kanė mbajtur premtimet pėr tė ardhmen e klubit. /Telegrafi/

Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Stoke C. 1 - 2 Manchester U. shume pak gola por fitorja kryesore

Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Man Utd - Tottenham 2:0
    goooo MAn Utd

6.11.2010
    16:00 Manchester United - Wolverhampton
    ”Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar”

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anėtarėsuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Pershendetje cuna,

kemi filluar ta perdorim forcen tone eksplozive.Shpresoj qe kjo seri te vazhdoj edhe per shume sfida te tjera.

Forzzza Manchester

Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Bursaspor 0 - 3 Manchester U

gooooooooo MAN UTD

Faqja 34 prej 52 FillimFillim ... 24323334353644 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •