Close
Faqja 15 prej 52 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 519
    i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Citim Postuar mė parė nga floreentin Lexo Postimin
    Une do preferoja me teper Higuain ne vend te Benzema....

Po, kėtė sigurisht e preferojn edhe menaxherat e Manchesterit por e veshtir per ta marr, ėshtė goxha talent.

Burri 1 X flet !

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Benzema ma i mire eshte per ManU,LOL

Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Berbatov: Nuk largohem
    Sulmuesi i Manchester Unitedit, Dimitar Berbatov, ka hedhur poshtė spekulimet se ai do tė largohet gjatė afatit kalimtar veror, pėrkundėr ofertave tė shumta nga mbarė Evropa.
    “Qėllimi im ėshtė tė vazhdoj me Unitedin, ekipin mė tė fortė nė botė, me tė cilin dua ta pėrfundoj kontratėn aktuale. Unė e di se kam kualitete pėr ta bėrė kėtė. Me ardhjen te Manchester Unitedi, unė kam arritur gjithēka qė kam dashur”.

“Unė dua t’u pyes se pse ēdo e dyta pyetje qė marr ėshtė se ku do tė shkoj vitin e ardhshėm. Ēuditem se si mediat nuk mė urojnė fat tė mbarė sezonin e ardhshėm me Unitedin, por mė pyesin se ku do tė shkoj”, deklaroi bullgari pėr 24 Chassa. /Telegrafi/

Burri 1 X flet !

Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366

Roma sfidon United pėr shqiptaro-grekun Ninis
    Roma ėshtė e gatshme tė bėjė ofertė pėr mesfushorin e Panathinaikos, Sotiris Ninis (Sotir Nini).
    Shqiptari 20-vjeēar i greqizuar, shihet si njė prej talentėve tė rinj mė tė mėdhenj nė Greqi.

Drejtuesit e Romės e shohin Ninin si njė pasues afatgjatė tė Rodrigo Taddei dhe e dinė se mund tė nėnshkruajnė me atė pėr 10 milionė euro, sa shkruan klauzula blerėse nė kontratėn e tij.

Menaxheri i Manchester United, Sir Alex Ferguson, po ashtu thuhet se e sheh Ninin si njė pasues tė mundshėm tė Paul Scholes. /Telegrafi/

Burri 1 X flet !

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga Suhejbi Lexo Postimin
    Berbatov: Nuk largohem
    Sulmuesi i Manchester Unitedit, Dimitar Berbatov, ka hedhur poshtė spekulimet se ai do tė largohet gjatė afatit kalimtar veror, pėrkundėr ofertave tė shumta nga mbarė Evropa.
    “Qėllimi im ėshtė tė vazhdoj me Unitedin, ekipin mė tė fortė nė botė, me tė cilin dua ta pėrfundoj kontratėn aktuale. Unė e di se kam kualitete pėr ta bėrė kėtė. Me ardhjen te Manchester Unitedi, unė kam arritur gjithēka qė kam dashur”.

“Unė dua t’u pyes se pse ēdo e dyta pyetje qė marr ėshtė se ku do tė shkoj vitin e ardhshėm. Ēuditem se si mediat nuk mė urojnė fat tė mbarė sezonin e ardhshėm me Unitedin, por mė pyesin se ku do tė shkoj”, deklaroi bullgari pėr 24 Chassa. /Telegrafi/

O Berbatovi duhet mu largu se ne qafe paska me na marre,LOOL
    Pershendetje Suhejbi

Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Ferguson: Finalja duhej tė ishte United-Inter

Ferguson: Finalja duhej tė ishte United-Inter
    Sir Alex Ferguson ende nuk mund tė pajtohet me faktin qė ėshtė eliminuar nga Liga e Kampionėve, duke thėnė se skuadra e tij ėshtė dashur tė luante nė finalen e madhe tė Bernabeut ndaj Interit.
    “Ne ėshtė dashur tė jemi nė atė finale. Ne e kemi vrarė Bayernin, por nuk e patėm fatin nė atė mbrėmje qė u pėrcoll nga vendime tė tmerrshme tė gjyqtarėve ndaj nesh, nė njė ndeshje qė na ndryshoi kursin e sezonit. Nėse shikoni tė gjitha ndeshjet e Bayernit kėtė sezon, do tė vėreni se kanė pasur fat. Ndoshta emri i tyre tashmė ėshtė i shkruar nė trofeun e Ligės sė Kampionėve”.

“Por, mos bėni gabim, Interi ėshtė ekipi mė i mirė. Interi ėshtė shumė, shumė ekip i mirė. Mourinho ka ndryshuar tėrė klubin. Unė mendoj se ėshtė ekipi mė i mirė. Ata mund ta fitojnė atė, por Bayerni ka fat dhe kjo ėshtė gjėja e vetme brengosėse”, ka thėnė Fergie pėr AP. /Telegrafi/

Burri 1 X flet !

Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366

Ferguson lėvdon pronarėt e United
    Menaxheri i Manchester Unitedit, Sir Alex Ferguson, ka lėvduar pronarėt e klubit nga Old Trafford, familjen Glazer, duke thėnė se ata e kanė mbėshtetur atė nė ēdo formė qė kishte kėrkuar ai.
    “Ata janė pronarė tė mrekullueshėm. Ata mė kanė mbėshtetur nė tė gjitha mėnyrat qė kam kėrkuar. Sa herė kemi kėrkuar njė lojtar tė ri, ata kanė siguruar paratė”.

“Ēfarė njerėzit harrojnė ėshtė se ne kemi shpenzuar rreth 20 milionė funte nė lojtarė tė rinj, duke pėrfshirė Chris Smalling, Mame Biram Diouf dhe Javier Hernandez. Ne gjithmonė e kemi parė tė ardhmen tk lojtarėt e rinj”.

“Por, pėr shkak se po transferojmė lojtarė tė rinj, jo futbollistėt mė me emėr, ata mendojnė se ne nuk po punojmė. Njerėzit nuk e dinė se si e shikojmė ne tė ardhmen tonė”, deklaroi Ferguson pėr radio Fan 590. /Telegrafi/

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga The_Capital : 22-05-2010 mė 05:11
    Burri 1 X flet !

Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Suarez dėshiron tė kalojė tek United

Sulmuesi i Ajaxit, Luis Suarez, shpreson tė bėjė njė kalim te Manchester Unitedi gjatė afatit kalimtar veror, pasi qė Sir Alex Ferguson ėshtė duke e ndjekur uruguaianin qė njė kohė tė gjatė.
    Trajneri i Ajaxit, Martin Jol, me ēdo kusht dėshiron ta mbajė Suarezin, i cili ka shėnuar 35 gola nė 33 ndeshje kėtė sezon. Megjithatė, njė burim brenda klubit thotė se Ajaxi do t’u rezistonte ofertave deri nė 25 milionė funte.

“Suarez ėshtė lojtar qė Ajaxi dėshiron ta mbajė. Ai ėshtė njė talent i shkėlqyer dhe ai ka shėnuar shumė gola pėr ne kėtė sezon. Pėr momentin, ai ėshtė lojtar i Ajaxit dhe ne duam ta mbajmė kėshtu. Nėse vjen njė ofertė e lartė pėr tė, ne duhet ta shqyrtojmė atė. Ai ėshtė lojtar ambicioz”, theksoi burimi pėr Daily Star Sunday.
    Burri 1 X flet !

Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    United t’i ofrojė Rooneyt superkontratė

Manchester United thuhet tė jetė i gatshėm ta bėjė 24 vjeēarin Wayne Rooney, futbollistin mė tė paguar nė histori tė klubit.
    Sipas Manchester Evening News, United do ta bėjė lojtarin mė tė paguar ndonjėherė nė Old Trafford, duke vazhduar linjėn e krijuar nga Manchester City dhe Chelsea nė kėtė drejtim, tė cilėt kanė futbollistėt mė tė paguar.

Rio Ferdinand aktualisht ėshtė futbollisti mė i paguar tek United me 5.5 milionė funte pėr sezon. Ky sezon ishte i karrierės pėr Rooneyn, duke shėnuar 34 gola dhe duke fituar ēmimin e futbollistit mė tė mirė tė vitit nė Ligėn Premier. Rooney pritet tė shkėlqejė edhe nė Botėror.
    Burri 1 X flet !

Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Rooney: Messi para Ronaldos

Rooney: Messi para Ronaldos
    Sulmuesi i Manchester Unitedit, Wayne Rooney, ka thėnė se atij mė shumė do t’i pėlqente tė luante pranė Lionel Messit se sa ish-bashkėlojtarit Cristiano Ronaldo.
    “Nuk mendoj se Ronaldo tė jetė i kėnaqur nga pėrgjigja ime- Lionel Messi. Pėrgjatė dy viteve tė fundit Messi e ka ēuar lojėn, kėnaqėsinė dhe argėtimin nė njė nivel tjetėr”.

“Ronaldo ėshtė lojtar i klasit botėror, unė kam luajtur me tė dhe mendoj se me tė drejtė u shpall futbollisti mė i mirė i vitit, por pėr kėtė vit mendoj se Messi e ka ēuar futbollin nė njė nivel tjetėr”, tha Rooney pas pyetjes sė News of the World se me kė do tė dėshironte tė luante.
    Burri 1 X flet !

Faqja 15 prej 52 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •