Close
Faqja 47 prej 51 FillimFillim ... 374546474849 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 461 deri 470 prej 503

Tema: F.C. Inter

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Megjithate qeveriablu, prape nuk nderroj mendim, per mua mbetet thjesht nje mercenar. Lexoje deklaraten qe ka dhene kur erdhi tek Milani...

"Mendoj dhe jam i sigurt qe do jete hapi i fundit i imi ketu tek Milani, sepse arrita tek klubi me i titulluar ne bote, kam arritur ne krye, me shume se Milani nuk ka asgje, vetem qielli dhe asgje tjeter. Ky eshte rasti i fundit qe kam, nuk tradhtoj me njerezit qe besojne tek mua. Kan besuar tek une Milani dhe nuk mund te tradhtoj kush besoi ne mua. Nese gaboj tek Milani,jam nje i ēmendur..."

Icik kontradiktore kto deklaratat e qb? Pastaj, ne kohen kur asnje klub nuk ja hidhte syte, perfshi dhe Moratin qe nuk nisi asnje tratative me Cassano-n, kur ku i fundit prishi marredheniet me pronarin e Sampit, Milani e Galliani besuan ne te. Po ashtu kur u demtua, Milani nuk mendoi asnje cast per zevendesuesin e tij, nuk beri asnje blerje, por priten qe ai te kthehej. Dhe ja shperblimi. Per ca qindarka me shume...

Nejse ta gezoni. Sic e tha dhe Zoni icik me lart, nga historiku i shkembimeve, ne kemi dale gjithmone jo te fituar, por super te fituar.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Qeveriablu, edhe nje pershendetje, me nje foto qe vlen sa nje mije fjale

Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Megjithate qeveriablu, prape nuk nderroj mendim, per mua mbetet thjesht nje mercenar. Lexoje deklaraten qe ka dhene kur erdhi tek Milani...

"Mendoj dhe jam i sigurt qe do jete hapi i fundit i imi ketu tek Milani, sepse arrita tek klubi me i titulluar ne bote, kam arritur ne krye, me shume se Milani nuk ka asgje, vetem qielli dhe asgje tjeter. Ky eshte rasti i fundit qe kam, nuk tradhtoj me njerezit qe besojne tek mua. Kan besuar tek une Milani dhe nuk mund te tradhtoj kush besoi ne mua. Nese gaboj tek Milani,jam nje i ēmendur..."

Icik kontradiktore kto deklaratat e qb? Pastaj, ne kohen kur asnje klub nuk ja hidhte syte, perfshi dhe Moratin qe nuk nisi asnje tratative me Cassano-n, kur ku i fundit prishi marredheniet me pronarin e Sampit, Milani e Galliani besuan ne te. Po ashtu kur u demtua, Milani nuk mendoi asnje cast per zevendesuesin e tij, nuk beri asnje blerje, por priten qe ai te kthehej. Dhe ja shperblimi. Per ca qindarka me shume...

Nejse ta gezoni. Sic e tha dhe Zoni icik me lart, nga historiku i shkembimeve, ne kemi dale gjithmone jo te fituar, por super te fituar.
    Ma hajgare Madaber,por shume veta nuk e din qe Cassano ka ushtruar ne akademin e te rinjeve te Interit dhe gjithmon eshte deklaruar Interist.

Sa i perket shkembimit Cassano-Pazzini,mendoj qe asnjeres pale nuk i sjell dic te madhe.Edhe pse jam fan i Cassano-s (me shume per shkak te temperamentit te tij) ai asnjehere nuk ka treguar loje me potencialin qe ka.Por,kjo eshte problem i kokes se Cassanos dhe Interit nuk i duhej aq per ta marr.Interi ne poziten e tij (kur te mirret parasysh taktika e Stramaccionit) ka Coutinjon,Alvarezin,10 Mil.euro te dhen per Palasio dhe Snajderin.
    Cassano eshte gjeni me topin dhe lojtar qe ben diferencen ne fushe ,mbas Totti dhe Del Pieros ka mundur te behej trequartisti i trete i famshem.Por nuk kishte koke per kete dhe mbeti shume poshte tyre .Ndjenje e perkryer per lojen dhe asgje ne koke !
    Milani gjithashtu nuk kaloi me mire ,moren lojterin qe ne mbi 30 ndeshje shenoi diku 5 apo 6 gola.Pazzini eshte lojtar i mire per ata ekipe qe luajne me ane te anesoreve ( ka talentin te konkretizoj krosimet ne 16),por vie ne ekipin qe nuk luan ate loje.Mendoj qe nuk do shkelqej te Milan.

Nga aspekti ekonomik Inter kaloi mire.

Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    interi shume prane kualifikimit ne turin tjeter te europa league. te shohim se kush tjeter do na vij ne perforcim
    vari leshte

Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    sot kemi ndeshjen e pare te kampionatit qe sa ka filluar, le ta nisim me kembe te mbare
    vari leshte

Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    gje e zgjute luanin ne stadiumin adriatico gjithsesi.........

inter fiton bindshem 3-0 dhe konfirmohet si ne rruge te mbare ne luften per titull

forca INTER
    vari leshte

i/e regjistruar Maska e taku72
    Anėtarėsuar
    23-11-2011
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    115
    E nisem me kemben e mbare dhe le te shpresojme te vazhdoje keshtu.Tek domenica sportiva u be dhe pyetja se c fare fitoi interi me cassanon dhe u pergjigjen se asgje pervec disa milionave.

Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    kasano mu duk ne forme te mire dje ne fushe, ishte pak i emocionuar por ne krahasim me pazinin doja te thoja 110% me mire.

te shpresojme ne ndonje goditje te minutes se fundit
    vari leshte

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Largohen nga Inter dy protogonistet e Tripletes, Cezar dhe Maikon !
    Faliminderit per gjithcka bet per INTERNACIONALE.

Ndarje emotive e Cezar.
    http://www.youtube.com/watch?v=-CWDFkG1vpg&feature=player_embedded.

Good Bye H.Cezar.
    http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=oKKHfWtAqJQ&NR=1
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    inter roma deri tani 0-1 roma po luan shume bukur deri tani. te shohim reagimin e interit
    vari leshte

Faqja 47 prej 51 FillimFillim ... 374546474849 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •