Megjithese me vonese, se ka nja 1 muj qe nuk kam pase internet, deshta me i uru tifozave te Lazios titullin kampion
Megjithese me vonese, se ka nja 1 muj qe nuk kam pase internet, deshta me i uru tifozave te Lazios titullin kampion
inter fiton champions league mbas 45 vjetesh ne pritje. si i ati angelo tashme ja del mban edhe morati junior
forca INTER SOT JEMI TE GJITHE TE CMENDUR
URIMEEEEEEEEEEEEEEE
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
vari leshte
Urimeeeeee Interistaaaaaaaaaaaaaa
Forcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa KAmpioneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Murinjo sapo pranoi tek televizioni gjerman SAT1 se kjo ishte loja e fundit si trajner i Inter-it.
Pyetja e udheheqesit te emisionit ishte: " A ishte kjo ndeshja e fundit si trajner i Inter?" pergjigja e murinjos: "PO."
Pyejta e dyte: " Ku do shkoni, tek Real Madrid?" pergjigja: "Po."
Hahaha Ska Problme Ku Te Don Le Te Shkoj Punen E Vet Ai E Beri Na Shpalli Kampion Ne Evrop Jemi Klubi Me I Mire Ne Evrop
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
urime titullin sonte
e merituat
keni drejte te festoni
JO SEKS PARA MARTESE
Edhe pse ju kam inat, perseri Urime fitoren !
Kete here e keni merituar, kurse me barcen nuk e keni merituar.
Ndrysho Firmėn
Urime tė gjithė tifozėve tė Interit, Black Mamba, oliinter, Gjinokastra etj.
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
Ti je kullė fuqi baroti...
Krijoni Kontakt