Megjithate qeveriablu, prape nuk nderroj mendim, per mua mbetet thjesht nje mercenar. Lexoje deklaraten qe ka dhene kur erdhi tek Milani...
"Mendoj dhe jam i sigurt qe do jete hapi i fundit i imi ketu tek Milani, sepse arrita tek klubi me i titulluar ne bote, kam arritur ne krye, me shume se Milani nuk ka asgje, vetem qielli dhe asgje tjeter. Ky eshte rasti i fundit qe kam, nuk tradhtoj me njerezit qe besojne tek mua. Kan besuar tek une Milani dhe nuk mund te tradhtoj kush besoi ne mua. Nese gaboj tek Milani,jam nje i ēmendur..."
Icik kontradiktore kto deklaratat e qb?

Pastaj, ne kohen kur asnje klub nuk ja hidhte syte, perfshi dhe Moratin qe nuk nisi asnje tratative me Cassano-n, kur ku i fundit prishi marredheniet me pronarin e Sampit, Milani e Galliani besuan ne te. Po ashtu kur u demtua, Milani nuk mendoi asnje cast per zevendesuesin e tij, nuk beri asnje blerje, por priten qe ai te kthehej. Dhe ja shperblimi. Per ca qindarka me shume...
Nejse ta gezoni. Sic e tha dhe Zoni icik me lart, nga historiku i shkembimeve, ne kemi dale gjithmone jo te fituar, por super te fituar.

Krijoni Kontakt