Close
Faqja 21 prej 49 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 481
    i/e regjistruar Maska e teta
    Anëtarësuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    ok ok se ju kam shok te ngusht e nuk po ju mundoj shum

kete e kam degjuar kur kam shku ta vizitoi syrin e kalter,ky mali apo kodra si ti them eshte mu siper syrit te kaltert ,po ta marresh kthesesn nga rruga kryesore qe te qon ne gjirokaser nga saranda shkon drejt e te ai,pra te syri i kaltert qe i bie nen te.

dheeeee sipas legjendes,mbi mal paska jetuar nje kulqeder qe paska urdheruar fshatin qe gjdo dite te ja qonin nje nuse ta haj,dhe nje dite i vie rradha e nuses se nje trimi, ai e mbaron nje nuse nga kashta dhe ja dergon ate ne vend te nuses se vet
    , (pranoni jam e mire me tregu peralla)
    kulqedra nga flaket e veta fillon e digjet prej kashtes dhe fillon te bie posht nga perpelitjet qe bene , e gerrith malin me thonje si duket aty ne foto ,e i therret motres bistrice (lumit nen te) me shuaj se po digjem,dheee kinse ne at moment bistrica vuri nje burim te ri pra syrin e kaltert ta shuaj djegjen e kulqedres.
    Nga flaket ne fundit qe leshoi ajo nga goja thau gjith gjelbrimin e kodres derisa binte.

kjo cenka legjenda e syrit te kaltert,ajde tani mbuloni koken ne gjum,boll per sonte
    neser do ju tregoi nje perrall per nje det qe perzihet me liqenin 3x ne dite

Ndryshuar për herë të fundit nga teta : 08-09-2011 më 02:28

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Mali i gjere??
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

Anëtarësuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    emrin nuk ja di malit,por eshte mu te kthesa per syrin e kaltert

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Citim Postuar më parë nga teta Lexo Postimin
    emrin nuk ja di malit,por eshte mu te kthesa per syrin e kaltert
    Ay ay eshte.
    Ndryshuar për herë të fundit nga donna76 : 08-09-2011 më 03:26
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    dhjeta..

do jete ndonji mal mes tepelenes e gjirokastres por nuk i bi ne te se ku pikerisht.
    duket si kembe njeriu. ndoshta diku afer LeKdushit te Ku.rveleshit.
    nuk di ndonji legjende nga kjo ane.

na e trego se spo durojme.

Po ti ku ke hypur aty?

maj mali apo buz ndoj rruge?

aii tash i lexova postimet e fundit..

paskam gabuar..

flmn per tregimin..
    presim tjera kuiza me foto..

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 08-09-2011 më 04:47

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

Anëtarësuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    quiz foto nr 2

ok ma gjeni kete,edhe e dua me shpegim,ca e karaterizon dhe e bene unike ne bote?!
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    mendoj se eshte liqeni i butrintit.. e ato instalimet ne uje do jen per kultivim midhjesh..

ne se eshte kjo qe them..

athere e vecante eshte se ky liqen ka nji lidhje me detin si lume qe her fut ujin e detit ne liqen her e nxjerr ne varesi te batice zbatices..

keshtu?

Anëtarësuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    yeppp
    3x ne dite ndodh ky shkembim ujrash , e bene liqenin gjysem te njelmt.
    Polonia sikur po mbajka vendin e pare ne bote per kultivimin e midhjeve,por pa analizave te ketyre qe rriten ketu,fal ketij fenomeni natyral,po del se cenkan me kualitative se te tyre.

kur i kam pare per here te pare huh shum me kan pelqyer.

T'majt e jotja. Maska e Reiart
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Atje ku arrin tymi i SHARRES
    Postime
    621
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Djali ja ktu ne ne gadishmeri nese e ke nga Borshi me siguri do jet ndonje mrekulli .

Ps: More se mos na ke kapur ne pa mendje andej nga deti ?
    E para e punes eshte qe nuk eshte mrekulli se nuk do kerkoja ndihme dhe e dyta nuk ma merr mendja te jesh ti ketu me poshte se pastaj nuk do te kishte det te na lante......

I ndava ne tre pjese historine sepse me dukej e ngaterruar ta paraqitja ne nje foto te vetme keshtu qe ja u le juve detyren e veshtire te titullit dhe te pershkrimit.....

......dita filloi si gjithnje me ritualin e zakonshem......jemi ne breg te detit duke bere vend sa me te mire qe mos na vritej pjesa e poshtme nga guret....u vendos cadra.....u shtruan copat.....u shtrime edhe vete.......pllaq-plluq....pllaq-plluq, ktheva koken dhe mu duk intersante te shikoje kete gjene qe po pllaquriste duart ne uje....epo nuk di not thashe me vete, mire ben qe lahet aty.....u ktheva nga ana tjeter.....

.....u degjua nje zhurme interesante qe kaloi edhe valet e detit.....ggeeezhzhzh-ggeeezhzhzh......ktheva perseri koken......epo nuk u besova syve...ajo gjeja po masakronte disa peshq te pambrojtur.....i cau ne bark tej e pertej, ja hoqi te perbrendshmet dhe ja hodhi.....ne breg te detit....u mundova te mos shikoj me por me shkonin syte vetiu.....

....misioni u perfundua....kishin ngelur edhe te perbrendshmet.....pa nje here majtas pastaj djathtas dhe vendosi.....mori ato qeset qe duken prane saj dhe filloi ti mbushe... bregu u pastrua....shkelqyeshem....por isha gezuar para kohe....perfundimi eshte me poshte...
    Injoranti eshte......
    Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!

Faqja 21 prej 49 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •