Postuar mė parė nga toni77_toni Jo fjala por "Fjala". Nė shkollė apo punė? pune kush do te fitoje ligen e Shampionave Interi apo Bayerni
Postuar mė parė nga Don't lol ....... per albelen ishte ajo fjala "me shau dhe iku". nga Kosova je ? po cne ti moderator i forumit shaka Don't, nga Kosova jam por nuk jam duke te kuptuar krejt se ēka je duke thėnė. Pse tė shau Albela?
Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.
Postuar mė parė nga toni77_toni Jo fjala por "Fjala". Nė shkollė apo punė? Andaj te pyeta per qka ishte fjala? Ta dija nese duhet shenu me te madhe, po pergjigje nuk mora. Nga cili vend i Kosoves je?
Postuar mė parė nga USA NR1 pune kush do te fitoje ligen e Shampionave Interi apo Bayerni Bayerni. pytja vazhdon; Interi apo Bayerni?
Postuar mė parė nga toni77_toni Bayerni. pytja vazhdon; Interi apo Bayerni? Bajerni do te fitoj! Per ke ishe tifoz ne gjysmefinalen Barcelona-Inter?
Postuar mė parė nga toni77_toni Don't, nga Kosova jam por nuk jam duke te kuptuar krejt se ēka je duke thėnė. Pse tė shau Albela? u cudit qe une kam Zot por pastaj i spjegova qe kam 2 zoter une . preferon pyetjet me PSE apo me KU
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
Postuar mė parė nga Skifter Bjeshke Andaj te pyeta per qka ishte fjala? Ta dija nese duhet shenu me te madhe, po pergjigje nuk mora. Nga cili vend i Kosoves je? Fjala ėshtė; nėpėrmes tė cilit u krijuan tė gjitha sendet qe shihen dhe qe nuk shihen. Jam nga Prishtina por jo edhe me perardhje. nė shkollė apo punė?
Postuar mė parė nga Don't u cudit qe une kam Zot por pastaj i spjegova qe kam 2 zoter une . preferon pyetjet me PSE apo me KU Kush u ēudit?
Postuar mė parė nga toni77_toni Kush u ēudit? albela ..... sa shum e paskem problem te komunikoj me ty une ske faj je nga Kosova skam faj jam nga Shqiperia. tthem naten e mire ty.
Postuar mė parė nga Don't albela ..... sa shum e paskem problem te komunikoj me ty une ske faj je nga Kosova skam faj jam nga Shqiperia. tthem naten e mire ty. Jo nuk duhet ta keni problem komunikimin nėse e kuptoni qellimin dhe karakterin e temes; pergjigje dhe pytje. Pse mendon se nuk mund tė komunikojmė?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt