Postuar mė parė nga 2043 menyre e mire per te kaluar kohen dhe per te krijuar njohje te reja sa ore ri ne PC? Jo shume. Po puna juaj eshte e lidhur me PC?
Postuar mė parė nga Kėnga Jo shume. Po puna juaj eshte e lidhur me PC? duke punuar isha deri tani, por ti s`po me le rehat. e mban mend mesuesen e fillores?
Unė jam njeri i thjeshtė. Kėnaqem me pak. Mė mjafton mė e mira.
gjithe diten , edhe rruges ne transport ekam , cfare ti bej punes pija juaj e preferuar?
Postuar mė parė nga 2043 duke punuar isha deri tani, por ti s`po me le rehat. e mban mend mesuesen e fillores? Po,nuk kam kujtime te mira. Nuk te duket rehati te mos le une rehat?!!!
Postuar mė parė nga Kėnga Po,nuk kam kujtime te mira. Nuk te duket rehati te mos le une rehat?!!! vallahi je tu me pengu me thene te drejten i ke gjerat ne terezi?
Postuar mė parė nga 2043 vallahi je tu me pengu me thene te drejten i ke gjerat ne terezi? Po shume. Pse ti nuk i ke,c'te mungon??
Postuar mė parė nga Kėnga Po shume. Pse ti nuk i ke,c'te mungon?? per lek eshte ber keq puna a me jep ca borxh?
Po pa tjeter,vec thuaj sa? Sa ore punoni ne dite?.
Da steh' ich nun, ich armer Tor, Und bin so klug als wie zuvor!
12 ore pun. Ku e bleve the car?
Postuar mė parė nga alem_de Po pa tjeter,vec thuaj sa? Sa ore punoni ne dite?. sa lind dielli ne Dajt e deri sa humbet ne horizont si eshte koha andej?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt