Glori jam zonjushe dhe nuk jam e madheRruges po marshalla trafik, s'te hapte njeri rrugen per qamet .
Gestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pooooo me mungojneee, pa marr pronat, nuk behet gje![]()
Glori jam zonjushe dhe nuk jam e madheRruges po marshalla trafik, s'te hapte njeri rrugen per qamet .
Gestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pooooo me mungojneee, pa marr pronat, nuk behet gje![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Ky gestushi eshte dembel i madh, po lexoka temat,
hajde ciao ikim Perla, bejme punet e shtepise, gatuajme
rregullojme floket dhe dalim xhiro anes detit.
Ti atje une atje![]()
IKA DHE UNE TANI
CIAO JU TE DYVE.
Do shihemi![]()
Po mi po, une s'jam ne shtepi farePo bej xhiro me ēader mes shiut
![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
mos iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkk glooooooooooorriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
perla prandaj erdhe ketej ti, per te marre pronat mi dreq?
po pse une qe erdha vjet nga hekali ne fier, mbi tokat e tua e paskam ngrit vilen 3-kateshe (ti bejme vetes ruklame se perla nuk di te beje)?
![]()
When pleasure remains, does it remain a pleasure?
Gestiiiiiii, pse o fshatar levani, pse e genjen gloreten, ja thyen zemren keshtu, nuk ka nru qy mi jooo , po shet mend si fshatar i emancipuar mbi token e tjetrit lool
hahahahahahahahhahhahahahahahahhahahahaha sa mire ta paska bere![]()
Ja jam une! Fierak puro, kam kaluar apo s'kam kaluar dy here mes per mes Fierit.
He, do me perzini nga ketu tani?
Per mua 'sofra Fierake' do te thote 'bujrum, jeni te ftuar'. Perla eshte tamam si perle prej verteti, ndac mengjes, ndac dreke e ndac darke, tavolina eshte gjithmone e shtruar.
Tani, taksirat e ke, per mysafiret e nates duhet te shtrosh dhe krevatet.![]()
Krijoni Kontakt