disa mendojn se nese duket ndryshe amerika dhe vatikani i pergdhel ahaha jo ajo e din se ne jemi mbi 90\% mulsiman kot e keni o njerz mbani at qekeni dhe mos u beni te qesh bota me ju duke ndrru feh e komsi nga interesi personal
disa mendojn se nese duket ndryshe amerika dhe vatikani i pergdhel ahaha jo ajo e din se ne jemi mbi 90\% mulsiman kot e keni o njerz mbani at qekeni dhe mos u beni te qesh bota me ju duke ndrru feh e komsi nga interesi personal
Une pajtohem plotesisht me anetaren e panjohura. Ne Kosove me te vertete ka pase liri fetare e ka edhe sot. Nuk e besoj se dikush u ka penguar ta ushtrojne fen e tyre lirshem.
Sido qe te jete, une jam pro ndertimimt te kishes dhe jam pro qe tu ndahet nje vend per vorreza. Jan njerezit tane dhe nese kan nevoje per kishe ( e siq duket kan sepse e kerkojne) duhet ta kene. Dhe jo vetem vendin por ne duhet ti ndihmojme edhe ne ndertimin e objektit, ashtu si po bejme me ketadralen Nena Tereze ne Prishtine.
Prifterinjte katolike shqiptare nuk duhet dhe nuk mund te barazohen me keto skandalet qe ndodhin ne bote, kur eshte boterisht e njohur qe prifterinjte katolike kane qene ajka e kombit shqiptar. Sa per temen, nuk besoj qe ne Kosove ka pengesa per tu manifestuar ndonje besim. Ne disa foto te vjetra qe i kam pa, deri vone ne Prishtine kishte ekzistuar edhe nje sinagoge ( e mos te flasim per objekte te tjera te kultit).
kinney die se asnje musliman qe praktikon islamin kurr nuk do ti ndalojn katoliket te nderton kisha ne nuk jemi si ju neve nuk na pengon kisha as besimi juaj as kryqi as shamia e murgeshave dhe kurr sdo na pengoj ne e kemi deshmu veten dhe do e deshmojm sa te jet jeta se jemi njerz qe nuk do ja mohojm askuj lirin besimit fetar sepse qdo njeri eshte i lir te praktikoj ate fe qe don
ne nuk i dum kishat mirpo nuk na pengojn ato andaj jeni te lir te ndertoni kisha kudo qe ka katolik edhe ne qoft se ekziston vetem nje katolik ne nuk do jemi kunder sepse i perkasim fes se paqes e cila kerkon paq liri per te gjith njerzit
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Eshte nje kerkese fare nomale dhe e drejte...Banorët e Llapushnikut duan Kishë
siq kemi filluar ne shiqiptaret nje dite dote del nje grup njerzish qe dote kerkojne te defilojn lakuriq ne kryeqytet ka mundesi edhe kjo te ndodh
un mendoj se me mir esht te ndertohen shkolla se sa kisha e xhamia kisha e xhamia kemi me bollek
Krijoni Kontakt