Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 21
    Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Kohet e fundit ka patur ca probleme nga ana e serverit ku eshte vendosur forumi yne. Nuk eshte per tu perhapur panik. Askush nuk mer passworde pa i dhene ju vete dhe asnje nga admin apo smod nuk besoj te nderroje passwordet e anetareve. Nqs do keni shqetesime te ketij lloji mjafton te prisni pak ēaste e te riprovoni, ose ne google, beni search rreth forumit shqiptar, dhe mundohuni te logoheni nga nje link i forumit shqiptar qe do t'iu shfaqet ne google.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar mė parė nga JehonaKryeziu Lexo Postimin
    Mua me Opera sme ndodh kurre
    edhe mu me google chrome nuk mė ndodhė kurr mirpo tash eshte hera e pare qe perdori internet explorel edhe nuk kam fare problem

kiss

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    Kam me shume se nje ore qe perpiqem te hyj ne forum.
    Me del ms nga forumi se nicname ose kodi eshte i gabuar.
    Une sbej ndonje gabim , ja tani pse me futi?
    Nuk eshte hera e pare qe me ndodh.
    Pse te ndodhi kjo gje?
    edhe un kam pasur te njejtin problem ,dhe e zgjidha duke mos hyre ne internet me mozilla firefox ..

provo shkarko google chrome , dhe futu ne internet ..me pas hyne pa problem ne forum.
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Me ka dal ky problem keto ditet e fundit. Une asnjehere se bej daljen nga forumi, tani sa here dua te hyj ne forum duhet te shkruaj nickun e passwordin. Nese e le forumin hapur per disa minuta pa e lexuar me ben dalje nga forumi dhe me duhet te perdor perseri nickun e passwordin. Pse me ndosh kjo? Mund te jete per shkak te antivirusit qe i mbaroi afati para ca ditesh?

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Me ka dal ky problem keto ditet e fundit. Une asnjehere se bej daljen nga forumi, tani sa here dua te hyj ne forum duhet te shkruaj nickun e passwordin. Nese e le forumin hapur per disa minuta pa e lexuar me ben dalje nga forumi dhe me duhet te perdor perseri nickun e passwordin. Pse me ndosh kjo? Mund te jete per shkak te antivirusit qe i mbaroi afati para ca ditesh?
    Jo... sigurohu qe ti besh check asaj kutise perpara se te besh login... RUAJ TE DHENAT

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Jo... sigurohu qe ti besh check asaj kutise perpara se te besh login... RUAJ TE DHENAT
    Si ta bej check?

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869
    Me sa di une keta qe kan probleme ne IE eshte e kompjuterit dhe jo e forumit,problemin e kan te gjithe ata qe perdorin IE e vjeter. Kliko tools aty ke Internet options,tek General ka nje opicion qe thote `SAVE MY PASSWORD` nese ti nuk e klik ate atehere forumi shqiptar nuk te ben Log in per nje arsye qe as vete se di.Ose kur futni user name dhe password keni nje buton qe thote
    Te ruaj informacionin duhet ta klikosh ate.

Besoj se jemi pak te qarte

Eshte dhe nje teme tjeter qe Albo ka sqaruar shume gjera.

Shpirt Njeriu
    You are the master of your fate...You are the captain of your soul...

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Une perdor vetem Google Chrome. Asnjehere se kam bere ruaje informacionin. Pse me del problemi vetem tani?

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Ju jeni mirė o njerėz, mua mu desh tė hapja account tė ri, se Gjinokastra nuk hapej mė. Mendova fillimisht se mė kishin pėrjashtuar. Pastaj pash kėtė temė. Gjinokastra e kam lėnė tani, se nuk e aktivizoj dot mė, nuk di ēfarė tė them.

E kam kėtė problem prej mė shumė se 1 muaji.
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Fieri89, mund ta riaktivizosh Gjinokastra nese mban mend se me cfare e-mail e ke regjistruar ate nickname.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •