Kam nje "breshke". Me thoni si ta beje kete breshke te eci me shpejt? Formatimi me tha dikush por problemi qendron se nuk kam deshire te fshije materialet qe kam shkruar ne com.
Jepni ndonje zgjidhje?
Flm
Kam nje "breshke". Me thoni si ta beje kete breshke te eci me shpejt? Formatimi me tha dikush por problemi qendron se nuk kam deshire te fshije materialet qe kam shkruar ne com.
Jepni ndonje zgjidhje?
Flm
Veshtiresia nuk qendron tek fjala te dua por tek njeriut te cilit ja thua.
Mateus.
Duhet te tregosh se cfa PC ke me pak fjale parametrat e saj.
Per punen e dokumentave mund ti hedhesh neper disqe.
Per te bere PC te punoje shpejt nuk eshte formatimi zgjidhja me e mire.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Nje nga faktoret me te rendesishem per shpejtesine eshte sa Ram ke ne kompjuter.
Cfare do zgjidhe je qe te japim duhet te shpenzosh nuk e di sa i disponushem jeni per kete. Dhe materialet organizohen qe mos ti humbesh.Postuar mė parė nga Mateus
Nqs nuk do te shtosh pjes ne hardware provo kete software KETU
Un e kam provuar sipas krahasimit qe bente programi vete dilete mire po te tjerat nuk shifen dhe shume me sy.
Reni
po si mund te kem edhe une nje te tille. me respekt dajoshi
Per ta kthyer ate breshken ne rakete, e para fare duhet qe kompjuteri te kete pjese hardware me cilesi dhe kapacitet te larte.Kompjuteri qe te kete shpejtesi duhet te kete procesor te fuqishem pentium 4 me shpejtesi 3ghz e lart.Memorje ram 1gb e lart si dhe bus speed te 400,ose 800 akoma me mire.Keto jane tre kryesoret.Eshte njelloj si me makinat,makinat e mira kane pjese mekanike dhe parametra teknologjike per shpejtesi te larte dhe qendrushmeri ne ngarkese te plote te motorrit.Krahaso nje kompjuter me pajisje te dobeta hardware me nje kompjuter me pajisje shume te mira hardware.Krahaso nje benz mercedes 500 me nje makine Nissan. E dyta te duhet nje server i mire.Jo server dial up me shpejtesi qesharake 4 kb/sek qe ta nxin jete, por nje servis te pakten ISDN ose DSL.E treta,mirembajtja e kompjuterit,pastrimi fizik,pastrimi nga viruse,spyware si dhe azhurnimi i windowsit.Mund te provosh edhe programe booster si ajo qe ka vene Reni.Mbaj parasysh qe sa me shume te ngarkohet harddrajveri me programe dokumenta fotografi dhe video aq me te larta jane shancet qe kompjuteri te ngadalsohet.Kujdes mos fut shume programe ne hard drajv.Sa me shume programe te futesh do te thote me shume do ngarkohet regjistri ne windows.Per pasoje kompjuteri do punoje me ngadale.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 31-05-2006 mė 22:20
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
kam bere lidhjen e internetit ne albtekom dhe me duket se eshte shume i avasht.a ka ndonje mundesi per te bere matjen e shpejtesise per te qene i sigurt se sa eshte shpejtesia qe paguaj?ju faleminderit
Hyr te www.speedtest.net
Po ti ca pret qe ta kesh lidhjen aq sa thot kontrata?
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Une me se shumti e mas me ket web site se te tregon shpejtesin ne kb/sec.
speedtest.adslthailand.com
Dashuro Nese Done Te Jetosh,Pastaj Jeto Nese Te Lejon Dashuria
Nje adrese ku mund testosh shpejtesine e internetit eshte dhe whatismyip.com
Krijoni Kontakt