Close

Rezultati i Sondazhit: Kush kalon në Finale

Votues
59. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Bayern München

44 74.58%
  • Olympique Lyon

15 25.42%
Faqja 16 prej 16 FillimFillim ... 6141516
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 154 prej 154
    Citim Postuar më parë nga darwin Lexo Postimin
    Nesër fiton Barcelona 1 me 0 dhe ripërsëritet finalja Porto - Monako (aktualisht titulluar Bajern - Inter)

Nëse pastaj fiton Bajerni kupën, atëherë ato qametet e vitit 2012 duhen marrë shumë seriozisht.

ps. ne vitin 2012 Finalja e Champions League ne Allianz Arena.
    Welt Meister 2014

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-05-2009
    Postime
    322
    E hengri dhe trimi...Ribery do pauzon 3 ndeshje, keshtu ka vendosur UEFA...
    Nuk e di si mendoni ju, une mendoj se e ka merituar dhe e ka zene haku i FC Bayern. Them keshtu sepse tere kohes po luan me ndjenjat tona, "do ik" ; "do rri" ; "dua te shkoj tek nje skuader e cila ka shanse te fitoje Champions League" ; dhe gati ne asnje ndeshje nuk ka qene i koncentruar tek loja sic ishte rasti me Kartonin e Kuq ne lojen e pare kuner Lyon,po te ishte me i vemendshem nuk do ja shtypte kemben Lisandros; dhe shikoni se cka i paska rezervuar FATI: "ekipi jot shkon ne FINALE dhe TI do e shohesh ate nga TRIBUNAT" ...IRONIA e FATIT..pas kesaj deshiroj qe drejtuesit e FC BAYERN t'a shesin sivjet, te permiresojne EKIPIN aty ku ka nevoje...50-60 mil + 58 mil te CHL dhe FC BAYERN mund te perforcoje ato 'pika te dobeta' me nga dy lojtare po deshen me keto para...

GO BAYERN GO!!!

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Me ndeshjen e djeshme Bajerni tregoi se nuk e ndjen shume mungesen e Riberise.Megjithate me vjen keq per ate lojtar jo vetem sepse eshte nje lojtar shume i mire por edhe per faktin se e ndeshkuan me teper nga sa e meritonte.Ajo qe e ben te vecante Bajernin nga skuadrat e tjera eshte shpirti i madh i gares dhe mentaliteti fitues.Ajo nuk eshte nje skuader yjesh e megjithate kjo nuk e pengon te konkurroje denjesisht perballe skuadrave me buxhet shume here me te madh e me lojtare shume më me emer.Bajerni ka nje skuader kompakte me lojtare te disiplinuar qe nuk luajne me njeri tjetrin por luajne per njeri tjetrin...tani e ne vazhdim nuk kam asnje koment dhe deshire tjeter pervecse te fitoje me i miri.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Temë e konsumuar.

Mbyllet, diskutime të këndshme në temat tjera.
    Sui generis

Faqja 16 prej 16 FillimFillim ... 6141516

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •