Bayern München
Olympique Lyon
E hengri dhe trimi...Ribery do pauzon 3 ndeshje, keshtu ka vendosur UEFA...
Nuk e di si mendoni ju, une mendoj se e ka merituar dhe e ka zene haku i FC Bayern. Them keshtu sepse tere kohes po luan me ndjenjat tona, "do ik" ; "do rri" ; "dua te shkoj tek nje skuader e cila ka shanse te fitoje Champions League" ; dhe gati ne asnje ndeshje nuk ka qene i koncentruar tek loja sic ishte rasti me Kartonin e Kuq ne lojen e pare kuner Lyon,po te ishte me i vemendshem nuk do ja shtypte kemben Lisandros; dhe shikoni se cka i paska rezervuar FATI: "ekipi jot shkon ne FINALE dhe TI do e shohesh ate nga TRIBUNAT" ...IRONIA e FATIT..pas kesaj deshiroj qe drejtuesit e FC BAYERN t'a shesin sivjet, te permiresojne EKIPIN aty ku ka nevoje...50-60 mil + 58 mil te CHL dhe FC BAYERN mund te perforcoje ato 'pika te dobeta' me nga dy lojtare po deshen me keto para...
GO BAYERN GO!!!
Me ndeshjen e djeshme Bajerni tregoi se nuk e ndjen shume mungesen e Riberise.Megjithate me vjen keq per ate lojtar jo vetem sepse eshte nje lojtar shume i mire por edhe per faktin se e ndeshkuan me teper nga sa e meritonte.Ajo qe e ben te vecante Bajernin nga skuadrat e tjera eshte shpirti i madh i gares dhe mentaliteti fitues.Ajo nuk eshte nje skuader yjesh e megjithate kjo nuk e pengon te konkurroje denjesisht perballe skuadrave me buxhet shume here me te madh e me lojtare shume më me emer.Bajerni ka nje skuader kompakte me lojtare te disiplinuar qe nuk luajne me njeri tjetrin por luajne per njeri tjetrin...tani e ne vazhdim nuk kam asnje koment dhe deshire tjeter pervecse te fitoje me i miri.
Temë e konsumuar.
Mbyllet, diskutime të këndshme në temat tjera.
Sui generis
Krijoni Kontakt