Close
Faqja 0 prej 32 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 313
    fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120

Ushtarët grekë bëjnë thirrje raciste kundrejt shqiptarëve

Eshte folur e sterfolur ne kete forum ne lidhje me greqine shume here.
    Por pas asaj qe ndodhi dje ne paraden ushtarake me rastin e 25 Marsit, festes kombetare te Geqise, nuk mund te rrija pa shkruar.
    Gjate parakalimit te ushtareve nje prej kuadrateve ushtarak pasi kalon tribunen fillon te kendoj kengen rraciste antishqiptare(Alvani Skopiani me lekuren dhe zorret tuaja do bejme lidhse per kepuce)
    Po shikoj ne shtypin shqiptar por nuk kam gjetur deri tani ndonje reagim.
    Nuk e di ne eshte ne dijeni qeveria shqiptare per kete poshtersi te radhes te grekeve.
    Kur do te reagoje me ne fund qeveria jone????????
    Te pakten te bejne nje note proteste, per kete turp.
    Eshte e patolerueshme kjo qe ndodh ne festen kombetare te grekeve.
    Deri kur do te durojme te na poshterojne ne menyre te tille kjo rrace jevgjish!!!

Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Por pas asaj qe ndodhi dje ne paraden ushtarake me rastin e 25 Marsit, festes kombetare te Geqise, nuk mund te rrija pa shkruar.
    Gjate parakalimit te ushtareve nje prej kuadrateve ushtarak pasi kalon tribunen fillon te kendoj kengen rraciste antishqiptare(Alvani Skopiani me lekuren dhe zorret tuaja do bejme lidhse per kepuce)
    Nuk e di ne eshte ne dijeni qeveria shqiptare per kete poshtersi te radhes te grekeve.
    Deri kur do te durojme te na poshterojne ne menyre te tille kjo rrace jevgjish!!!

Ja ku e ke pergjigjen e qeverise shqiptare per kete qe thua:

http://bw.balkanweb.com/shqiperi/kuv...qise-8794.html
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

i/e regjistruar Maska e Kaligula
    Anëtarësuar
    30-09-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    266
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    S'arrij ta besoj këtë që sapo lexova !!!!!

Nuk besoj qe mund te kete kaluar pa u vënë re ky rast nga qeveria Shqiptare, dhe nëse nuk do të ketë një reagim kundrejt kesaj ngjarjeje është për të vënë duart ne kokë

Jam i shokuar dhe nuk dua te zberthej zhargonin që meriton si pergjigje kjo ngjarje .....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    ato femrat me te bukura ku ti kete greqia
    JO SEKS PARA MARTESE

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    shokit te gjitha shtetet kan urrejtje ndrmjet vete edhe evropa gjithmon eshte mundu me shkatrru shqiperin mirpo kete qellim sun e arriti edhe pse mbi gjysmen e territorit ja murr

shqiperin nuk mundet me shkatrru askush perveq shqiptareve qdo pllamb toke qe ka humb shqipria eshte faji i shqiptarve sepse gjithmon shqiptaret jan ba cop ndermjet vete ne momentet me te veshtira sepse po te ishin te bashkuar sod do ishim superfuqi botrore mirpo kete sun e arritem per shak te tradhtarve shqiptar te cilet gjithmon e perqanin popllin ne momentet me te veshtira

ne nuk duhet ti shikoj se qka flet greqia apo serbia apo ndonje shtet tjeter per ne por ne duhet te punojm se bashku qe te bejm nje shtet te fort vetem te bashkuar mund te kaloj te gjitha sfidat qe do i kemi e jo me urrejtje ndaj te tjerve

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120

Greqia,ky shtet racist antishqiptar.Video e turpit.

Ja dhe video e turpit.
    degjoni me vemendje se si shoqerohet nga zera femijesh live kjo video.
    Keta femije qe shoqerojne ushtaraket ndoshta jane ne nje banke me femije shqiptar ne shkolle.
    nuk e di per ju po une per vete kam ngelur i shokuar.

pas berjes publike te lajmit ne greqi ministri i brendeshem Krisoxoidis pushoj nga detyra oficerin e toges se forcave speciale (βατραχανθρώπων)
    Nje pjese e mire e grekeve kane ngelur te shokuar pas publikimit te videos ne internet
    http://www.madata.gr/epikairotita/social/57094.html
    Ndryshuar për herë të fundit nga prenceedi : 26-03-2010 më 12:27

Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Ja ku e ke pergjigjen e qeverise shqiptare per kete qe thua:

http://bw.balkanweb.com/shqiperi/kuv...qise-8794.html
    thash se ishte me verte ndonje shkrese proteste nga qeveria jon

i/e regjistruar Maska e Kaligula
    Anëtarësuar
    30-09-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    266

Nejse se fjalet jane vetem fjale ! > sdemtojne njeri ..........

Faktet flasin vete pastaj .........

Ja ku jane trimat Greke dicka me lart. Se gjeta versionin qe doja se ketu ka dale si martir po nejse shikojeni me mire vete .........

albania is the best Maska e ismani
    Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    tetova
    Postime
    583

Ushtria greke: Shqiptareve do t'u derdhim gjakun

Grek lind, nuk bëhesh kurrë, gjakun tënd do të derdhim, mor derr shqiptar”, është thirrja në kor që kanë bërë, dje në paradën zyrtare të 25 Marsit 2010, Forcat Speciale që parakaluan rreshtore në rrugët “Panepistimiu” dhe “Agjiu Konstandinu”.

Skandal me përmasa të papranueshme në Greqi, Forcat Speciale të ushtrisë greke fyejnë rëndë shqiptarët duke kërcënuar madje me pirje gjaku. “Grek lind, nuk bëhesh kurrë, gjakun tënd do të derdhim, mor derr shqiptar”, është thirrja në kor që kanë bërë, dje në paradën zyrtare të 25 Marsit 2010, jo anëtarë të ndonjë organizate ilegjitime, por pikërisht Forcat Speciale që parakaluan rreshtore në rrugët “Panepistimiu” (Rruga Universitare” dhe “Agjiu Konstandinu” (“Shën Konstandini”.

Dhe sikundër komentoi sot “Elefterotipia”, gazeta më e madhe greke, thirrjet skandaloze erdhën dje në qendër të Athinës, jo nga anëtarët e demonstruesve Hrisi Avgji, por nga Forcat Speciale zhytëse në Universitetin e Shën Konstandinit në paradën zyrtare ushtarake të 25 marsit.

Gjithçka ka ndodhur dje në qendër të kryeqytetit grek, Athinë. Forcat Speciale të Ushtrisë greke, (ΟΥΚ), zhvilluan paradën zyrtare ushtarake të 25 marsit.

Ndërkohë që parakalonin sipas procedurës, ka shpërthyer mes tyre kënga ““Grek lind, nuk bëhesh kurrë, gjakun tënd do të derdhim, mor derr shqiptar”, që në greqisht, u këndua me rimë, kështu: “Elinas gjeniese, dhen gjinece pote, to ema su tha hisume, guruni Alvane”.

Këto dhe të tjera thirrje rrënqethëse, të denja për filma horror, u dëgjuan dje në mes të Athinës, raporton korrespondenti i Agjencisë NOA.

Thirrjet e frikshme erdhën pikërisht kur Forcat Speciale sapo përshkuan zonën e Sintagma (Kushtetueses) dhe “trimat” dhe u afruan në rrugët “Panepistimiu” dhe “Agjios Konstandinos”, nisën të klithnin për kasaphanë ndaj fqinjëve të Greqisë, duke mos kursyer shqiptarët, turqit dhe shkupjanët, siç i njohin qytetarët e FYROM (Ish-Republika Jugosllave e Maqedonisë). Dhe duke vendosur kështu “mes vedi” se kush ka të drejtë të quhet grek dhe kush jo.

Thirrja tjetër e këngës horrore, ishte: “Do të bëhet kasaphanë, pastaj do të hakmerrem, kur të adhuroni kishën edhe kryqin”, që në greqisht, u dëgjua kështu: “Tha gjini makeljo, meta tha ekdhitho, otan tha proskinisete simea ke stavro”.Më tej sikundër dëgjohet dhe shihet dhe në pamjet video që ju keni pranë këtij raporti nga Athina, vijuan dhe frazat për ne shqiptarët dhe për fqinjët e tjerë: “U thonë shkupjanë, u thonë shqiptarë, rronbat e mia do të qep me lëkurën e tyre”, që në greqisht, e klithën kështu: “Tus lene skopjanus, tus lene alvanus, ta ruha mu tha rapsod me dhermat’ap’aftus”.

Dëshmitarët treguan se thirrjet u përkrahën edhe nga njerëz të politikës greke të cilët ndoqën paradën ushtarake së bashku me qytetarët grekë. “Një prej burrave politikanë, madje u priu Forcave Speciale duke thirrur dhe ai së bashku me ta e duke i paraprirë atyre me thirrje i pari”, raportoi sot “Elefterotipia”.

E gjitha kjo ndodhi ndërkohë që parada ndiqej në rrugë nga familjarë emigrantë që ishin mbledhur me dhjetëra, pjesa më e madhe e tyre, shqiptarë, të cilët shumë prej tyre shtruan pyetjen: “Pse kaq urrejtje ndaj nesh”.

Këto incidente vijnë vetëm pak kohë pasi Parlamenti i Greqisë miratoi ligjin që jep më shumë të drejta për emigrantët dhe që i hap rrugën përfitimit të nënshtetësisë greke. Mesazhi i klithmave të Forcave Speciale, lë përshtypjen se ishte pikërisht kundër këtij ligji.

Në këtë pikë, shtrohet me të drejtë pyetja: “Si është e mundur që ushtria greke, duke zhvilluar parada zyrtare, në mes të Athinës, ne qendër të saj, të sfidojë njerëzillëkun duke përdorur gjuhë të rëndë urrejtjeje ndërsa jetojmë në vitin 2010. (ina-noa)
    100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Mbase kjo sjellja greke eshte shume normale per faktine se e vtmja rruge per te dalure nga kriza ekonomike ku eshte katandisure shteti greke eshte hyrja ne lufte me shqiperine ne menyre qe te shpetoije nga shperberja shtetit greke i perbere nga pakicate (Iliro arvanitase shqiptare , Egjiptiane ,Armene,Hebraike,Vllehe,Rumune,Gabele,Sllave,Turke ,Sllavo-bullgaro maqedone,etj

Faqja 0 prej 32 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •