Brari:
Edhe unë kur e postova këtë lajm e pash se qenka nga Gazeta Shekulli :-) por më sun e hoqa.
Besoj që s'ja vlen të diskutohet për shkrimet e Selis roz që dalin në Shekulli online.
Brari:
Edhe unë kur e postova këtë lajm e pash se qenka nga Gazeta Shekulli :-) por më sun e hoqa.
Besoj që s'ja vlen të diskutohet për shkrimet e Selis roz që dalin në Shekulli online.
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
shkurt mashtrim rradhes prej vRomes
He who learns but does not think, is lost! He who thinks but does not learn is in great danger.
Mos heqja e vizave gjate kesaj vere na qenka nje mashtrim i Rames?
Jo more jo, qe nuk do hiqen vizat gjate veres, kjo sdo ndonje dituri te madhe, thjesht u bene te ditura qe edhe nje grusht tjeter premtimesh shkon drejt kazanit te idiotlliqeve qe pelliten nga kreret e partive politike te cilat gjate kohes se reklamimit te parise se tyre per zgjedhje, lehin e lehin keto premtime, dhe ne fund rezultati eshte nje *** i madh....
Shqiperia, po te jete ne dore te keyre qe sot per sot nuk kan treguar ndonje dashuri dhe respekt per karrigen qe mbajne dhe per punen qe bejne, nuk ka per te arritur kurre te zhvilloi qellimet e saja. E vetmja menyre per te ecur perpara eshte heqja e kryeministrave, ministrave, deputeteve dhe bashkiakeve, dhe te zevendesohen me njerez te hajrit, qe fundja fundit, u ka mbetur edhe nje ndjenje per vendin qe drejtojne, dhe qe te dine te respektojne karrigen ku ulen.
Nuk do te na hiqen vizat gjate kesaj vere, dhe madje madje, parashikimi im shkon per vitin e ardhshem, kur shqiperia te kete ngelur si nje nga vendet e vetme ballkanike (per te mos thene i vetmi vend) e cila nuk eshte as ne BE dhe as nuk mund te levize e lire drejt vendeve te cilat bejne pjese ne kete organizate.
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Ej djema,
Edhe po nuk u miratuan vizat per popullin shqiptar...kjo eshte nje tjeter merite e Rames. Te tille burrrrra do vatani.
P.S e shikoni qe ka marre pak nga ngerdheshja e Rucit kur flet? Nje tjeter shembell qe tregon se si unifikohen tiparet kur perputhen ambiciet dhe kur rrihet nate e dite afer...
Ndryshuar për herë të fundit nga djaliepirotas : 08-04-2010 më 12:35
ahahahahahahahahahaha
500 vjet sundim osman e ka fjan rama, coptimi i tokave shqiptare e ka fjan rama, pushtimi i shqipris nga fashistet fajin e ka rama, ardhja e komunizmit e ka fjan rama, mos pranimi ne BE fajin e ka rama
26 vjet mposhtje e perandoris osmane me skenderbeun ne krye 100% merit e berishes lol, shpallja e pavarsis me 1912 merit e berishes, fujta ne nato merit e berishes
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Rëndësi ka që na bëhet qefi që nuk na jepen vizat!!!
Perveqe kesaije edhe nje plotsime te madhe (Daja-Goni) sa i perket aspektit Ekonomiko-sociale
Bosan ka 4.5 milione banore
Dhe nje papunsi mbi 37%
Thene me konkret ne shifra te pa pune ne bosne jane mbi 760.mije ,Po ashtu te keqe paguare jane mbi 80% e qytetarve te bosnes qka munde te jete nje rrezike i madhe per evropen apo kjo evropa definitivishte eshte anti shqiptare dhe nje kurve e vjeter
Pa dashure te permendi ketu edhe problemet dubioze etnike e politike te bosnes SLLAVE
A ka mundesi me dite pse je pro rames ne raste se je kosovare dhe perkrahe nje anti shqiptare te perbetuare i cili ka dhe nje urrejtje patologjike ndaije kosovarve
Edvine kristaqe rama i dhuroije qelsine e tiranes kengetarite qetnike serbe bregovicit i cili i kendonte ushtrise qetnike serbe perderi sa kjo masakronte femije gra e pleqe ne kosove
Qfare te themi perderi sa shqiperija nuke ka shqiptare se ky bire kurve eshte dashure moti te likuidohet (Mbase edhe per shkatrrimin qe i ka bere tiranes )
A ka mundesi me e dite se pse je pro Berishes neqofte se je kosovar ?
Sali Ram Berisha i dha nafte Millosheviçit per te furnizuar tanket e ushtrise me te cilet ju vrau ?
Sali Ram Berisha ishte kunder firmosjes se Rambujese dhe beri çmos qe ajo firme te mos hidhej ?
Po deshe ka plot sa te duash.![]()
Krijoni Kontakt