-
ju lutem nje mendim!!
Bismilah Rrahmani Rrahim
Selam Alejkum motra dhe vellezer.
Do doja te hapja nje teme diskutimi duke kerkuar ndihme dhe opinione si nga administratoret po dhe nga antare te ketij forumi te cilet kane njouri me te gjera ne fene Islame .
Do iu kerkoja administratoreve nese e shikojne te arsyeshme te mos e fshijne kete teme pasi do kete shume pyetje por t e gjitha keto pyetje jane ne lidhje vetem me nje teme prandaj dhe nuk mund ti bej te shperndara pyetjet.
Tema eshte si vijon ;
Ka disa muaj qe po lexoj disa libra te cilet nuk e ve ne dyshim qe disa jane shkruajtur nga kufare e disa nga te krishtere .Keta shkrimtare ne disa raste jane antare te sherbimeve sekrete te dale ne pension e disa te tjere jane shrimtare historiane e analiste dhe nuk kane djeni fare rrethe fese islame.Disa nga librat qe kam lexuar jane Komploti Boteror ,Shoqerite Sekrete dhe fuqia e tyre boterore ,Komiteti i te 300-teve etj.Pothuajse ne te gjitha keto libra trajtohet nje teme ;Qe egzistojne disa shoqeri sekrete,konspirative,te cilat pothuajse ne te gjithe librat qe kam lexuar thuhet qe udhehiqen nga cifutet.Keto shoqeri kane si synim kryesor qe te krijojne nja Qeveri Boterore, qe te udhehiqet vetem nga keta te cilet e quajne veten njeres te zgjedhur nga Zoti.Disa nga keto shoqeri sekrete jane MASONET ,ILUMINATI,KOMITETI I TE 300-TEVE ,Bildebergsat,familjet Rothchild dhe Rogfeller etj etj.Te gjithe keto shoqeri sekrete kerkojne te vene ne dore sundimin e ekonomise boterore,dhe si rezultat edhe pushtetin e cdo fushe tjter(politiken,ushtrine,bankat,naften etj)me qellimin e vetem qe te krijojne nje qeveri boterore te udhehequr vetem nga ata.Sic e thashe dhe me siper keto shoqeri udhehiqen nga cifutet sepse cifutet e quajne veten popull i zgjedhur nga Zoti dhe si rezultat vetem ata mund te drejtojne ne kete bote.Sic e dime cifuet i permbahen talmudit te tyre i cili tiu them te drejten kur kam lexuar se cfare thuhet ne te jam shokuar sepse mu duk nje tekst me te vertet djabolik.Po shkruaj ketu disa vargje te talmudit cifut te cilat i kam marre nga nje nga keta libra qe kam lexuar
1-Vetem cifutet jane njerez,jo cifutet nuk jane njerez por bageti
2-Jo cifutet jane krijuar per tu sherbyer si skllever cifuteve ;
3-jo cifutet duhen te shmangen madje me shume se derrat
4-Perqindja e lindjeve te jocifuteve duhet te ndalohet masivisht
5-Te godasesh nje izrailit ne vesh eshte si te godasesh ne veshin e Zotit
6-Kudo qe cifutet do te shkojne duhet te jene princer dhe mbreter
7-prona e jocifuteve i perket cifutit te pare qe e perdor ate
8-cdo cifuti i lejohet qe te perdore genjeshtra dhe pabesi per te mashtruar dhe shkateruar nje jo cifut
Etj,etj gjera te tilla satanike.
Sic e thashe dhe me larte qellimi eshte te krijojne nje qeveri mbareboterore te cilen ta drejtojne vetem ata.Per te arritur kete ata krijuan sistemet e para bankare me qellim qe te zoteronin financat dhe ekonomine e cdo shteti.Cdo kush nga ne sot pyet se pse ka kaq luftra sot ne bote duke ditur qe ekzistojne kaq shoqata paqe dashese dhe paqeruajtese dhe perseri lufterat po behen gjithmone e me te shpeshta dhe me te egra si dhe pa shkak.Te gjithe jemi deshmimtare e luftes ne afganistan e ne irak e cila po vazhdon dhe sot e kesaj dite por qe kur nuk ia mesuam shkakun.Ne media thuhet qe Amerika po lufton terrorizmin por ku eshte terrorrizmi n e irak ?A luftohet terrorrizmi duke vrare te pafajshem gra e femije ???Duke u bazuar ne disa prej ketyre librave te cilat jane shkruajtur nga ateiste per kerkimet e tyre me duken disi te verteta ,por dhe ne opinionet e mija mendoj qe keto luftra i shkaktojne keto shoqeri sekrete per te mbajtur peng shtetet si dhe per te renuar besimin dhe patriotizmin atdhetar.Duke shkaktuar lufte keto shoqeri shkaterojne nje vend dhe pasi e shkaterrojne komplet i ofrojne para hua(me kamate)per ta rindertuar dhe si rezultat i kesaj e mbajne peng ate vend deri sa te shlyejne kredine.Pasi e kane marre kamaten deri 10 fishin e asaj qe kane dhene ata shkaktojne lufte ne nje vend tjeter.Keshtu ata kane llogaritur qe te shkaktojne rreth 15 luftra qe duhet te egzistojne cdo vit ne mbare boten duke rrenuar keshtu shtete dhe duke shume fishuar parate e tyre harram,dhe duke u bere keshtu me shume te fuqishem ekonomikisht dhe politikisht.Venia ne dore e ekonomise boterore eshte njeri prej qellimeve kryesore te ketyre satanisteve TE CILEN MENDOJ SE IA KANE ARRITUR ME SUKSES.Pas kesaj synimi tjter eshte venia ne kontrroll e medias,ushtrise,si dhe kompanive me te fuqishme si kompanite e avioneve BOING ,kompanite e naftes SHELL ,TOTAL ,TEKSAKO ,organizatat si NATO ,OSBE ,FMN ETJsi dhe duke vendosur udheheqes te shteteve njerezit e tyre.Dhe njeri prej tyre eshte Xhorxh Bushi si dhe Bill Klinton megjithe Hilari Klinton.
Per te arritur qellimin e tyre pra per te krijuar Qeverine Boterore ata duhet te shkaterrojne njehere qeverite ekzistuese si dhe duhet te shnderrojne moralin e njerezimit te sotem.Per te arritur keta ata kane si qellime kryesore ;
-Te shkaterrojne te gjithe besimet fetare.
-Te perhapin sa me shume prostitucionin dhe drogen ne menyre qe te dehin te rrinjte ne menyre qe ata te mos u vihen kundra.
-Te zhdukin patriotizmin ne menyre qe te gjithe te jene njelloj dhe te mos kete dallime etnike.
-Te ndalojne rritjen e popullsise duke legalizuar abortin,si dhe duke shkaktuar luftra e smundje(aty thuhet qe dhe SIDA eshte nje virus qe eshte krijuar ne laboratorin e nje baze ushtarake amerikane dhe eshte krijuar nga hormonet e lopes se cmendur dhe sides se deleve)
-Te perhapin sa me shume muziken e cila shkakton dehje dhe irritim te mendjes njerezore
-Te perhapin sa me shume imoralitetin duke bere reklame neper filma ,telenovela e reklame derisa njerezve tu krijohet pershtypja qe seksi nuk eshte turp dhe mund te behet haptas ;
-Te zhdukin konceptin e shenjte te familjes duke bere qe cdo antar i familejs te jetoje si i pavarur ne menyre qe te jene te percare
Etj,etj,etj.Gjera te cilat ne po i shohim dhe sot e kesaj dite
Pothuajse te gjitha kanalet e medha televizive zoterohen nga keto shoqeri sekrete duke bere qe cdo gje qe jepet ne televizor te jete kontrrolluar nga ata.Dhe po te shohim sot ne cdo kanal ose do kete muzike,ose imoralitet ose reklame te alkoloit ose lajme per vrasje e prerje.
Duke pare ne keto libra shenjat te cilat mbajne keto shoqeri sekrete eshte dhe piramida e Egjiptit me nje sy ne majen e saj shenje e cila ndodhet dhe tek kartmonedha nje dollareshe e dollarit amerikan.
Pyetjet e mija jane keto.
A eshte mekat qe lexoj keto libra te shkruara nga ateiste por qe ne disa pika ato shprehin ngjarje qe kane lidhje me realitetin e sotem?
E dyta duke pare idete dhe qellimet e ketyre shoqerive a mund te jete ky dexhalli ,duke pare se shenja e kesaje shoqerie secrete eshte nje sy largpames I cili kerkon qe gjithe njerezit ti besojne dhe te veprojne sic kerkon ai duke kerkuar te zhduki besimin ne Zot si dhe te renoje njeriun shpirterisht???(ne disa prej parashikimeve te ketyre shoqerive sekrete eshte qe ata thone o vije nje dite qe njerezit e kesaj bote nuk do dine ceshte fjala Zot dhe besim)
Keto libra o vellezer une nuk I besoj shume por disa nga ato gjera qe ata shkruajne po I jetojme ne jeten reale prandaj dhe u bera shkas per te hapur kete teme.
Nese te gjitha keto jane te verteta si duhet te reagojme ne si myslimane o vellezer qe ti shpetojme kesaj diktature qe po na kanoset me qellim qe te na diskriminojne dhe te na zhdukin besimin tone ???
Une jetoj ne Tirane dhe nuk kam qene present ne Kosove gjate luftes me Serbine,per me eshte krijuar pershtypja qe ajo lufte u krijua dhe u financua nga po keto kompani secrete per te vene ne kontrroll te plote ekonomine dhe politiken e Kosoves dhe serbise;Deri para pak vitesh Kosova dhe Serbia kane jetuar ne paqe te plote dhe ne liri mirekuptimi po cpati qe plasi lufta??
A eshte rastesi qe te dy lideret Ibrahim Rugova dhe Miloshevici te cilin ishin udheheqes te d y shteteve kur plasi lufta, vdiqen menjehere njeri pas tjterit,apo mos valle ishin te gjitha gjerat te programuara dhe Ibrahim Rugoven e helmuan po ashtu dhe Miloshevicin per te vendosur kontrroll te plote ne minierat e arit dhe ekonomine e ballkanit si dhe per te vene ne poste udheheqes njerezit e tyre per te patur kontrroll dhe mbi politiken e vendeve te ballkanit nderkohe qe ne media shkruan qe Rugova vuante nga nje smundje e rende ndersa miloshevici pesoi attack kardiak?
A ishte vdekje e rastesishme ajo e liderit Jaser Arafat apo ai vdiq sepse I injektuan nje virus Sida me zhvillim te shpejte???
Keto shoqeri secrete jane ne prapaskenat e qeverise dhe senatit amerikan si dhe jane pronaret e te gjitha kompanive te prodhimit te armeve ne bote.Nuk e di por nga sa kam lexuar dhe degjuar neper media me shume viktima shkaktuan gabimet e piloteve amerikane ne kosove sesa ushtria serbe??Une per sa kohe e kam ndjekur luften ne ate kohe shume rralle pashe apo degjova qe te shkaterohej nje baze ushtarake serbe apo te shkateroheshin kampe serbe por vetem ura,ambasada etj gjera pa lidhje???Pse??Sepse ushtria si dhe gjithe armatimet e serbeve financoheshin dhe shiteshin nga po keta sataniste?,
Zura si shembull kosoven vendin tone por pothuajse ne te gjitha luftrat neper bote keshtu funksjonon sistemi??Keto shoqeri meqense kane ekonomine ne dore nxitin konflikte per te pasur konttrroll te plote mbi shtet dhe me pas njerzit qe nuk u binden I zhdukin??
O vellezer kudo neper media degjojme gati per dite per terrorriste dhe per sulme terrorrsite??Po kush jane terrorristet?Terrorristet per mendimin tim personal jane njerez qe urdherohen nga keta staniste per te perhapur panik si dhe per te na diskrminuar ne muslimaneve me fene tone te paster.Kudo neper media tashme eshte bere e njohur emri TERRORRISTET ISLAMIK por a njeh feja jone e paster terrorrizmin?JO,JO,JO.Por kete e bejne per te n a bere t e percmuar nga shoqeria dhe per te n a izoluar nga njerezit dhe me kujtohet njehere qe nje avion nuk u nis per udhetim sepse pasagjeret nuk pranonin qe bashke me ta ne avion te udhetonin dhe dy myslimane me mjekerr sepse kishin frike se ata ishin terrorriste.
Sot hap televizorin dhe nuk gjen nje kanal qe te mos kete femra te zbuluara.Del nga shtepia dhe nuk gjen dot nje ambjent ku nuk ka muzike si ne makine,autobus, etj.Do te shlodhesh dhe nuk gjen dot nje ambjent qe te mos kete pije alkolike dhe muzike?Te gjithe njerezit thone qe ne po shkojme perpara drejt zhvillimit,civilizimit EVROPES duke na quajtur ne muslimaneve te prapambetur por a mund te shkohet drejt evropes duke u zhveshur ,duke u droguar duke thyer ligjet e shenjta te familjes ,vatanit ,nderit dhe besimit????
A nuk duhet te bejme dicka per keto gjera o vellezer????
Ma beni hallall qe u zgjata por kerkoj me te vertete nje mendim dhe nje ndihme nga ju ne lidhje me keto gjera
Allahu ua shperblefte
(kjo teme eshte marre nga forumi kuran dhe sunet dhe perderisa askush nuk ka dhene nje pergjigje e postova ketu)
-
-
Vella i dashur: une lexova tekstin tuaj. Per t'pa me syt e tu krejt ate qe ke lexuar dhe ate nuk e ke lexuar e keni ketu.
ju duhet nje qik saber qe ti shikoni te gjithe episodat.
Verejtje:
ne kete dokumentar une kam verejtur se ka ngjyra shi-izmi. Keto ngjyra shi-izmi verehen qarte kur flitet per terorizmin e qesin foton e Usame Bin Laden kurse kur flitet per rezistencen e qesin foton e hasan nasrrahit edhe ahmedin enexhadit.
Edhe pse vet regjisoret e mohojne nje gje te tille megjithate une personalisht mendoj se ata jane djem shi-it edhe ky projekt eshte ne interes te shijave edhe pse ne te paraqiten disa te verteta qe shum kush nuk i din.
Ju lutem shikoj ite gjitha epizodat, i keni ne te dy verzionet arabish edhe anglisht .
-
-
Po te me degjosh mua mos u merr fare me keto libra.Keto me se shumti perhapin idhullin masonik dhe kur njerzit i lexojne kete mendojne se cifutet kane ne dore boten dhe duhet ti behen vasale atyre.Keto libra ndonjehere jane propagande cifute per te rritur famen e tyre si lider boterore.Lexo libra te shenjave te kijametit qe ta kuptosh me mire suksesin e tyre ne te ardhmen.Lexo suren Isra dhe komentimin e saj, dhe ke per te pare se kujt i takon ardhmeria.Nese triumfin e islamit nuk do ta arrish ne kete bote patjeter qe do e arrish ne boten tjeter.
-
-
Pergjigja.......ata Jane Masonet...ata Jane Sataniket= Shejtanet
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt