Mire se erdhe pra ne ForuminShqiptar.
Mire se erdhe pra ne ForuminShqiptar.
Burri 1 X flet !
Përdora përkthyesin e "gogolit" dhe më doli kjo:
"..Njëherë e një kohë ishte një vajzë, një vajzë shumë shtator dhe të zgjuar: P. Babai i saj e bleu një kompjuter të saj dhe ajo ishte shumë e happy.She spended shumë kohë në kompjuterin e saj dhe dikush i tha asaj për forumishqiptar.She e regjistruar me emrin anonime dhe e bëri shumë friends.As mrekullueshme kam thënë më parë se ajo ishte shumë e zgjuar () mendoi: "Pse i dont përdorni emrin tim ?"... Dhe pastaj ajo hapi një llogari të re me emrin e saj për të filluar një tjetër aventurë..".
Mirë se erdhe!
Mendoj se nuk ka ndonjë gjë të keqe sikur ti të shkruash këtu vetëm anglisht.
Do mundohemi pak që t'i përkthejmë me "gogol", por s'ka gjë.
Nuk ke shumë faj. Duke qenë se këtu shumica e emrave të anëtarëve, firmat, e të dhëna të tjera, janë në gjuhë të huaja, mendove se këtu mund të shkruash në çfarë gjuhe të duash.Postuar më parë nga JehonaKryeziu
Ti të paktën emrin e paske shqiptar. Emri yt më pëlqen!
Mire se erdhe dhe qendrim te kendshem Jehona
Jehona kryeziu , je te souhaite la bienvenue dans le meilleur forum albanais.
Moi aussi comme toi, depuis que j'ai mon ordinateur portable, je n'arrete pas de m'amuser dans ce forum, j'apprend pleins de choses et l'ambiance est au rendez vous. je te souhaite de trouver le même plaisir que moi![]()
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Kalofsh sa me kendeshem ne Forumin Shqiptar Jehona
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
mire sev erdhe
JO SEKS PARA MARTESE
mire se na erdhe dhe shpresojme te na shkruash me shume shqip goce![]()
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
T`falemnderit per "mbeshtetjen"!
Une nuk jam e re ketu,kjo teme ishte e hapur qe tju lajmeroj se black'swan-it tani mund ti drejtoheni si JehonaKryeziu
Jehona Kryeziu, përshëndes të mirë të forumit shqiptar.
Edhe unë si ju, që unë kam laptop tim, unë nuk e ndaluar të kesh kënaqësi në këtë forum, kam mësuar shumë gjëra dhe në atmosferë është që të shkoni. Unë shpresoj që ju të gjeni të njëjtën kënaqësi si unë
Keshtu me tha Gogoli (rrofsh Bato per kete Gogolin:P)
Black'Swan
Perënditë caktuan që, para suksesit, njeriu të djersitet.
Hesiodi
Hahahaha e fort kjo, Lol
mir se na erdhe Jehona jehon bukur emri yt.![]()
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Krijoni Kontakt