Surratin...e zbulojne vetem ne mengjes.
Surratin...e zbulojne vetem ne mengjes.
Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
Pos gjerave qe e nervozojn apo e bejn xhelos asgje tjeter......![]()
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Ne pergjithsi fshehim shume gjera sepse besojme se jemi vetem ne te zgjuara edhe ata si kuptojne po kjo nuk eshte e vertete.....ata i kuptojne mjaft mire po sna bien ne sy
femrat fshehin sa meshkuj kane pasur para atij.leket,fotografite e te kaluares te tjera nuk them sepse une jam femermos i mesoni te gjitha
une per vete e kam inat te me fshehin edhe te fsheh dua gjithcka te jete e paster pa mjergull
edhe keshtu fle rehat naten se te gjitha dalin ne fund dhe ska turp me te madh se nje femer te genjeje ose te fsheje....
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Femrat mshefin ate qe ne mashkujt kokorisemi e mburremi...numrin e partnerve ne te kaluaren!!!
as nuk e diskutoj qe je e sinqerte, dhe nuk fsheh gje. por ti je nje perjashtim nga rregulli, ose fati im i keq qe kam njohur femra shqiptare plehra(nje qe kam njohur para shume vjetesh, perjashtim gjithashtu), dmth me nje nivel intelektual fare te ulet, dhe ne fakt te paafta te genjejne, duhet zotesi dhe per kte pune, ta haje tjetri kallup.....ca dua te them!thjesht me nje pyetje provokuese gjoja te pafajshme, ta nxjerr genjeshtren ne vend lol....ato qe kam njohur une jo vetem te pasinqerta por dhe te trasha nga trute lol.
perkunder kesaj, kam njohur femra te huaja, klas, ne te gjitha drejtimet, mentaliteti hipokrit eshte gjeja me e veshtire per tu c'rrenjosur, nuk mjafton as nje jete e tere ne perendim per ta hequr.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 10-04-2010 mė 04:24
Nuk besoj se vetem disa nga femrat shqiptare jane te pasinqerta , kudo ne bote gjen femra te pasinqerta.
Femra shqiptare ne pergjithesi udhehiqet nga zemra kurse te huajat nga portofoli.
Tani sa per te trasha , mbyllja ne guacke ka ndikuar dhe do ndikoje nder breza.Pastaj ne kete postim dhe vet e pohon qe dhe femrat e huaja nuk jane me ndryshe se ne.
Fshehja eshte shenje dobesie,e dashur.
Nuk dua ta banalizoj temen me shembuj politike por eshte nje shembull mjaft i ngjashem me menyren se si veproni ju.Qeveria Berisha fsheh dobesite e veta duke propaganduar suksese te paqena.Perfundimi!Krize aktuale ekonomike,politike,dhe nje e ardhme e pasigurt...
Nje nga arsyet perse ju i vuani me shume nga ne meshkujt deshtimet tuaja ne dashuri,eshte se jeni te ndergjegjshme per faktin se dobesia nuk mund te mbrohet me dobesi...
Krijoni Kontakt