Eeeeeeee miku im, tani e din ti kete !!!!!!!!!![]()
Une nuk zura ne goje sinqeritet total apo jo total..nuk ka sinqeritet total ashtu si nuk ka mungese sinqeriteti totale..e verteta dhe jo e verteta jane relative...
Deklaron qe nuk ke besim te sinqeriteti por njerzve u jep besim!sinqerisht si karakter e kam qe njerezve u jap besim, pastaj jane ata qe me bejne ta ruaj kete besima apo ta humbas.
Dukesh pak kontradiktore ne qendrimet e tua e dashur..)
Nese nje mashkull qe e konsideron veten normal do arrinte deri ne ate pike sa tķ rrefente "trofete" e fituara(genjeshtrat mes shokesh)partneres se tij.Dyshoj se ai do te kishte respekt per te,apo dyshoj se ai do te ishte normal.Dyshoj gjithashtu qe femra nuk hapet me mashkullin per shkak se e di qe ai nuk do ta kuptoje!Edhe nese e ben nje gje te tille per nje arsye kaq banale,ben shume gabim pasi nese qendron me nje mashkull qe nuk te kupton,c'vlere ka ajo lidhje?!
Sa per ate Websitin pastaj,nuk do te doja ta banalizoja me tej bashkebisedimin pasi po tś hyjme atyre hullirave,ju femrat fiksoheni per detaje shume me qesharake...
Reagoni si shtepijake te deshperuara ne nje kohe qe deren e keni te hapur katerkanat.Keni mare lirine pas shume kohesh dhe po e perdorni ate per te kufizuar lirite tona...kjo nuk eshte e drejte..barazi nuk do te thote hakmarrje..ne fund te fundit,perse duhet te paguaj une per "gjynahet"qe ka bere gjyshi im?!
Ti shoku tanku sa mire do ishin te gjithe meshkujt kaq te kuptueshem sa ty!
Mire e ke ti por te rrinin femrat te gjenin mashkullin qe do arrinte ti kuptonte plotesisht, kam frike se do ngeleshin beqare tere jeten. Nuk thone kot qe mbyll nje sy e nje vesh qe te arrish te martohesh.
Jeta eshte dhe pak pershtatje nga te dyja palet. Mirekuptimi eshte kryesorja, por eshte e pamundur te biesh dakort apo te jene dy persona te ndryshem ne nje mendje per gjithcka.
Eshte dhe nje fjale tjeter qe e thone me te vjetrat, qe normalisht e kane nxjerre nga pervoja e jetes.'' Burrit nuk i tregohen te tera.''![]()
Kjo eshte nje fjale e vjeter,mia.Kohet kane ndryshuar!
Askush nuk pretendon te hase mirekuptim te plote te partneri pasi kjo do ishte shume e bukur dhe e persosur per te qene njerezore.Gjithesesi partneret gjate gjithe jetes i hapen njeri tjetrit...ata komunikojne,mia dhe kjo e mban gjalle lidhjen.
Kush tha qe nuk duhet te komunikojne? Vetem thuaj ato gjera qe do patneri yt te degjoje, lol.
Nuk jam kondra po ti harron qe jane meshkujt ata qe s'kane qejf te flasin shume, dhe thone pastaj qe grate jane llafazane. I japin pergjigjet shkurt fare. Aq pertojne te flasin, apo bezdisen kur i pyet.![]()
Krijoni Kontakt