Close

Rezultati i Sondazhit: Kush kalon në gjysmëfinale

Votues
103. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Barcelona

65 63.11%
  • Inter

38 36.89%
Faqja 32 prej 32 FillimFillim ... 22303132
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 316 prej 316
    Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga thekthi Lexo Postimin
    Me gjith shpirt e paskan prit skualifikimin e Barcelonës 'pseudotifozët e futbollit', dhe këto të Realit, janë gëzuar sikur me e fituar vetë CH-L lol.

Nejse, urime për kualifikimin tifozëve të Interit.

Turp për Barcelonën? Po, po ke shumë të drejtë. Vërtet turp... e detyroi skuadrën "finaliste" Interin tuaj për 90 min. të luaj me 10 portjera! Sulmuesit e Interit mbrojnë portën, ndërsa portjeri i Barcelonës , Valdesi luan në mesfushë lol.

Megjithatë lojtarët e Interit sado që u shëndruan në "PORTJERA", Barca ariti ta fitoj ndeshjen, pastaj goli i dytë që shënoi BOJAN qe i rregullt, po çfarë të bësh, e kishin vendos sivjet që Barcelona të mos ta mbroj titullin, edhe ia aritën qëllimit.

Barca u ka dhënë gjithmonë leksione se si luhet futboll, edhe do vazhdojë të ju japi.

Interi juaj fitoren e "vetme historike" ndaj Barcelonës e ariti sivjet që fitoj(3:1) në Itali falë arbitrit dhe ju solli kualifikimin.

Shyqyr për ju tifozët e Interit që u bë kismet ta shifni njëherë me sy finalen e CH-L gjatë gjithë jetës tuaj që bëni tifo.(pas 38 vjetësh lol) E meritoni festën, të paktën për 10 vjet knaquni me këtë finale.

Kryesorja para 38 vjeteve ne kishim di shampion liga te fituara edhe ate njera pas tjetres,barca ateher mesiguri ka qen ne ligen komunale,barca ka cu krye prej kur erdh Ronaldinjo ne barca ok,ju mundet shum mire ne Milano plus ndeshja u duhete te perfundoj me di gola epersi apo tre per Interin,thoni qe shiqir nuk na muren ftyren.

Ndoshta mund te jete historike por do te jete ndeshja me e vlefshme se t gjitha ato para cka jane luajtur,lojtaret e barces meeednuan se jan jashtoksor por ja qe nuk ishin.

Dhe Interi shkoi ne finale se di cka merem ende me ju hahaha.

Forcaaaaaaaa Interrrrrrrrrrrr.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Kryesorja para 38 vjeteve ne kishim di shampion liga te fituara edhe ate njera pas tjetres,barca ateher mesiguri ka qen ne ligen komunale,
    O Ximi, po ti para 38 viteve nuk ke qen i lindur :D , s'ke përjetu asgjë. (Barcelona gjithmonë ka qenë sipër Interit në çdo aspekt) :)

barca ka cu krye prej kur erdh Ronaldinjo ne barca ok
    E ke shumë gabim, gjithsesi nuk të zë faj për këtë. Mesiguri ti prej atëherë ke fillu ta përcjellësh/shikosh Barcelonën!
    (p.s Shumë lojtarë ka parë Barcelona si puna e Ronaldinho-s, pasi te kjo skuadër kanë luajtur FUTBOLLISTËT më të mëdhenj që ka pasur HISTORIA E FUTBOLLIT duke u nisur nga Maradona, Krojfi e deri tani ku luan numri 1 i botës dhe mbreti i futbollit LEO MESSI)

Jam shumë i lumtur që gjatë gjithë këtyre viteve në jetën time si tifoz i Barcelonës kam përjetuar momentet më të bukura në historinë e futbollit modern nga vitet 90(nëntëdhjeta) e deri më sot; FC Barcelona skuadra më e mirë në botë. Kam për të shijuar edhe shumë momente të bukura në vitet në vazhdim me këtë skuadër. ;)

Ndoshta mund te jete historike por do te jete ndeshja me e vlefshme se t gjitha ato para cka jane luajtur,
    Normale që do jetë historike, hera e parë në jetën tuaj që e shifni skuadrën që bëni tifo të mbërije në finale të CH-L. (U thash, juve u lejohet të festoni për 10 vite rjesht lol) Nuk i dihet më pas sa vitesh do e arini këtë përsëri, ndoshta mbas 40 viteve tjera , kur të boheni pleq nga 65 vjet. :P

Vazhdoni festoni dhe mos u ndalni. :D
    #VamosArgentina

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    E cuditshme qe ket here thekthi nuk po na e lavderoka Murinjon sic beri mbas ndeshjes me Celsin. (Sa shpejt vijn gjerat mbrapa).

Mos ja hidh fajin vetem albitrit, shif njeher edhe lojen taktike te atit qe na e mbaje siper disa muaj. Si thua ti e meriton apo jo Interi finalen?
    Il Club Più Titolato Al Mondo

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Nuk më ke lexuar, prandaj. E kam thënë që Interi dhe Bayern deri këtu kanë aritur falë trajnerëve. (Pastaj për Mourinhon gjithmonë u kam thënë që është trajneri më i mirë në botë, po ju se besonit).

http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=101

p.s Me lojrat që ka zhvilluar në përgjithsi sivjet Interi e meriton finalen e CH-L, por jo kualifikimin që e mori ndaj Barcelonës me ndihmën e arbitrit(UEF-ës).
    #VamosArgentina

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Mourinho: Nuk njoh ekip më të keq se Barca

Trajneri i Interit, Jose Mourinho, ka vazhduar të thumbojë rivalin e tij tashmë të përbetuar, Barcelonën, duke thënë se është klubi më i keq që ai ka njohur ndonjëherë dhe se ai nuk ka pasur një ekip të tillë.

“Nuk më kujtohet të kem pasur ekip, që pas një disfate, ua ka ndaluar kundërshtarëve të festojnë në fushë. Nuk më kujtohet të kem detyruar kundërshtarët të hyjnë në dush”.

“Lojtarët e Barcës? Mirë, ne jemi mësuar me lojtarë të cilët rrëzohen në tokë pas simulimit dhe atë pasi shikojnë gjyqtarin”, theksoi Mourinho duke iu referuar simulimit të Sergio Busquetsit në Camp Nou. /Telegrafi/

Qeky ja u ka marr ftyren këtyre pisave te Barces :P ani aj Valdezi kuku qysh ja nuki krevin ...
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Temë e konsumuar.

Mbyllet, diskutime të këndshme në temat tjera.
    Sui generis

Faqja 32 prej 32 FillimFillim ... 22303132

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •