faleminderit per urimet
inter ne finale kunder bajernit i cili eshte nje ekip shume i forte ne lojen sulmuese dhe shenon atehere kur nuk e pret.
shpresoj qe inter te shpallet kampion.
forca INTER
faleminderit per urimet
inter ne finale kunder bajernit i cili eshte nje ekip shume i forte ne lojen sulmuese dhe shenon atehere kur nuk e pret.
shpresoj qe inter te shpallet kampion.
forca INTER
vari leshte
Nuk po e shan nje skuader si Barcellona qe beri nje loje te shemtuar duke u hedhur ne toke si lodra sa here qe prekeshin.
Barcellona nuk ka lojtare me te cilet mund te mbrohet,dhe kur e ben u pa rezultati 3-1 per Inter.
Prisje qe me 10 lojtare Interi te luante ne sulm kunder skuadres me te forte ne bote?
Interi ka 38 vjet qe nuk shkon ne finale,por ta dish qe ne keto 20 vjetet e fundit futbolli ne Itali kishte mafian e vet qe e drejtonte,dhe po te mos fitoje kampionate nuk shkoje dot ne Kupen e Kampioneve.
Rrofsh per urimet,shpresojme vitin qe vjen Inter-Barcelona ne finale.
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
Perveç Dolphin qe shoh ketu asnje nga Barcelona nuk shoh... ore dini gje ku ka perfundi ai Airon^Boy njeriu qe dashuron Barcelonen dhe Messi????
I fola ne msn i thash ngushellim sme flet bohhh....
Urim Interistave me ne fund jeni vetem nje hap per te shujt mallkimin e 4 dekadave
Urime interistave,vecmas Gertos !
![]()
Urime interista e ju te barqes skeni qka komentoni kaq
Urime interista ..
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
Vetem loje te shemtuar qe nuk beri Barcelona. Ndeshja te eshte dukur e shemtuar sepse ne fushe luhej me nje porte dhe jo me dy si duhet te jete futbolli.
Barcelona nuk u mbrojt ne San Siro, perkundrazi, golat i hengri me kundersulm.
Une u merzita kur doli Motta me te kuq, se u mor vesh qe do mbylleshin pastaj. Po te kishte 11 lojtare Inter me mire do ta kishim.
Megjithate komentet e teperta nuk kane rendesi. Sado te komentoj une ketu, Barcelona nuk shkon dot ne finale...
Si te humbase si te fitoje Barcelona une e ndjek dhe postoj ne forum, sepse me kenaqin duke pare futboll te bukur.
Barcelona ka humbur me pare, humbi dje dhe do te humbase prape ne te ardhmen, po une skam pse mbaj zi. Keq me vjen, po skam ca ti bej. Edhe vit per vit nuk dominojme dot![]()
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Keshtu e ka futbolli, jo gjithnje kualifikohet me i miri.
Urime tifozeve te interit.
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
lojen e fitoi murinjo mrem
hallall i qofte
mos nxjernni pretekse kot ju te barces
urime oli inter e gjithe interistave
ciao ciao in finale
JO SEKS PARA MARTESE
Krijoni Kontakt