Close

Rezultati i Sondazhit: Kush kalon në gjysmëfinale

Votues
103. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Barcelona

65 63.11%
  • Inter

38 36.89%
Faqja 14 prej 32 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 316
    2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    do jet e veshtire por jo e pamundur per interin me kete rezultat te shkoj ne finale por gjithcka do varet nga tektika e murinjos e cila gjithmone ka qene taktike fituesi.

mendoj se inter nese luan i qete mund te shkoj ne finale por do jen 90 min ferri i vertete ne spanje.
    vari leshte

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar më parë nga Adaes Lexo Postimin
    Po pra, ku messi... E kupton pyetjen? dmth ku ishte messi ateher kur kishte nevoj skuadra per te
    Si lozi sote Messi loz me kombetaren prandaj e kritiikoj une edhe bertasin ca tipa si Ayron Boy etj.Po s'ka problem Do lozi Ne kump nou edhe do tju shkaterroj.Shpresoj edhe albitrat te lozin 50-50

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    O Seada, ta thash ne facebook po ta them edhe ketu:

Mos u mburrni me goglat e interit thjesht sepse vet nuk keni gogla.
    Eshte dhe ndeshja e dyte, por megjithate edhe nese Inter kalon ne finale nuk behet nami. Gjysme-finalja e champions nuk eshte pak. Le qe nje gje eshte e sigurt... reali nuk e ka arritur keto 6 vite dhe ska per ta arritur as vitin tjeter
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Citim Postuar më parë nga DoLpHiN Lexo Postimin
    O Seada, ta thash ne facebook po ta them edhe ketu:

Mos u mburrni me goglat e interit thjesht sepse vet nuk keni gogla.
    Eshte dhe ndeshja e dyte, por megjithate edhe nese Inter kalon ne finale nuk behet nami. Gjysme-finalja e champions nuk eshte pak. Le qe nje gje eshte e sigurt... reali nuk e ka arritur keto 6 vite dhe ska per ta arritur as vitin tjeter
    Lexo ne fcb lexo ...

Do vish ktej do vish ti, maje mend ca kam me tbo
    Really Dude... Get A Life!!!

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Urime njëherë për fitoren, Interi e meritoi, po të kishte patur pak më shumë fat (në pjesën e parë) mund të kishte fituar me thellë. Gjithsesi fitore e merituar.

Barcelona sot shumë e lodhur, fizikisht më tepër dhe është e kuptueshme, ndeshjen e fundit e kanë luajtur të shtunën (Interi të premten) dhe ajo që ka rëndësi rrugën Barcelonë-Milano e kanë bërë me autobus. Sado komod që të jetë autobusi, autobus ngelet. Po kjo s'ka rëndësi shumë tani, rëndësi ka rezultati 3-1.

Por mos u ngrefeni para kohe lol, ka edhe një ndeshje kthimi, ai goli i Pedros ka shumë peshë. Diferenca me dy gola është sa e madhe aq edhe e vogël. Ndeshja e kthimit do të jetë edhe më e fortë se sot, Barcelona do të jetë e pushuar, në fushë të vetë e s'ka ça humbet. Loja përveç se në fushë do të bëhët edhe në pankinë, varet se çfarë taktikash do të përdori Murinjo dhe Guardiola. Murinjo është mjeshtër fare, do ja gjej anën edhe ndeshjen e kthimit, nqs Interi kështu këtu ku është sot, 90% vetëm prej Murinjos.

Të shohim!
    Life's too short to remove USB safely.

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Barcelona ishte dobet sonte, udhetimi me autobuz nga Barcelona ne Milano ndikoi ne pergatitjen fizike te lojtarve te Barcelones.
    Pervec ketij justifikimi, guardiol plehra ben eksprerimente me busquets raketikun. As per te Apollonia e Fierit nuk ben busquets, jo me te luaj me Barcelonen.
    guardiola eshte nje pleher tranjer, qe deri me sote ka ecur fal formes se mire te Messit, Xavit, Iniesta etj.....

Eshte apsurde te lesh ne stol nje lojtar si Yaya Toure dhe te fushesh busquetsa....

Ne ndeshjen e kthimit do jete nje histori ndryshe, Barcelona do e siguroj kualifikimin qe ne pjesen e pare.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Meqense ka edhe nje loje kthyyese do te shtoja vetem dicka per kete ndeshje,barca ka patur shum fat qe nuk pranoi 2-3-4 gola me teper sinqerisht foli dhe jo si nje tifoz i Interit,shancet qe i paten lojtaret e Interit te pafat do te ishte tash krejt nje rezultat tjeter.

Dikush me lart tha se pozicion jasht loje ishte,ok ashtu ishte po me thuani pozicioni i militos ishte jasht loje,por faulli i Etos ishte faull,ketu jane di raste per te shenuar interi dmth ishin te 16 e barces,ju lutem folni edhe ate te kunderten,qe ju mohua Interit.

Dhe haruat se vjete Chelsin si e rezuat hmm.

Urime bashkInterista per kete fitore.

Nje pyetje me Maicon cka u bo.?????

Forcaa Interrrrrr.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar më parë nga Adaes Lexo Postimin

Aryon^Boy ku Messi???

Mos fol fare per Messi-n. Messi ka dhe nje ndeshje te kthimit.
    Po ti shif ata kecat dhe kakat, mos shif Messi-n. Messi e ka treguar veten kur eshte dashur. Kete gje ka per te bere pas 1 jave.

Jo per gje, por Messi ne 8 ndeshje kunder realit, i ka shenuar plot 7 gola. Per nje lojtar qe te ka flliqur dhe stemen e ekipit, mos fol..... Rri ne heshtje me mire.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    Ku met xhini qe dul prej llampes se aladinit!? lol

paralizim total i Mesit.

Urime Inter
    e ka nxon perseri aladini , sa te vij interi ne Camp Nou aty e pret Ferri i vertet , nejse urime fitoren me golla si hajgare . Lojtart e Barces u vrejt qe nuk ken ne nivel fizikisht per shkak rruges me autobus . Gzohuni se kjo esht fitore historike qe ndodh 1 her ne 1 shek .
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    urime tifozëve të Interit për fitorën, një gjë deshta të pyes sepse në shtëpinë time u bë debat, goli i tretë i Interit nga Diego Milito a ishte offside?!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Faqja 14 prej 32 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •