Sondazhet e këtij forumi dalin gjithmon bllof. Sipas sondazheve Milan, Chelsea edhe Juventus do duhet të fitonin kundra Inter, natyralisht fitoi Inter.
(Më e forta është se janë disa që votojnë pasi ndeshja është luajtur.)
Sondazhet e këtij forumi dalin gjithmon bllof. Sipas sondazheve Milan, Chelsea edhe Juventus do duhet të fitonin kundra Inter, natyralisht fitoi Inter.
(Më e forta është se janë disa që votojnë pasi ndeshja është luajtur.)
[QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]
O Gjino a muj erdhe![]()
Pom dhimesh bre burr se ke mu deshpru me tmarten![]()
Unë nuk qahem kurrë tek gjyqtarët, por vetëm më vjen inat se shpesh kapen me Inter-in.
Gjithsesi, edhe sikur Inter të humbas çfarë do llojë ndeshje për fajin e gjyqtarëve, unë mendoj se prapë edhe skuadra ka faj. Se gjyqtari mund të të heqi me dashje 1-2 raste, por 1 ekip i madh nuk mundet ta bazoj ndeshjen në 1-2 raste, duhet të jetë gjitmon aktiv edhe i guximshëm.
(Përjshtohen rastet kur Moratti i thotë lojtarëve që disa ndeshje kupe me Romën ose kampionati me Catania etj, do duhet të nxirren rrogat e lojtarëve, edhe do ishte mirë që Inter të humbiste se koefiçenti është i mirë kundra Inter-it.)
[QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]
Po pse kapen dhe ne Evrope? E ke menduar ket gje?
Presidenti juj eshte nje njeri i qelbt qe vetem nxit lojtaret e vet dhe ne fund ankoet per albitrat. Edhe kur ndodhi ai incidenti qe Dida u godit ne koke nuk doli njehere hapur qe ta denonte dhunen kunder lojtarve por si langaraq vajti e protestoj pse u anuallua ndeshja. Sikur te ishte godit portieri i ekipit te vet do bonte namin.
Nejse ajo eshte e kaluara, klubi mer respekt me aq respekt sa jep! Edhe UEFA ka arritur kulmin deri sa disa ekipe nuk i duron dot!
Il Club Più Titolato Al Mondo
Te Marten ndeshja mund te pezullohet ose mund te jet ne rrezik!
Lajm i mire per Interin dhe tifozat e tyre, te fitojn ndeshje dhe trofe ne tavoline. Te pakten interistet enderrojn dhe jan mesuar me gjera te tilla por jo ne Evrope ku nuk mund te perdorin telefonata per te fituar ne tavoline.
Il Club Più Titolato Al Mondo
[QUOTE=niku-nyc;2680773]Te Marten ndeshja mund te pezullohet ose mund te jet ne rrezik!
Lajm i mire per Interin dhe tifozat e tyre, te fitojn ndeshje dhe trofe ne tavoline. Te pakten interistet enderrojn dhe jan mesuar me gjera te tilla por jo ne Evrope ku nuk mund te perdorin telefonata per te fituar ne tavoline.[/QUOTE
Ja kopukat e Millanit shihni,ajo qe eshte duke ndodhur nuk eshte vetem ne Spanj dhe Itali gati se ne krejt boten smund te cohen avionet,e ti ketu tifoz i millanit vjen dhe me tregon mua se si i mer Interi ndeshjen,mundet me autobus me ardh ata te barcelones ose mundet te anulohet ndeshja,dmth ke 2 variante pse menjeher shkon te tavolina,mos ju kemi marur juve dicka nga tavolina,mbylle gojen dhe rri qet se 6 gola i ke mar kete sezon nga Interi ok.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Krijoni Kontakt