Kur luan barca me interin Guardiola ju thot mesit edhe ibres shkoni sonte kshyrne naj femen se me kta e kry me bojanin e pedron .
Me te vertet kta interistat kan marr zemer po edhe skan faj pas7vite me mrri ne gjysem finale o sukses per ta apo jo ?
Kur luan barca me interin Guardiola ju thot mesit edhe ibres shkoni sonte kshyrne naj femen se me kta e kry me bojanin e pedron .
Me te vertet kta interistat kan marr zemer po edhe skan faj pas7vite me mrri ne gjysem finale o sukses per ta apo jo ?
Pash Zotin a hala paska asi njerëz që mendojnë se shkon Interi a? Çudi sa po jetojke njeriu po mësojke!
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Ne qoftese kualifikohet Interi do te qes me top aq gola sa do te shenoj Interi,sa qe ta degjojsh ti Strong Kumanov po ashtu edhe ju ne Shqiperi.
Forcaaa inter.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Barcelona fiton , L.messi izz dhe besttt
shif kto rakitiket e Milanit ... nuk shofin anijen e vet qe asht fundos por i qajn hallin kalorsit pse i varen kembet....edhe sikur Barcelona e mund Inter 10 me 0 Interistat do jen me krenar se pleqt e Milan...te mundesh nga Leo Messi esht privilegj... gjithsesi vetem budallenjt nuk i japin shance Interit ne ate ndeshje... po te kesh pak tru asnjeher nuk je i sigur se si do mbaroj 1 ndeshje futbolli..prandaj esht sporti me magjik ....o tifot e Milanit shkoni ne varrim te ekipit e presidentit tuaj e mos qani hallin e te gjalleve se ata rregullohen vet....
Il Club Più Titolato Al Mondo
E kam thëne një here ne një teme tjetër dhe po e them prape : "Momentalisht nuk ka ekip më Kompakt në botë se sa Barcelona".
Ndryshuar për herë të fundit nga valdetshala : 11-04-2010 më 18:03
Me respekt,
Valdet Shala
Po eshte privilegj te humbasesh nga Messi. Eshte lojtari me i mire ne bote, dhe te perballesh me lojtarin me te mire ne bote eshte privilegj.
Privilegj eshte dhe per Lucion, qe do kete nderin te luaj kunder Messit..... Nuk ka lindur akoma ai burr qe te copetoj Messin...... Thjesht, eshte kocke e forte Messi.
Mos ngaterro Messi-n me Drogban...... Messin kur e godasin mbrojtesat, behet me i rrezikshem duke e ndeshkuar me gola dhe me spektakel kundershtarin..... Eshte lojtar trim. Nejse.
Sa per ndeshjen, Barcelona do e siguroj kualifikimin qe ne ndeshjen e pare. Kam pershtypjen qe vec Messit, do shenoj dhe Ibra.
◄█ Barcelona e MADHE █►
Ca muhabeti boni dhe ju!!
Barcelona fito , po veni skedinat, ate boni!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt