Inter-Barcelona 0-0
Barcelona-Inter 0-1
-
Kalon Inter minimalisht.
Inter-Barcelona 0-0
Barcelona-Inter 0-1
-
Kalon Inter minimalisht.
[QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]
Them se me performancen qe tregoi Inter te shtunen dhe me performancen qe Barcelona tregoi te shtunen, Barcelona kalon padyshim. Dhe me duket e pamundur qe Barcelona te dali me aggregate 0 nga kjo ndeshje.
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Nje here per nje here ekip me te forte se Barcelona ne bote nuk ka ,po qka ti bejesh fati ja ka lidhe interit kete ,,,,eshte ekip shume i kompletuar shume luan nje loje ekipore te persosur ,te gjithe e pame se qka i beri realit te madridite .....e per interin mos vete hiq,,,
per barqen nuk eshte me rendesi se ku luan ,se ajo ku te done edhe fiton kjo eshte e sigurte
Rezultati i ndeshjes se pare do te perfundoj me kete rezultat
Barcelona- Inter 3-1 dhe ndeshja e kthimit Inter-Barcelona 2-2
Ndryshuar për herë të fundit nga liridoni703 : 12-04-2010 më 17:01
Barqa-Inter 3-1
Inter barqa 2-2
inter shkon ne finale i duhet vetem pak fat.barselona nuk mund te marshoj ne kete menyre thjesht nuk eshte aq dominante sa duket.kane krijuar atmosfere ne ekip dhe kjo i jep fuqi.i duhet vetem nje mos sukses dhe vetbesimi bie.Inter eshte me i forte edhe nga ana e trjnereve .Guardiola pa Messin do te ishte vetem trajner ne kategorine e dyte spanjolle.
Guardiola i jep shkoll morinhos rasti konkret takimi i dyt i luajtur ndermjet Barces edhe Interit .
Guardiola luajti pa Messin , plus asaj lojtaret e morinhos jo qe nuk ben asgje at takim po asni shutt sun e kan gjujt drejt Valdesit. Vetem e terhekin ekipen e tij ne mbrotje .
Interi duhet me qen me fat nqs nuk i pranon 3 e me shum gola se eliminimin e ka te sigurt.
Si tifoz i interit them inter; por realisht eshte veshtire te ndodhe. E kam ndjekur Barcelonen dhe them nqs Interi e mund, atehere interi fiton CL; por sic e thash nuk kam shume shpresa. Me vjen inat se humbem dhe kryesimin e serise A keshtu qe kam frike se mund te mbetemi pa gje ne fund. Ngushellim mund te jete thjesht kupa e italise.
Moderator, e di vet ti...
Krijoni Kontakt