__________________@prenceedi
Ku e lexove ti qe ishte muzike Shqip?
perse ju duhet kjo?????
Ju duhet per ne arkivin tuaj personal ?
Ps: mos u lodh kot ne shtypin grek ta gjesh se nuk e thone.
ēa patriotizem zeza moj shoēa gloreta, te isha une do te i'a kisha ēare ftyren me ato Disqet me Muzike Shqipetare, biles do te isha terbuar me keq se greku, na felliqen Kalbesirat.
nejse, teme dhe debat koti.
Ate po them dhe une, mos ja fut si kau peles kur nuk di gje. Fundja fundit, nuk ka dhe shume rendesi, por mos u perpiqni ta kaloni ne planin racist (te pakten me keto pak informacione qe jane dhene). Sic theshte dhe artikulli, e verteta do dale ne gjyq, pasi te dyja palet akuzojne njera tjetren (greket thone qe shqiptari i goditi i pari). Kjo nuk ndryshon perfundimin tragjik ne humbjen e shtatzanise.
Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
xfiles
Nuk eshte ofendim mau. Dhe une po te jetoja ne Shqiperi akoma do e kisha te veshtire te kuptoja se si mund te zihesh per volumin e kenges ne makine. JAshte ka shtet, ligje te forta qe respektohen nga te gjithe.
Me thuaj mua ti? Kur te ndalon policia te jep gjobe apo paguan leke ne dore? Sa ishim ne Shqiperi burri ua mbyllte gojen me nje 10,000-she. Kur vet punonjesi i shtetit eshte i korruptuar dhe nuk i zbaton ligjet ,c'pritet nga qytetaret ?
Provoje ketu te marresh me shume se tre gjoba brenda nje viti, por te heqin patenten e te cojne prape ne autoshkolle. Ka rregulla per cdo gje. Flak dicka ne rruge nga makina, sikur dhe nje bisht cigare merr gjob deri ne 200 e ca dollar. Ne disa shtete ketu me duket se ta heqin patenten , apo te futin ne burg po te flakesh bisht cigare nga makina. Apo nuk tregojne ketu. Te pane duke bere dicka te tille lajmerojne direkt policine. I japin targen e makines, dhe nuk duan t'ja dine ne eshte Amerikan, apo emigrant.
Po ata qe u vrane per parking kush ua pati fajin, greku, racizmi?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 06-04-2010 mė 11:05
o Korca . Lere se cfare theshte artikulli i nje gazete greke .
Cfar prisje ti, te theshte qe e ka fajin greku.
Apo te theshte ai Janioti qe ja futa une i pari .
Boll u dolet ne mbrojtje se lat nam lat.
Andej nga anet e mia thone: Nuk mbulohet m.uti me sh.urre.
prandaj mos u mundo te justifikosh nje akt barbar te nje kokgdheje nga Janina.
Diten e pashkes ne te gjithe anet e greqise "kerrcet" muzika nuk eshte e ndaluar.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga prenceedi : 06-04-2010 mė 11:19
Ngjarje e trishtuar , sidomos per gruan e cila paska humbur edhe femijen .
Keshtu lloje bandillash i gjen gjithandej, jane lloj rracistash qe vetem burgu i ben derman.
Si do qe te jete , nuk rrihet tjetri per vdekje pse degjoi muzik me tone te larte.
Jeto sot se neser nuk i dihet
Ate po te them dhe une, nuk mbulohet m.... me sh.... E shikon qe ke te besh me raciste, koke krisur, budallenj........ ndro rrugen sa je i shoqeruar me gruan (madje dhe shatzene). Me qe do te tregohesh burre para gruas e te mbrosh dinjitetin, me mire ik, kur te jesh vete shko gjeji dhe punoju qindin.
Tani, cfare do ti thote gruas? Me fal se nuk mu durua kur me shau nga nona?
Ja kaq qe ta mbyll ketu kete diskutim.
Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
xfiles
cfare maskarenjsh qe jan kto jorgot duhen djeg me benzin
me vjen keq per per ate ciftin se paskan humbur dhe femijen![]()
fcukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk greceeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kur e ke kėmbėn jashtė gremines ėshtė e lehtė tė japėsh kėshilla
Krijoni Kontakt