Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    S'i kam lexuar ato temat poshte por mendoj qe nje cift te jete i lumtur duhet te jene pak xheloz per njeri-tjetrin, te mos e mashtrojne genjejne apo tradhetojne njeri-tjetrin... ti tregojne serketet deri ne nje fare pike dhe sigurisht ti falin dashurine njeri-tjetrit ne maximum!
    She's the morphine queen of my vaccine.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Sipas disa mendimeve qe lexova ktu,u dashka te kerkojm me konkurs(Nese gjenden kund)!!!
    Ne cdo lidhje ka batica e zbatica,duhet te mbyllim syt shum shpesh qe mos te shiqojm,dhe veshet ,mos te degjojm(dy palet)E jo te hapim zjarr per cdo imtesire!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

jeten e nje cifti e ben te lumtur sipas mendimit tim se pari respekti per njeri tjetrin pastaj toleranca mirekuptimi te gjejn gjuhen e perbashket ta kuptojn njeri tjetrin ,ti zgjedhin te gjitha gjerat duke biseduar me njeri tjetrin e keshtu me radhe

i/e regjistruar Maska e RINAA
    Anëtarësuar
    01-12-2008
    Postime
    247
    Mirëkuptimi, rresekti dhe dashuria ndaj njeri tjetrit.
    Jetoje jeten qe te fitosh shperblimin....

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Dashuria per njeri tjetrin gjithashtu dhe shume kryesore per mendimin tim eshte Respekti
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Interesimi reciprok.

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Mirkuptimi dhe rrespekti per njeri tjetrin,dhe gjithashtu dashuria ................
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Mirekuptim, respekt, komunikim. Pa keto asnje lloj dashurie nuk ka jetegjatesi.

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Mirekuptim, respekt, komunikim. Pa keto asnje lloj dashurie nuk ka jetegjatesi.
    Keto qe the ti e bejne jetegjate dhe kjo sdo te thote pak.
    Per mendimin tim lidhjen e ben te lumtur pasioni. Kur eshte e veshtire te arrish mirekuptimin, respektin dhe komunikimin imagjino sa mund te jete e veshtire arritja e lumturise. Duket si nje utopi kjo lumturia por perderisa e kane shpikur fjalen me siguri duhet te ekzistoje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-05-2010
    Postime
    37
    Respekti per vetmine e njeri tjetrit.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •