Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 60
    OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Zo ti flet shqip ne trojet arberore, sepse gjithmon shqip ka fole dhe ska si flet ndrysh. Vetem kryePISkopi ortodoksogrek ben perjashtim. Nen flamurin grek dhe ne greqishte feston e mbane meshen.

Perse nuk i keputet gjuha ketij gjarperi? Perse nuk vlene thenja e presidentittone edhe per kete shtrigan?

Une kete nuk e kuptoj.
    yes.yes. por qellimisht ti harron dhe pellitjet arabisht te mijra hoxhallareve qe ne mengjez, jane bere nje shqetesim publik i patolerueshem.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Ky paragraf i permbledh te gjitha. Bravo Topi.

pot flasin fet shqip, a do beheshe ti besimtar??

Apo ndoshta ju ateistet pershkak se nuk keni ku te mbshteteni, sepse nuk e keni ideologjin e juaj , i shikoni punet e te tjereve (fetareve) dhe ne momentin kur kapen keto diskutime ju merrni statusin albanologeve..

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Asalamu Alejkum

Marshallah President Topi marshallah...

Sa per ate grekun, mire ja beri se ky sa po vjen e po e harroka ate "skipen e kuluar" qe fliste.
    Nuk duam mesha apo lutje as ne Greqisht, as ne Arabisht.

Une personalisht theksin do e vija me shume ketu :

Citim Postuar më parë nga Bamir Topi
    ...do t’i izolojnë zërat ekstremistë dhe fondamentalistë në gjirin e tyre...
    Kjo rraca e ekstremisteve e fondamentalisteve (qe mund te jene vetem nje rrace) duhet eliminuar nga gjiri i shoqerise shqiptare, sepse i perket nje tjeter kulture e qyteterimi.

Me krahe te lehta inshallah...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    o Topi ,topi se luan at qe the .

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga celyy Lexo Postimin
    Ky mesazh i Topit i dedikohet ortodokseve dhe jo muslimaneve, sepse te muslimant hoxha e mban ligjeraten ne gjuhen shqipe.
    Ju dhe fjalen Zot, nuk e perdorni kurre ne shqip, por Allah. Mos vazhdo me tutje me ligjeraten e hoxhes.

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar më parë nga nostradamus99 Lexo Postimin
    E Zoti president nuk e dini ju qe gjuha shqipe eshte gjuha e jashtetokesorve zoti nuk na kupton

sepse zoti e kupton vetem greqishten dhe arabishten
    Kesaj i thone te bejshe politike ne emer te zotit...!lol

ps. n,qofte se keto te paskrujt vazhdojne te shkelin rregullat e zotit te shtepise,
    duhet zhber fare nga hapsira shqiptare...

i/e regjistruar Maska e marcus1
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    Citim Postuar më parë nga gatusso Lexo Postimin
    pot flasin fet shqip, a do beheshe ti besimtar??

Apo ndoshta ju ateistet pershkak se nuk keni ku te mbshteteni, sepse nuk e keni ideologjin e juaj , i shikoni punet e te tjereve (fetareve) dhe ne momentin kur kapen keto diskutime ju merrni statusin albanologeve..
    Unë për veten time nuk jam atesist, por i Krishter. Por kjo nuk më ka ndaluar të jem kundra praktikave fetare që vetëm injorancë tregojnë. O Zot ku kanë arritur marrëzia njerëzore, të mendojnë se mund të të joshin vetëm duke përdorur gjuhët origjinale! Mjerë për fetarët që kanë blasfemuar Emrin Tënd me këto lloj pislliqesh fetare.
    The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387
    Citim Postuar më parë nga marcus1 Lexo Postimin
    Unë për veten time nuk jam atesist, por i Krishter. Por kjo nuk më ka ndaluar të jem kundra praktikave fetare që vetëm injorancë tregojnë. O Zot ku kanë arritur marrëzia njerëzore, të mendojnë se mund të të joshin vetëm duke përdorur gjuhët origjinale! Mjerë për fetarët që kanë blasfemuar Emrin Tënd me këto lloj pislliqesh fetare.
    po e zam qe ke te drejt por cfar zgjidhje do jepje ti ne kete rast?

nese ne nje xhami te gjermanis dhe aty shembull xhumaja falet gjermanisht, tash une si shqiptar apo ai tjetri si spanjoll si kemi mundesi qe ta falim xhuman ne te dy ne at xhami ku nuk ja kemi haberin gjuhes gjermane??

Topi doli politikani i pare qe gjuajti me top kundra gjithe feve te Shqiperi qe ne nje menyre a ne nje tjeter tjetersojne individin ne forma nga me te ndryshmet. Ceshtja eshte nese do kene topa shqiptaret qe te tregohen me racionaliste ne jetet e tyre dhe ta kalojne fene ne plan te dyte.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Topi doli politikani i pare qe gjuajti me top kundra gjithe feve te Shqiperi qe ne nje menyre a ne nje tjeter tjetersojne individin ne forma nga me te ndryshmet. Ceshtja eshte nese do kene topa shqiptaret qe te tregohen me racionaliste ne jetet e tyre dhe ta kalojne fene ne plan te dyte.
    Nuk ju kursei as ju diktatoret

“Diktatura synoi me çdo mjet ta shkëpuste shqiptarin nga besimi e Zoti, duke persekutuar klerin dhe mbyllur objektet e kultit, fakt ky që në vitin 1967 pati kulmin e vet tragjik”

Here andej, e here kendej, politike hesapi.

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •