Asalamu Alejkum
Marshallah President Topi marshallah...
Sa per ate grekun, mire ja beri se ky sa po vjen e po e harroka ate "skipen e kuluar" qe fliste.
Nuk duam mesha apo lutje as ne Greqisht, as ne Arabisht.
Une personalisht theksin do e vija me shume ketu :
Kjo rraca e ekstremisteve e fondamentalisteve (qe mund te jene vetem nje rrace) duhet eliminuar nga gjiri i shoqerise shqiptare, sepse i perket nje tjeter kulture e qyteterimi.Postuar më parë nga Bamir Topi
Me krahe te lehta inshallah...
![]()
o Topi ,topi se luan at qe the .
Unë për veten time nuk jam atesist, por i Krishter. Por kjo nuk më ka ndaluar të jem kundra praktikave fetare që vetëm injorancë tregojnë. O Zot ku kanë arritur marrëzia njerëzore, të mendojnë se mund të të joshin vetëm duke përdorur gjuhët origjinale! Mjerë për fetarët që kanë blasfemuar Emrin Tënd me këto lloj pislliqesh fetare.
The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford
po e zam qe ke te drejt por cfar zgjidhje do jepje ti ne kete rast?
nese ne nje xhami te gjermanis dhe aty shembull xhumaja falet gjermanisht, tash une si shqiptar apo ai tjetri si spanjoll si kemi mundesi qe ta falim xhuman ne te dy ne at xhami ku nuk ja kemi haberin gjuhes gjermane??
Topi doli politikani i pare qe gjuajti me top kundra gjithe feve te Shqiperi qe ne nje menyre a ne nje tjeter tjetersojne individin ne forma nga me te ndryshmet. Ceshtja eshte nese do kene topa shqiptaret qe te tregohen me racionaliste ne jetet e tyre dhe ta kalojne fene ne plan te dyte.
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
Krijoni Kontakt