Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Jo ne fakt shkrimin shume mire e kuptova dhe ma mori mendja qe disa nga ju do te vini ne kete perfundim (per ate u mundova te fokusohemi me teper ne historikun e raporteve arabo-sllave), si ajo se Jeremic eshte vetem nje politikan karriere apo politikan i mire, per dallim nga tanet. Mirepo Jeremic nuk sjell dicka te re ne skenen e politikes se ndyre hipokrite serbe, qe e kane bere gjithmone ne kurriz te shqiptareve. Perderisa shqiptaret tentonin ti paraqisnin si turq, vete kane qene vazalet me te forte dhe miqte e turqeve (si p.sh. vajzat e tyre gra te sulltaneve dhe neper hareme). Perderisa shqiptaret mundohen ti paraqesin si islamik dhe terroriste vete shkojne dehen ne ritualet fetare arabe dhe mundohen te behen me arabe se arabet.

Por fatkeqesisht per ta ka marr fund kjo loje e ulet tyre dhe Jeremic kryedebilli le te shkon tere diten te sillet rreth Mekes, bota e di se cila eshte politika sllave.
    Pa dyshim se bota e din politiken e Serbve, mirop Evropa kam frikë se jo ngase gjithmonë vendimet i merr kundër Kosovës dhe në favor të Serbve e gjithashtu edhe një pjesë e Liges Arabe (jo Konferences Islamike) është poashtu nën ndikimin e Serbve.
    Para se t'ja hedhim fajin Serbisë dhe Vuk Jeremiçit konsideroj se duhet të ja hedhim fajin vetes, ngase nëse e shikojm Vuk Jeremiçin nga këndi neutral atëherë na del se ky koka ma patriot se sa Skënder Hyseni (pala Kosovare) gjë edhe që është e vërtetë ngase ai nuk ndalet për vendin e vet dhe nuk i intereson posti që ka, ndërsa keta të tonët shumë pak bëjnë për atdhe, ndërsa për pozitë janë në gjendje luftë të ndezin.

Çdo të mirë
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Mesia shikoje këtë video, është nga Prekazi tek kulla e Jasharajve

http://www.youtube.com/watch?v=A16FOmlmLYg

Mirë mbetsh
    A po e sheh, se edhe vet ky po thote se Shabani ka qene duke bere namaz, por kur e sheh se po sulmohet nga forcat serbe pra e len namazin dhe e kap pushken. Pra vrapon tek pushka per mbrojtje, e nuk kerkon ndihme prej 'Allahut', Muhamedit apo muxhahidave sic thoni ju, pra thjesht ishte duke i kryer disa rite fetare..., ndersa per Adem Jasharin spo flet ketu vetem po thote se ka pas ideal kombetar dhe ka besu ne Nje Zot.

Me te mira
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 07-04-2010 më 22:29

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga Hënor_ Lexo Postimin
    Me pak fjalë, Vuk Jeremiç është një diplomat karriere, një element që i mungon palës shqiptare që nga koha e Ismail Bej Vlorës.
    Po sigurisht.
    E kam thene edhe me pare se ne shqiptaret gjithmone e luajme gabuar politiken e jashtme. Jemi servila te papare kur ne fakt ne kete ere globalizimi duhet ta mbash mire me te gjithe. Frutet e injorances diplomatike i sheh shume mire edhe ne forumin tone , ku ka njerez qe lehin dite e nate propagande anti-fetare e me shume anti-islamike.

E presim pastaj mbeshtetjen e arabeve?

Do i quaja vertet idiota arabet ne kete rast nqs do na mbeshtetnin.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    A po e sheh, se edhe vet ky po thote se Shabani ka qene duke bere namaz, por kur e sheh se po sulmohet nga forcat serbe pra e len namazin dhe e kap pushken. Pra vrapon tek pushka per mbrojtje, e nuk kerkon ndihme prej 'Allahut', Muhamedit apo muxhahidave sic thoni ju, pra thjesht ishte duke i kryer disa rite fetare..., ndersa per Adem Jasharin spo flet ketu vetem po thote se ka pas ideal kombetar dhe ka besu ne Nje Zot.

Me te mira
    Për dallim nga ne (rinia e kohës së sodit), të parët tanë më shumë kanë qenë fetar se sa ne, nëse nuk ke njohuri rreth Islamit është problem i yti mirop dije një gjë se 1 orë në front (luftë) është sa 60 vite namaz tek guri i Qabes (Mekka), andaj në moment kur sulmohesh namazi duhet të ndërpritet dhe kjo vetëm sa i shton ato që thash e asesi nuk i demanton, sikur të ishe njeri realist dhe që i pranon argumentet, përball kësaj nuk do të flisje por gjithashtu do të pranoje të vije në Prekaz ku edhe do të njiheshe më për së afermi me jetën e Adem Jasharit
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Mendjengushtesia e atyre qe rrine duke mbushur faqet e internetit me cijatjet e tyre te perditshme per union islamik nuk eshte befasi per mua. E nuk eshte befasi as ajo qe aleancen dhe satelizimin ruso-sllavo-arabe, ja mveshin nje piuni te vogel si Jeremic dhe nifare islamizmi te rrejshem te tij.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •