Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 58 prej 58
    SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar mė parė nga RiGerta Lexo Postimin
    Kurre nuk kam dashur te ndertoj lumturine time duke shkaterruar lumturine e dikujt tjetere.
    Po nqs dikush tjeter do te ishte me i lumtur me tyja sesa me ate qe eshte martuar si do reagoje?
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

ღ Ƴℓℓėʓ ღ Maska e RiGerta
    Anėtarėsuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Citim Postuar mė parė nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Po nqs dikush tjeter do te ishte me i lumtur me tyja sesa me ate qe eshte martuar si do reagoje?
    Nese ai i kerkon divorcin pa ndonje arsye te arsyetueshme por vetem nga shkaku se dashuron nje tjeter atehere nuk do te shkoja me tutje me ate lidhje. Nese ai nuk eshte i lumtur me ate per shume arsye te tjera qe e cojne nje lidhje ne divorc atehere nese e dashuroj mund te mendohem Njeriu per dashuri pranon te shkrije edhe guret dhe nese jam beqareshe e ai i divorcuar nuk do me pengonte.Mbi te gjitha dashuria e sinqerte dhe reciproke.
    Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Per mua ai person qe ka lidhje jashtmartesore,ai vetem e ka humbur veten,per ate me mire sa me larg atij personi.
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga IL__SANTO Lexo Postimin

Hahahaha

Doja t'i beja edhe une te njejten pyetje kur lexova postimin e RiGerta pak me lart.

Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Nese ai i kerkon divorcin pa ndonje arsye te arsyetueshme por vetem nga shkaku se dashuron nje tjeter atehere nuk do te shkoja me tutje me ate lidhje. Nese ai nuk eshte i lumtur me ate per shume arsye te tjera qe e cojne nje lidhje ne divorc atehere nese e dashuroj mund te mendohem Njeriu per dashuri pranon te shkrije edhe guret dhe nese jam beqareshe e ai i divorcuar nuk do me pengonte.Mbi te gjitha dashuria e sinqerte dhe reciproke.

Ndersa une mendova se do t'a akuzoje dhe denoncoje per stalking ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248

Gjithsesi ne njefare menyre sipas arsyetimit tend shkaterrohet gjithmone nje familje per nje arsye apo per nje tjeter.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-11-2002
    Postime
    81
    Kurre... Eshte mekat te prishesh nje kuror...

Hmmm.... te rrish per nje kohe e lidhur me nje cun e te mos e dish qe eshte i martuar, dmth qe ka dicka qe nuk shkon ne kete mes.

Por, personalisht, nese do ndodhesha ne nje situate te tille, edhe e dashuruar marrezisht te isha do e kisha lene definitivisht. Ne radhe te pare sepse ka genjyer per gjate gjithe kohes qe do isha e dashura e tija (apo quhet dashnore ne kete rast ) e se dyti sepse nuk do arrija ta shikoja me ne sy nje person te tille. Kshuqe ndac te divorcohet ndac jo, une do i vija vizen per vete!

La vita non si spiega, si VIVE!

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •