Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 58
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Lere lere se me eshte semurur plaka...nga qe rri tere diten ne shtepi duke pare telenovela edhe m'i thote plakut ndonjehere Rodrigo...mos me kerko buke e gjelle Rodrigo -i thote-se do kerkoj divorcin...do me lene ne mes te 4 rrugeve mua te shkretin...si do veje ky halli im!
    hahaha sa kam qeshur haha .po c'faj kemi dhe ne ketej matane oqeanit qe na e sollet ate te shkrete dixhitalb .Ishim rehat vetem figurat shikonin se nuk kuptoni gjuh te jashtme .ha -ha .Nuk guxon te marresh pultin dhe ta heqesh nga top chanel ose klani se e ha ndonje pec nga kurrizi .keq e kemi me lajmet spipetin miza se dole perjashta me shkelma hahaha

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Kur isha cupe sa merrja vesh qe ishte i martua u hiqja vizen. As nuk mendohesha 2 here lol. Nje njeriut tim i ndodhi te dashurohej me nje te martuar, por qe ne fillim kishte dyshime dhe u interesua te disa qe e njihnin. Intuita nuk e genjeu. Ja hoqi vizen direkt, edhe pse e donte.
    Mendoj se te martuarit po te jesh e vemendshme dhe sigurisht nese do, mund ti dallosh fare mire.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    jo,hiqe po ta mbajti..po ne ju furnizojme me kulture moj vajze...po te mos kishit digit albin do e conit kohen dem duke ndjekur emisionet e shplara te xherrit dhe te Opras

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    sa kujtime te bukura me kto telenovelat edhe gjyshja ime 80 vjece i ndiqte (ate me akotor spanjoll nga ora 9 e darkes e perkthyer ne Shqip me nje goc flok kacurrela).
    Kishte dhe me keq me grate e pallatit flisnin me televizorin haha, pastaj kur i mbaronte telenovela dilnin ke shkallet e diskutonin me pasion

i/e regjistruar Maska e elonesa
    Anėtarėsuar
    23-11-2009
    Vendndodhja
    ne planetin toke
    Postime
    755
    [QUOTE=HEN-RI;2664483][B][SIZE="4"] Ehhh moj eleonessa....kur ta ze rrota bishtin..edi une se sa e komandon zemren..pushtohesh nga egoizmi dhe nuk do ta dish per tjetrin.

Por nje rimedio ka...po qe se ushqehesh me literature te mire mendoj se mund ti besh balle situaatave te tilla.
    Po sugjeroj te madhin John Gray

Hmm epo un slejoj te ma ze bishtin rrota fare ,me duhet te kuptoj mir per nje njeri per te filluar lidhje me te , jo vetem se u dashurova dhe te filloja me te ,jam shum e kujdeshme ne keto gjera ...por ndoshta edhe ti ke te drejt , ama un e konsideroj veten mjaft te fort per tu perballuar me gjera te tilla ,por shpresoj te mos me ndodh kjo gje kurr e ???

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

po e a di ku perfundoi

Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Mban mend ate presidentin e top-channel qe vdiq rruges duke i dhene makines me te dashuren? Gruaja e tij sa kishte lindur prap.....edhe e bente media Shqiptare si Hero kete funderrime, jam habit me homazhet. Cfare mesazhi te bukur i la femijeve, bridhni me gra te tjera se dhe babi yt vdiq per to aq shume i donte.
    a e di ku perfundoi ky plehra moj soni..ne Lane ... atje ku hudhen pleherat....plehu tek plehu shkon....

sa per temen me duket se tha dicka dikush ...je shpellar/e nese nuk ke 2 apo 12 dashnor/e...je anadollak/e nese nuk flen nje nate me nje kinez/e e nje nate me nje afrikan/e...je i/e trashe nese nuk martohesh me nje qe ka 3 femije me baballare dhe nena te ndryshme...je debil/e nese kerkon te jete bashkeshorti/ja i/e virgjer....duhet te jesh open mind...ky eshte moderniteti....

femra ruhuni nga gentlemenat....pjesa dermuese jane mashtrues...sapo tju perdorin na dalin te martuar...dhe ju betohen se ju duan me gjithe zemer...ashtu siq i kane thene tjetres...ashtu siq do ndaje te paren do ju ndaje edhe juve...

tHeKtHi MaMa :P
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    mos ia futni kot plsss......

si duket nuk kuptuat temen kjo thot nese dashuroheni .....

i/regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-03-2008
    Vendndodhja
    Pistoia
    Postime
    580
    zakonisht, nje i martuar kerkon nje te martuar per dashnore, te ndaj pasion, shoqeri, etj.

vetem ne raste ekstreme, mund te gjuaj ndonje beqare ose e thene ndryshe po te jete beqarja ajo qe i ēan (t)rapin vazhdimisht

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Citim Postuar mė parė nga gloreta Lexo Postimin
    Cfare do besh, nqs personi qe dashuron te thote se jam i/e martuar, te do , te thote,
    do ta le gruan do vij me ty. Vetem se ti duhet te presesh ca derisa te marr divorcin.
    Pavaresisht se dhe ti e do, je i/e detyruar te marresh nje vendim.

Ne keto kohe po behet e zakonshme, qe te mos i thuash tjetrit te verteten.

1. Do ta presesh derisa te divorcohet.

2. Do i thuash:- do te te le se nuk dua te shkaterroj familjen tende.

Bisedim te kendshem
    Njerz te krimbur qenkan te dyte , dhe per kete nuk duhet diskutuar ketu , po tek forumi i ciganve .

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga land Lexo Postimin
    un do i thoja, ska gje bejm vetem sex, dmth e mbaj si dashnore te tret lol
    Two wrongs don't make a right .
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •