Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 57

Thumbs down Kosova do të përfaqësohet në konferencën ballkanike si "UNMIK/Kosova"

Sipas gazetes beogradase " DANAS " Hashim Thaci dhe Fatmir Sejdiu kane pranuar qe Kosova ne konferencen per Ballkanin Perendimor e cila do mbahet ne Kranje te Slovenise me 20 Mars te ketij viti, te paraqitet si UNMIK/KOSOVO e jo si Republika e Kosoves dhe ku para tyre vetem te shkruhet emri dhe mbiemri e jo si President i Republikes se Kosoves, perkatesisht si kryeminister i Republikes se Kosoevs.

Ja Pra Pavaresia e Kosoves " PAKOJA e AHTISARIT"

Ja ku eshte edhe linku ne gjuhen serbe, mund ta lexoni vet.

http://www.b92.net/info/vesti/index....&nav_id=414956
    Ndryshuar për herë të fundit nga ARIANI_TB : 01-03-2010 më 23:43
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    nuk esht aq tragjike kjo kur edhe ardhja e kushnerit ne kosove po e desgjove me vemendje aj u sugjeroj politikanve te kosoves qe ta falin serbin per krimet qe i beeri serbia ne kosove

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    nuk esht aq tragjike kjo kur edhe ardhja e kushnerit ne kosove po e desgjove me vemendje aj u sugjeroj politikanve te kosoves qe ta falin serbin per krimet qe i beeri serbia ne kosove
    BEni na ka pa bota kush jemi.Ajo e ka pa se ne spo i permendim ,andaj edhe bota ka te drejt te e kuptoj se i kemi harru.Kure thoshte Z.A .Demaqi bota ta mbat pulsin a e kemi per nime ose serjozish te punojm per kosoven andaj e kan par kush jemi.Tragjedi esht edhe kjo e llojt te vet ,u derdh gjaku e sikur nuk ndodhi as gja,bota esht e turpit dhe turpin e ka pjell.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-01-2010
    Postime
    28
    Une nuk besoj qe Presidenti,dhe Kryministri i Republikes se Kosoves,te marrin pjes ne ket konferenc si UNMIK Kosova,
    Nese marrin pjes duhet te prezentohen si Republika e Kosoves,ketu nuk ka kurfar kompromisi per hater te Serbis,perndryshe e shkelin kushtetuten e Republikes Kosoves...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    Edhe pse jam shumë skeptik, për deklaratat e shumta të këtyre dy liderëve rreth shumë çështjeve shtetrore,nuk ma ha mendja se mund të shkojnë aqë larg...
    Çdo anashkalim,ose shkelje e deklaratës për mospjesëmarrje të Kosovës nën singlen e UNMIK-ut,do të ishte tradhti e pastër e Kushtetutës dhe Deklaratës së Pavarësise...

Ps. Lajmi i publikuar mund të jetë një spekulim si balon provë nga Beogradi...

Me duket qe ne e quajme shtet Kosoven dhe nje shumice shtetesh po keshtu..., por nje pyetje, pse nuk paraqitet si shtet me kufij te mirefillte te nje shteti? Pse nuk eshte ne hartat politike si shtet me vehte, pse ne shume emisjone lajmesh ku flitet per Ballkanin shteti kosovar nuk cilesohet me kufij, pse?Flas per shtete qe e kane njohur indipendencen...
    Me falni per paditurine time, por ju faleminderit paraprakisht per pergjigjen e cilitdo.
    Pershendetje

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    EULEXI është vetë UNMIKu, mirpo vetëm se ka ndyshuar ngjyrë si Kameleoni dhe ka marr ngjyr te kaltert (per shkak te flamurit te ri te kosoves)
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Sipas gazetes beogradase " DANAS " Hashim Thaci dhe Fatmir Sejdiu kane pranuar qe Kosova ne konferencen per Ballkanin Perendimor e cila do mbahet ne Kranje te Slovenise me 20 Mars te ketij viti, te paraqitet si UNMIK/KOSOVO e jo si Republika e Kosoves dhe ku para tyre vetem te shkruhet emri dhe mbiemri e jo si President i Republikes se Kosoves, perkatesisht si kryeminister i Republikes se Kosoevs.

Kukullat e UNMIKUT

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin

....si shum po ju qendrojshe besnik ti informacionev serbe....

Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Me duket qe ne e quajme shtet Kosoven dhe nje shumice shtetesh po keshtu..., por nje pyetje, pse nuk paraqitet si shtet me kufij te mirefillte te nje shteti? Pse nuk eshte ne hartat politike si shtet me vehte, pse ne shume emisjone lajmesh ku flitet per Ballkanin shteti kosovar nuk cilesohet me kufij, pse?Flas per shtete qe e kane njohur indipendencen...
    Me falni per paditurine time, por ju faleminderit paraprakisht per pergjigjen e cilitdo.
    Pershendetje
    Mire shqiptaret e Shqiperise qe nuk e dine, po ata nga Kosova pse nuk pergjigjen, apo pyetja ime s'meriton pergjigje
    Do vdes injorant...
    Kini meshire per nje shqiptar qe kur e pyesin te huajt pse nuk percaktohet me kufij shteti i ri kosovar, NUK DI TE PERGJIGJET, me e keqja qe mendojne qe s'dua!

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •