Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 50
    Citim Postuar mė parė nga xnjeri Lexo Postimin
    Nese je asi trimi trego ku gjindesh se vi edhe qa i ki te gjalle e te vdekur e din ti............
    Une nuk shaj ne forume, nese dua te shaj, ta shaj fytyren edhe ta pshurri........ trego ku gjindesh o pis.

Edhe une nuk lejoj te mi shajsh prid te afermit e aq me shum te ma shaj Allahun. Vallahi betohem ne Allahun po mora vesh kush je edhe ku gjindesh, vallahi ku me ta hup faren. E ti nese je asi trimi trego ku je une vi e te dal para e sham ne fytyr jo ne forum

Po mos harro se Zoti nuk flen e as nuk kotet, heret e von ka per t'u hakmerr qe do behesh mesim per te tjeret.
    Sharjen e bere ti i pari kur me permende mua moralin e prinderve ne forum. Dhe sic te thashe une ve prinderit te paret, jo si ty qe ve prinderit e mbi ata ve allahun.

Un jam mu ne New York ne Brooklyn. Hajde me fustan po ste vara nga mjekra te ndonje shtyll telefoni qe te jesh me afer allahut. Silli dhe ato motrat me ferexhe qe ke.

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    I paska ber Allahu disa ketu qe betoen se do te vijn ne shpi e te shperthejn veten tek dera si hakmarrje

Kjo po qe eshte nje histori e patreguar
    Il Club Pił Titolato Al Mondo

"Edhe une nuk lejoj te mi shajsh prid te afermit e aq me shum te ma shaj Allahun."

Po lexo cfare shkruajne. Vene allahun mbi familjen. Ca mund te presesh nga keta trushplare.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    08-06-2004
    Postime
    105
    Kjo tem po qe eshte 100% shqiptare...Diku behet nje masaker dhe shqiptaret ne vend te denojne kete mundohen te shqyejne njeri-tjetrin neper forume.Pastaj themi qe na e kan fajin "armiqt" e shumte qe kemi,qe kombi yne nuk bene perpara.A ka moderator kjo tem,a jo?Perjashtoni keto "trima"nga tema te qetesohen dhe pastaj te mesojne si hyhet neper debate neper tema ne forum.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    08-06-2004
    Postime
    105
    x njeri-Une jam myslyman vet,jo shum praktikan,por mundohem te jem i drejte.Ti nese e mban veten per myslyman te mire duhet ta dish qe nje nder gjerat qe patjeter duhet te zbatosh si myslyman eshteurre mos te deshmosh rrejshem(pra ne te genjeshter).Ti ketu,sic pretendojne disa nga shkruesit e tjere,ke sjell dicka te genjeshter.Tani,ti ose kundershtoji keto me fakte dhe mbroje per te vertet materialin qe ke sjell,ose kerko falje per dizinfirmimin qe ke be nga pa dija.Nese nuk i ben keto,une propozoj te hiqet e drejta per pak kohe per te hap teme ne shenje ndeshkimi.

Perjashtuar Maska e xnjeri
    Anėtarėsuar
    26-12-2006
    Postime
    267
    Citim Postuar mė parė nga soni12 Lexo Postimin
    x njeri-Une jam myslyman vet,jo shum praktikan,por mundohem te jem i drejte.Ti nese e mban veten per myslyman te mire duhet ta dish qe nje nder gjerat qe patjeter duhet te zbatosh si myslyman eshteurre mos te deshmosh rrejshem(pra ne te genjeshter).Ti ketu,sic pretendojne disa nga shkruesit e tjere,ke sjell dicka te genjeshter.Tani,ti ose kundershtoji keto me fakte dhe mbroje per te vertet materialin qe ke sjell,ose kerko falje per dizinfirmimin qe ke be nga pa dija.Nese nuk i ben keto,une propozoj te hiqet e drejta per pak kohe per te hap teme ne shenje ndeshkimi.
    Pretendimi eshte diqka tjeter sjellja e fakteve eshte dicka tjeter. Le te sillen fakte. Une nuk i kam bere keto inqizime. Une nuk e kam bere kete perkthim por produksioni El-bejan. Une veteme e kam sjell ta diskutojme kete teme, por ketu ka njerez te pa pergjegjshem te cilet mundohen siq thot populli me la flliqesire me urine.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    X njeri...

Perpara se postosh histori te tilla, eshte e mire te kontrollosh njehere referenca.

Njeriu hap nje liber apo dicka qe te verifikoje sa te verteta jane gjerat. Nuk niset nga ndjenjat.

Ata qe kane bere ate krim jane kafshe. Po aq eshte niveli i civilizimit ne Afrike e kjo dihet. Ka shume shembuj te ngjashem.

Puna eshte qe el-bejan i ka dhene ngjyrime fetare. Dhe e ka zhvendosur ne kohe ngjarjen.
    Dhe kjo eshte e qellimshme.

Foto te atyre filmimeve do gjesh plot ne internet nese kerkon per Revolucionin e Zanzibarit. Se bashku me shifrat e viktimave qe ne total mendohet te kene shkuar shume me teper se ajo qe thuhet ne Video. Pra :

- Ngjarja nuk qenka e fshehte sic e servir video.

Tjetra keta jane vrare ne nje raprezalje lufte civile. Do te te sjell shembuj te tjere se si jane vrare afrikanet me njeri tjetrin? Ne Somali a shtete te tjera.
    Pra keta nuk jane vrare per ceshtje fetare, por per ceshtje etnie. Pas manipulimeve, Sulltani i Zanzibarit donte te mbante pushtetin pa te drejte megjithese humbi.

- Pra nuk behet fjale per beteje fetare por etnike.

E treta shteti i krijuar nuk ishte Krisitian a ku di une. Ishte komunist... shkuan u lidhen me Kuben e Kastros... Armet i kishin marre nga vende Komuniste e jo Mbreteria e Bashkuar sic pretendon video.

Nen driten e ketyre, video tenton ti japi ngjyrime qe nuk i ka kjo ceshtje.

Kjo eshte kafsheri. Dakord me ty. Mua me vjen keq se jane njerez. Nuk ka rendesi feja.
    Por duhet te dish se nuk ishte ceshtje fetare. Ishte lufte civile. Raprezalje. Shkarkim urrejtje.
    Kafsheri. Quaje cfare te duash.

Po ajo video po mundohet te thote dicka tjeter e ti kete e kupton me se miri.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Force-Intruder : 13-04-2010 mė 10:52

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    08-06-2004
    Postime
    105
    Citim Postuar mė parė nga xnjeri Lexo Postimin
    Pretendimi eshte diqka tjeter sjellja e fakteve eshte dicka tjeter. Le te sillen fakte. Une nuk i kam bere keto inqizime. Une nuk e kam bere kete perkthim por produksioni El-bejan. Une veteme e kam sjell ta diskutojme kete teme, por ketu ka njerez te pa pergjegjshem te cilet mundohen siq thot populli me la flliqesire me urine.
    Nuk hake pyka ti shoku me duket.Une po te them ose mbroje vertetesin e materialit qe ke sjellur,ose nese e ke sjell pa dashje,pa e ditur se eshte i pasakte,kerkohet falje.Te tjeret me fakte po te kundershtojne.
    Ndryshe sic thua ti edhe une iki e marr ndonje budallallek nga utube dhe i ve nje tem pa e vrar mendjen se cfar eshte materiali.
    Mesa di une Problematika Nderkombtare nuk eshte chit-chat bjeri ti biem.

Perjashtuar Maska e xnjeri
    Anėtarėsuar
    26-12-2006
    Postime
    267
    Citim Postuar mė parė nga soni12 Lexo Postimin
    Nuk hake pyka ti shoku me duket.Une po te them ose mbroje vertetesin e materialit qe ke sjellur,ose nese e ke sjell pa dashje,pa e ditur se eshte i pasakte,kerkohet falje.Te tjeret me fakte po te kundershtojne.
    Ndryshe sic thua ti edhe une iki e marr ndonje budallallek nga utube dhe i ve nje tem pa e vrar mendjen se cfar eshte materiali.
    Mesa di une Problematika Nderkombtare nuk eshte chit-chat bjeri ti biem.
    Eshte e vertet qe nuk ha pyka, e nese ti ha ateher me thuaj cili ketu solli referenca qe i demantojne keto fakte te filmuara.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910

The scene of a mass killing of Arabs in a cemetery following the 1964 Zanzibar Revolution. This shot is taken by video camera from a helicopter and featured in the 1966 film Africa Addio. This sequence of film is believed to be the only known visual documentation of the killings which followed the revolution.
    Source

Africa Addio (screenshot taken from DVD): original film produced by Rizzoli Film who are believed to hold the current copyright.

http://en.wikipedia.org/wiki/Zanzibar_revolution

DO ME? ATO SKENA I KANE BERE EDHE FILM : TITULLOHET "AFRICA ADDIO"
    Po tani?

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •