ps ato qe ke cvirgjerua ti kush do i mare
do te na thuash se duhen te mbeten beqare
ju beni qef mire e mire dhe me e forta eshte qe gruan e doni te virgjer
mbase ne ndonje kopesht edhe e gjenindonje te virgjer
po nje gje duhet te futni mire ne mendje
njera qe e ka jetuar jeten mos e kini frike kurse nga virgjeresha nje dite do e hani se kane ndryshuar kohet![]()
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Pervec atyre qe kan then te tjeret nqs do ishe dhe shenja e virgjereshesh ti e meriton te jesh idealja
Maryp sa paske pi mi dreq. E para spo flasim per njeriun po per femren ideale. E dyta nuk po flasim per njoni tjetrin. Eshte shume e thjesht habitem pse nuk e kupton ti pershkruaj femren ideale sipas mendimit tend
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
helennnnnnnnnnnnnnnnnnnn mos e kalo ne personale se ti as me njef dhe as ste njof.
Une thashe mendimin tim per femren ideale eshte tjeter gje ne ju pelqen ju apo jo, por dhe ju sju shava se shume dhe mund te jen viktima te cvirgjerise.
Thjesht me beri pershtypje qe ju femrat nuk e keni zen ne goje virgjerin prandaj e shkruajta
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
hahaha ekonomis une paskam pire...ok .. atehere sipas mendimit tim, ta perseris serish NUK KA FEMER IDEALE dhe kjo sepse njerezit nuk jane ideal dhe femrat bejne pjese tek rraca njerezore... mgjth femra ideale eshte ajo qe syte e mashkullit duan te shikojne
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
ej kjo pyetja ish per femrat , cduan meshkujt ktu lol
Krijoni Kontakt